Forumunuz çok güzel.. Üye olmak aklımdaydı ama bugün üye olmamın nedeni GüListan arkadaşımın forumunuzu tekrar hatırlatmasıdır.. kendisine çok teşekkür ederim..Forumunuzda daim olmak, dinime daha da sarılmak, bilmediklerimi sizlerden öğrenmek, herşeyden daha önemlisi Rabbimin her hareketinden hoşnut olduğu bir kul olmak istiyorum.. Aranıza kabul ederseniz tabiki.. Rabbime emanet olun..
ben de geLdim.. kabuL ederseniz...
2.720 görüntülenme · 13 yanıt
Selamun Aleyküm...
Forumunuz çok güzel.. Üye olmak aklımdaydı ama bugün üye olmamın nedeni GüListan arkadaşımın forumunuzu tekrar hatırlatmasıdır.. kendisine çok teşekkür ederim..Forumunuzda daim olmak, dinime daha da sarılmak, bilmediklerimi sizlerden öğrenmek, herşeyden daha önemlisi Rabbimin her hareketinden hoşnut olduğu bir kul olmak istiyorum.. Aranıza kabul ederseniz tabiki.. Rabbime emanet olun..
Ve aleyküm selam verahmetullahi veberakatuhu.....
hoşgeldin kardeşim cümlemize hayırlı ve faydalı olması temennisiyle nickin çok güzelmiş :)
hayırlı paylaşımlarını bekliyoruz.....üyeliğin hayırlı ve daim olsun....
slm ve duayla kal.......
hoşgeldin kardeşim cümlemize hayırlı ve faydalı olması temennisiyle nickin çok güzelmiş :)
hayırlı paylaşımlarını bekliyoruz.....üyeliğin hayırlı ve daim olsun....
slm ve duayla kal.......
*GüLdeste*, post: 1053010, member: 22944Selamun Aleyküm...
Ho$qeLdin canım benim...
in$ALLAH hepimiz ALLAH'ın sewdiği kuLLarı oLuruz..
Aramıza kabuL ettik qitti (:
Aleyküm selam kardeşim.
hoşgeldiniz.
üyeliğiniz daim ve faideli olur inşallah.
selametle kardeşim....
hoşgeldiniz.
üyeliğiniz daim ve faideli olur inşallah.
selametle kardeşim....
Rabbim hepinizden razı oLsun..Hoşbulduk.. Hepinize teşekkür ederim.. Allah'a emanet olun.. Selam ve dua ile....:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55895-ben-de-geldim-kabul-ederseniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benide aranıza kabul ederseniz inşAllah :) Tanışma Köşesi 4 cevap
- Yarım ederseniz sevinirim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- yardım ederseniz sevinirim Tanışma Köşesi 128 cevap
- yardım ederseniz sevinirim İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- Arkadaşlar bir ricam var icabet ederseniz sevinirim.. Kuran-ı Kerim 24 cevap
- Neye öncülük ederseniz; o, sizi takip eder Nasihatler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.