yardım ederseniz sevinirim

10.948 görüntülenme · 128 yanıt

Paylaş:
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Ayetlerin manalarını anlamadan veya bir yandan ayet okuyup diğer yandan manasını düşünmeye çalışıyorum, bu arada şeytan durmuyorki, vesveselerden kurtulmak lazım.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

TurgayGhttp://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/42992-peygamber-efendimizi-seviyorsaniz-bu-forumu-okuyun-4.html

resim yüklüyordum. Bu arada bilgisayarın sesi gitti HDD'de diğer Xp'de açtım, uyarı alamayınca cevaba geciktim.

Nasıl olsa bir yandan dikişle uğraşırken diğer yandan kelimeleri tekrar yoluyla inşaallah öğrenirim. Kabire girince dilimiz zaten arapça olacak, en azından biraz bu dünyada öğreneyim, benim için önemli olan okuduğum ayetlerin manalarını idrak ederek namaz kılmak.

dikiş zevkle bu seneye kadar hiç sevmezdım bı ablamın zoruyla kursa gıttım ve suan çok memnunum ıyıkı yazılmısım dıyorum...stres atıyor ınsan..bırde güzl şeyler cıkarınca ortaya ...süreklı dınleyınce beynınızde muhakkak yer edınır.
Allah yardımcnız olsun.
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

.....................
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

TurgayGDikiş güzelde bazen öyle zaman oluyorki yaz ayları mesela sürekli makina başında durunca sıkıntı yapıyor.

ben daha yenıyım heveslıyım kendım ıcınde bırseyler dıkınce daha da heveslenıyorumm
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

cennet_agaciben daha yenıyım heveslıyım kendım ıcınde bırseyler dıkınce daha da heveslenıyorumm

İnşaallah geliştirirsiniz. Allah'a Emanet Olun Tuba kardeşim.
leventes

leventes

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm internette dolaşırken çıplak resim görmek kadın erkek farketmez guslü bozarmı lütfen yardım edin
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Selamunaleyküm..
coban87

coban87

Yeni Üye · 1 mesaj

merhabalar ben yenı uye oldum antalya da yasıyorum 21 yasındayım ve dınımı cok sevıyorum ama sanırım bı cok seyı bılmıyorum uye olmakta kı amacım sızlerden daha dogrusu sızlerın bılgılerınden ben de faydalanmak ıstıyorum tabı sızlerde ızın verırsenız
nickyok

nickyok

Aktif Üye · 67 mesaj

arkadaşlar bende yeniyim daha ismimi bile değiştiremiyorum:((((((((((((:a11:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.