Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya
28.279 görüntülenme · 306 yanıt
ALLAH ım ben aciz günahkar kulunu ve bütün muhammed ümmetinin dualarını kabul eyle.bizi doğru yolda sabit kıl.efendimizin yolundan yürümeyi nasip et.hepimizin dualarını kabul,günahlarımızı af et.AMİN
Aminnnnnnn, Allah razi olsun...
Allahim benden önceki ve sonraki kardesimine hayirli ve saglikli evlatlar nasip et...amin
Allahim benden önceki ve sonraki kardesimine hayirli ve saglikli evlatlar nasip et...amin
Amin. Benden önceki ve sonraki kardeşlerimin mahşer günü yüzü ak olanlardan eylesin Allah. Amin.
hergün okuyalım arkadaşlar.
Ya Allahu Ya Rahmanu Ya Rahimü Ya Hayyumu Ya Kayyumu Ya Hannan Ya Mennan Ya Bedies Semavati Velardu Ya Malikelmülkü Zül Celali Velikram.
Ya Allahu Ya Rahmanu Ya Rahimü Ya Hayyumu Ya Kayyumu Ya Hannan Ya Mennan Ya Bedies Semavati Velardu Ya Malikelmülkü Zül Celali Velikram.
Amin Amin Amin
Allahım kardeşlerimin dualarını kabul eyle
Allahım kardeşlerimi 2 cihanda bahtiyar eyle
Allahım kardeşlerimin ölmüşlerine rahmet eyle nurunla aşkınla mağfiret eyle
Allahım kardeşlerime,sevdiklerine,dostlarına arkadaşlarına nurunu aşkını rahmetini ihsan eyle
Allahım kardeşlerimi Resulunun izinden gidenlerden eyle,onlara Habibine olan hoşnutluğunla muamele eylediğin gibi muamele eyle inşallah
Allahım kardeşlerimin dualarını kabul eyle
Allahım kardeşlerimi 2 cihanda bahtiyar eyle
Allahım kardeşlerimin ölmüşlerine rahmet eyle nurunla aşkınla mağfiret eyle
Allahım kardeşlerime,sevdiklerine,dostlarına arkadaşlarına nurunu aşkını rahmetini ihsan eyle
Allahım kardeşlerimi Resulunun izinden gidenlerden eyle,onlara Habibine olan hoşnutluğunla muamele eylediğin gibi muamele eyle inşallah
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Rabbim Sen Rahman Sin Sen Rahimsin Benden önceki Ve Sonraki Arkadaşlarin Dualarini Kabul Eyle Fettah Isminin örmetine Hörmetine Her Türlü Işlerini Aç Kolaylaştir Lütuf Ve Keremi Bol Olan Allahim Gafur Isminin Hörmetine Günahlarini Affi Mağfiret Eyle Kadir Olan Istediğini Istediğigibi Yapmaya Gücü Yeten Rabbimiz Kalplerini Nur Aile Ortamlarini Huzur Ile Doldur Salih Saliha Kullarindan Eyle Aaaaaaaaaamin
Rabbim Sen Rahman Sin Sen Rahimsin Benden önceki Ve Sonraki Arkadaşlarin Dualarini Kabul Eyle Fettah Isminin Hörmetine Her Türlü Işlerini Aç Kolaylaştir Lütuf Ve Keremi Bol Olan Allahim Gafur Isminin Hörmetine Günahlarini Affi Mağfiret Eyle Kadir Olan Istediğini Istediğigibi Yapmaya Gücü Yeten Rabbimiz Kalplerini Nur Aile Ortamlarini Huzur Ile Doldur Salih Saliha Kullarindan Eyle Aaaaaaaaaamin:H
AMINNNN, AmInnn, AMINNN, insallah...Allah razi olsun...
Allahim sen benden önceki ve sonraki kardesimin butun dualarini kabul et, gönlündeki muradini ver, dualari serr ise sen hayra cevir...aminnnn
Allahim sen benden önceki ve sonraki kardesimin butun dualarini kabul et, gönlündeki muradini ver, dualari serr ise sen hayra cevir...aminnnn
Ey Rabbim!; kardeşimi Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve onu
Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini nasip et.
tertemiz bir hayat,
dosdoğru bir ölüm,
rezil etmeyen
ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş nasip et....
Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini nasip et.
tertemiz bir hayat,
dosdoğru bir ölüm,
rezil etmeyen
ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş nasip et....
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29514-alin-duanizi-gelin-en-buyuk-duaya · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.