Okumadan Geçmeyin
6.751 görüntülenme · 68 yanıt
S.A.HOCAM YÜREĞİMİZ BURKULDU BOĞAZIMIZDA BİRŞEYLER DÜĞÜMLENDİ.SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
BULENT TUNALIS.A.HOCAM YÜREĞİMİZ BURKULDU BOĞAZIMIZDA BİRŞEYLER DÜĞÜMLENDİ.SELAM VE DUA İLE KALIN
selamunaleykum
benımde ıçım acımıştı hemde cok...cocuklarıma da okudum onlara okumamın nedenı hallaerıne şükretmelerı ıcındı....
KEŞKE BU GIBI COCUKLARA DAHA FAZLA YARDIM EDEBILSEK OYLE DEĞIL MI ?
ALLAHA EMANET OLUN
:A
gülnisa, post: 585769, member: 33601selamunaleykum
benımde ıçım acımıştı hemde cok...cocuklarıma da okudum onlara okumamın nedenı hallaerıne şükretmelerı ıcındı....
KEŞKE BU GIBI COCUKLARA DAHA FAZLA YARDIM EDEBILSEK OYLE DEĞIL MI ?
ALLAHA EMANET OLUN
:A
EVET HOCAM.DAHA ÖNCE ANLATMIŞTIM OYUNCAK KAMPANYAMIZ VAR SADECE.BİRAZDA OLSA GÜLDÜREBİLİYORUZ ULAŞTIĞIMIZ KADARI İLE
selamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.inan bir an kendimi o çocugun yerine koydum ve içim cız etti.yokluk ne kötü.ya cimrilik en kötüsü.:(
ALLAH emeginizin karşılıgını mislince versin.selametle.
RABBİM razı olsun.inan bir an kendimi o çocugun yerine koydum ve içim cız etti.yokluk ne kötü.ya cimrilik en kötüsü.:(
BULENT TUNALI, post: 585777, member: 74618EVET HOCAM.DAHA ÖNCE ANLATMIŞTIM OYUNCAK KAMPANYAMIZ VAR SADECE.BİRAZDA OLSA GÜLDÜREBİLİYORUZ ULAŞTIĞIMIZ KADARI İLE
BIR OYUNCAKDA BEN ISTERIM
BUGUN COK IHTIYACIM VAR
YOĞUNLAŞTIRILMIŞ EĞITIM VE 4 SAATLIK TOPLANTI ARDINDAN KUCUK OLUMSUZLUKLAR
RICA ETSEM BENI MUTLU EDECEK BIR OYUNCAK ALABILIR MIYIM
ALLAHA EMANET OLUN
BULENT TUNALI
BUYRUN DOYA DOYA OYNAYIN
UMARIM ANNENİZ BU KIZ NEZAMAN BÜYÜCEK DEMİYORDUR SİZE
:A BUGUN BOYLE
ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN
COK GUZELLER
ANNEM KIZIM SEN DAHA 25 YAŞINDASIN DER
SIZIN KOŞENIZ VARDI YA MUTLULUKLA ILGILI YA DA INSAN ILIŞKILERI BUGUN ANLADIM KI INSAN ILİŞKILERI COK ZOR MUŞ
NEYSE BURDA KIMSENIN CANINI SIKMAK IZTEMEM
ZATEN YAZDIĞIM HIKAYE ACIKLI
ALLAH SIZLERI MUTLU KILSIN TEŞŞEKKURLER HERŞEY ICIN
kasım hadiselamun aleykum kardeşim.
AMIN ALLAH SIZDEN DE RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
gülnisa, post: 585808, member: 74618:A BUGUN BOYLE
ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN
COK GUZELLER
ANNEM KIZIM SEN DAHA 25 YAŞINDASIN DER
SIZIN KOŞENIZ VARDI YA MUTLULUKLA ILGILI YA DA INSAN ILIŞKILERI BUGUN ANLADIM KI INSAN ILİŞKILERI COK ZOR MUŞ
NEYSE BURDA KIMSENIN CANINI SIKMAK IZTEMEM
ZATEN YAZDIĞIM HIKAYE ACIKLI
ALLAH SIZLERI MUTLU KILSIN TEŞŞEKKURLER HERŞEY ICIN
BEN SİZİ 34 BİLİYORDUM NEYSE.BUGÜN ÇOK DUYGU YÜKLÜSÜNÜZ SANIRIM.SELAM VE DUA İLE KALIN
Selamun Aleykum.herşeyi anlarım ama bir çocuğu hiç düşünmeden böyle hoyratça sömürmek,kalbini kırmak onun o küçücük kalbiyle oynamak nasıl bir yüreksizliktir bunu anlamam.gercekten bu hikayede olsa gerceklik payı dolu dolu ne yazık ki.ALLAH hiç bir çocuğu boynu bükük bırakmasın,Hiçbir anne babayı da evladına karsı boynu bükük bırakmasın.Hiçbir anneyi babayı evladıma bunu alamadım sunu yapamadım acısını yaşatmasın AMİN...
orumceqSelamun Aleykum.herşeyi anlarım ama bir çocuğu hiç düşünmeden böyle hoyratça sömürmek,kalbini kırmak onun o küçücük kalbiyle oynamak nasıl bir yüreksizliktir bunu anlamam.gercekten bu hikayede olsa gerceklik payı dolu dolu ne yazık ki.ALLAH hiç bir çocuğu boynu bükük bırakmasın,Hiçbir anne babayı da evladına karsı boynu bükük bırakmasın.Hiçbir anneyi babayı evladıma bunu alamadım sunu yapamadım acısını yaşatmasın AMİN...
AMIN KARDEŞIM
HAYATTAKI EN GUZEL SEYLERDEN BIRI DEĞIL MIDIR COCUK SEVINDIRMEK
ALLAHA EMANET OLUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29595-okumadan-gecmeyin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.