Sigara Içenlerden Misiniz???

4.602 görüntülenme · 46 yanıt

Paylaş:
şevvall

şevvall

Yeni Üye · 3 mesaj

teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım :] Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum :) İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım :gulegule Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun ..

bende 21 yasındayım ve en az 7-8 senedır ıcıorm ve gercekten ıcmeyen bılemez ama ben bı arkadsn yardımıyla bıramak uzereyım sıgrayı,,ona kızsamda arada bı sıgara ıcemedgım ıcın ama allah ondan razı olsun ki bana yardımcı oluyor ((( eger onu dınlemeye devam edersem tabiii )) bırakcam allahın ıznıyle inş.sızınde once allah sonra bı arkadsnz yardımcı olur
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

bende 21 yasındayım ve en az 7-8 senedır ıcıorm ve gercekten ıcmeyen bılemez ama ben bı arkadsn yardımıyla bıramak uzereyım sıgrayı,,ona kızsamda arada bı sıgara ıcemedgım ıcın ama allah ondan razı olsun ki bana yardımcı oluyor ((( eger onu dınlemeye devam edersem tabiii )) bırakcam allahın ıznıyle inş.sızınde once allah sonra bı arkadsnz yardımcı olur ... (şevvall)

Allaha şükürler olsun ki ben içenlerden değilim abla... ama inşallah ALLAH sigara içenlere bıraktırmayı nasib eder. selametle.. iiyi akşamlar
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

ÇOK ŞÜKÜR BEN DE İÇMİYORUM :evet
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Güzel Bir Konuya Değin Mişsin Arkadaşim Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile. :)
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

[QUOTE=hayatısev;592386]ÇOK ŞÜKÜR BEN DE İÇMİYORUM :evet

ALLAH İÇENLERDEN NASİB ETMESİN. İYİ AKŞAMLAR SELAMETLE.....:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

T.NurGüzel Bir Konuya Değin Mişsin Arkadaşim Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile. :)

SİZDEN DE RAZI OLSUN RABBİM İNŞALLAH. İYİ AKŞAMLAR. SELAM VE BAKİYLE KALIN... :H:H:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

SAFİYEALEYNA VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM BEN İÇENLERDEN DEĞİLİM ALLAH İÇENLEREDE BIRAKTIRMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

AMİN ABLA AMİN........
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

lütfiemeğine sağlık güzel olmuş. ben içenlerden değilim çok şükür. A.E.O.

SAĞOLUN... SİZDE ALLAHA EMANET OLUN.. :H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

evrim84, post: 583229, member: 69957Allaha şükürler Olsun Ki Sigara Içen Biri Değilim Zaten Sigaranin Benim Için Içkiden Farki Yok Diye Düşünüyorum Sonuçta Zarari çoooook

TABİKİ DE HEPSİ AYNI. SONUÇTA İNSANA ZARAR VERMİYOR MU ???

ALLAHA EMANET OLUN....:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

ozden-ihlBiz 5 Nufusuz Annem45 Babam45 Ablam 23 Ben21 Erkek Kardeşimde18 Yaşinda Ama Evimizde Hiç Kimse Sigara Içmedi şimdiye Kadar Içmioruz Gelip Içenede Sinir Oluyoruzz:):):)

ÇOK GÜZEL GERÇEKTENDE EVDE BİRİSİNİN SİGARA İÇMEMESİİ.....

SELAMETLE ALLAHA EMANET OLUN...:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

GunahkarKuLSelamun aleykum.Emeğine sağlık.Faydalı bir paylşama Allah razı olsun.Maalesef sigara kullanıyorum.Kısa sürede bırakırım inşallah.

TEŞEKKÜRLER........

ALLAH SİGARAYI BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİRSİN İNŞALLAH.SELAMETLEEE...:H
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

ben hiç içmedim çok şükür fakat eşim sigara kullanıyor çok üzülüyorum ihşallah tez zamanda bırakır ne olur sizde AMİN DEYİN
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Mekarim-i Ahlakhay ALLAH islah etsin.

o çocuğun yanındaki yaşlı başlı adamın aklı kesmiyormu..!

mevlam yar ve yardımcımız olsun.

selam ve saygılarımla.

İŞTE MALESEF TOPLUMUMUZ BU DURUMA GELMİŞ VAZİYETTE... RABBİM HERRKESE BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİSİN.SELAMELEEE....:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

burcu_sever, post: 583301, member: 58970bende sigara içenlerdenim.ama tiryaki gibi değil.mesala gün içersinde ilk sigarımı 3 4 kadar hiç içmiyorum.günde en fazla 4 sigara ama bu da kötü bişey tabi..

ALLAH EN KISA SÜREDE BIRAKTIRMAYI NASİB EYLER İNŞALLAH..SELAMETLE:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

nevin2007, post: 592747, member: 75384ben hiç içmedim çok şükür fakat eşim sigara kullanıyor çok üzülüyorum ihşallah tez zamanda bırakır ne olur sizde AMİN DEYİN

RABBİM EŞİNİZE sigarayı BIRAKTIRMAYI NASİB eyleder inşallah. AMİN... SELAMETLE...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (cc.) razi olsun.InsaAllah bu sigara ya kendini bagimli hisseden birakmakta zorluk çeken kardeslerimizi de kurtarir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.

VE ALEYKÜM SELAM. İNŞALLAH. AMİN AMİN !!! ALLAHA EMANET OLUN.:H
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMUN ALEYKUM.
ELLAMDÜLİLLAH bırakalı nerdeyse 20 sene olacak.
askerden gelir gelmez bıraktım.hakikaten çok kötü ve bagımlılık yapan bir illet.
yaklaşık 5 sene içtim.ama şimdi ç.ok rahatım.zaten istesemde içemem çünkü astımım var.o yüzden sigara içilen mekendan hemen kaçarım.
ALLAH içenlerede tez zamanda bırakmayı nasip etsin.bana yardım ettigi gibi onlarada yardım etsin.
selametle.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM.
ELLAMDÜLİLLAH bırakalı nerdeyse 20 sene olacak.
askerden gelir gelmez bıraktım.hakikaten çok kötü ve bagımlılık yapan bir illet.
yaklaşık 5 sene içtim.ama şimdi ç.ok rahatım.zaten istesemde içemem çünkü astımım var.o yüzden sigara içilen mekendan hemen kaçarım.
ALLAH içenlerede tez zamanda bırakmayı nasip etsin.bana yardım ettigi gibi onlarada yardım etsin.
selametle.

AMİN KASIM ABİ AMİN!!! BÜTÜN BIRAKMAK İSTEYENLER TEZ ZAMANDA BIRAKIRLAR İNŞALLAH. SİZE DE RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.... ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI AKŞAMLAR...:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

.........B)...........
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

çok güzel bi konuya değinmişiniz rabbim inşallah bıraktırır banada allah'a emanet olun selam ve dua ile kalın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.