Sigara Içenlerden Misiniz???

4.602 görüntülenme · 46 yanıt

Paylaş:
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM....
Sizlerle bir konu paylaşmak istedim... lütfen aşağıdaki web adresine girin...

Sigara Nedir? (1)
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

ALEYNA VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM BEN İÇENLERDEN DEĞİLİM ALLAH İÇENLEREDE BIRAKTIRMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

emeğine sağlık güzel olmuş. ben içenlerden değilim çok şükür. A.E.O.
evrim84

evrim84

Üye · 48 mesaj

Allaha şükürler Olsun Ki Sigara Içen Biri Değilim Zaten Sigaranin Benim Için Içkiden Farki Yok Diye Düşünüyorum Sonuçta Zarari çoooook
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

sigaramı oda nee:D

sigaramı oda nee:D

Biz 5 Nufusuz Annem45 Babam45 Ablam 23 Ben21 Erkek Kardeşimde18 Yaşinda Ama Evimizde Hiç Kimse Sigara Içmedi şimdiye Kadar Içmioruz Gelip Içenede Sinir Oluyoruzz:):):)
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun aleykum.Emeğine sağlık.Faydalı bir paylşama Allah razı olsun.Maalesef sigara kullanıyorum.Kısa sürede bırakırım inşallah.
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

hay ALLAH islah etsin.

o çocuğun yanındaki yaşlı başlı adamın aklı kesmiyormu..!

mevlam yar ve yardımcımız olsun.

selam ve saygılarımla.
burcu_sever

burcu_sever

Yeni Üye · 8 mesaj

bende sigara içenlerdenim.ama tiryaki gibi değil.mesala gün içersinde ilk sigarımı 3 4 kadar hiç içmiyorum.günde en fazla 4 sigara ama bu da kötü bişey tabi..
burcu_sever

burcu_sever

Yeni Üye · 8 mesaj

bende sigara içenlerdenim.ama tiryaki gibi değil.mesala gün içersinde ilk sigarımı 3 4 kadar hiç içmiyorum.günde en fazla 4 sigara ama bu da kötü bişey tabi..
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

çok şükür benim evimdede içen yok gelen misafirlerede yasak
arzuersan

arzuersan

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Allaha çok şükür ben 5 sene önce kurtuldum sigaradan. İçen arkadaşlara bir an önce bırakmalarını tavsiye ederim hem sağlık açısından hem maddi açıdan müthüş rahatlıyorsunuz. Ama biraz kilo alıyorsunuz :K
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah razı olsun Paylaşımınız için... Çok aydınlatıcı oldu

Bırakmak istiyorum artık :A :K ama nasıllll

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (cc.) razi olsun.InsaAllah bu sigara ya kendini bagimli hisseden birakmakta zorluk çeken kardeslerimizi de kurtarir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

aleyküm selam...

aleyküm selam...

selamun aleyküm Allah razı olsun Paylaşımınız için... Çok aydınlatıcı oldu

Bırakmak istiyorum artık ama nasıllll........... alıntı... (GECEKONDU)

gerçektende bırakmak istiyorsanız öncelikle doktora gitmelisiniz. ama gerçektende istiyorsanız... zaten geriside kendiliğinden gelir.. en başta kibrit. çakmak, sigara paketleri ve sigara görmemeye özen göstereceksiniz... zaten aşırı dercede içmiyorsanız bu sorun halloldu demektir...... İNŞALLAH ALLAH BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİRSİN BÜTÜN HERKESE... :evet
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

gerçektende bırakmak istiyorsanız öncelikle doktora gitmelisiniz. ama gerçektende istiyorsanız... zaten geriside kendiliğinden gelir.. en başta kibrit. çakmak, sigara paketleri ve sigara görmemeye özen göstereceksiniz... zaten aşırı dercede içmiyorsanız bu sorun halloldu demektir...... İNŞALLAH ALLAH BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİRSİN BÜTÜN HERKESE... :evet

teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım :] Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum :) İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım :gulegule Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun ..

zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

...

...

teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun .. .........gecekondu.....

ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BIRAKIRSINIZ........ SELAMETLE...:
H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

"]bütün cevaplayanlardan allah razı olsun......]
kinacioglu

kinacioglu

Aktif Üye · 83 mesaj

Utanarak Demeliymki Ben Tam Anlamiyla Aktif Bi Kulaniciyim Sizdende Dua Taleb Ediyorum Birakmam Için Allahu Tealya Yalvariyorum Szde Bana Dualarinizla Desetek Verirseniz Sevinirim
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Allah'ıma hamd olsun içmiyorum..kokusundan nefret edıyorum...Allah'ım içen kardeşlerımızınde yardımcısı olsun.. tez zamanda bırakmalarını nasıp etsın inşaAllah
selametle..
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Amin İnşallah Tuba abla...!!!

Utanarak Demeliymki Ben Tam Anlamiyla Aktif Bi Kulaniciyim Sizdende Dua Taleb Ediyorum Birakmam Için Allahu Tealya Yalvariyorum Szde Bana Dualarinizla Desetek Verirseniz Sevinirim...[/COLOR](kinacioğlu)

İNŞALLAH BIRAKIRSINIZ... DUAMIZI İNŞALLAH EKSİK ETMEYİZ... SELAMETLEE..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.