Islami. Gen.tr Ailesi

13.907 görüntülenme · 87 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah; çok Güzel olmus abi :G Rabbim razi olsun InsaAllah ileride daha güzelini beklerim.:B Kainatin efendisine emanet olun..Selametle kalin InsaAllah..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN AMELİYATINDA BAŞARILI GECTİĞİNE SEVİNDİM BAK KORKACAK BİŞİ YOKMUŞ DEMİ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM BENİM.B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

beyazzSelamün aleyküm Cevdet abi ismimiz geçsin geçmesin çoook güzel olmuş eline emeğine sağlık devamını bekleriz.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM YİNE YAPACAM ALLAH İZİN VERİRSE AMA BU SEFER TEK TEK YAZACAM RABBİME EMANET OLUN

talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

EsSelamuAleyküm Cevdet Kardeşim;

Elinize-emeğinize sağlık olsun..Güzel olmuş Kardeşim..
Bir ara formülü verirseniz biz de mutfağa girer pişirmeye çalışırız inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

talipamca, post: 577288, member: 70468

EsSelamuAleyküm Cevdet Kardeşim;

Elinize-emeğinize sağlık olsun..Güzel olmuş Kardeşim..
Bir ara formülü verirseniz biz de mutfağa girer pişirmeye çalışırız inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

VE ALEYKÜM SELAM ABİCİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM TABİ HERZAMAN HAZIRIM EĞER BİR FAYDAM OLURSA SİZİN GİBİ BİR ABİMİZE NE MUTLU BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Selemu alaykum,emeğine yüreğine sağlık Cevdet abi çok güzel Allah c.c. razı olsun.Rabbime emanet olun.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

umeyye:B:BS.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK SELAM VE DUA İLE :H

A.S. KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

istikbalSelemu alaykum,emeğine yüreğine sağlık Cevdet abi çok güzel Allah c.c. razı olsun.Rabbime emanet olun.

ve aleyküm selam kardeşim beğendiğinize sevindim allah sizden razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Abim emeğine ve yüreğine sağlık :B süper olmuş çok ama çok beğendim
Selametle abim :G
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM KUSURA BAKMAYIN VİDEO YAPMASINI YENİ ÖĞRENDİM O YÜZDEN ACELE ETTİM YAZMADIĞIM VE UNUTTUĞUM KARDEŞLERİM VARSA ŞİMDİDEN ÖZÜRDİLERİM İLERDE BAŞKA BİR DAHA YAPACAM RABBİME EMANET OLUN

çok güel olmuş vallah çok beğendim cevdet abi ama ben yoktum.inşaalllah bi dahaki videonda bende olurum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramçok güel olmuş vallah çok beğendim cevdet abi ama ben yoktum.inşaalllah bi dahaki videonda bende olurum

selamün aleyküm kardeşim cok özür dilerim inan şu an bende üzüldüm ama ben bana selam verenler foarmundan aldım bu listeyi o listede siz yok sunuz herhal onda olmuştur ama hatamı telafi ederim bir gün rabbime emanet olun selam ve dua ile

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim cok özür dilerim inan şu an bende üzüldüm ama ben bana selam verenler foarmundan aldım bu listeyi o listede siz yok sunuz herhal onda olmuştur ama hatamı telafi ederim bir gün rabbime emanet olun selam ve dua ile

üzülme abicim benim olur böyle sende haklsın bidahakini o zaman sabırsızlıkla bekliyorum.ALLAHa emanet ol.ALLAH razı olsun düşünmen yeter
adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Selamun Aleykum Cevdet Kardeşim Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Razi Olsun çok Duygulandim Adimi Görünce. Selam Ve Dua Ile Kal
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

selamün aleyküm cevdet ağbi,
Kendi adımı görünce çok duygulandım benide aileden görmeniz ve aranıza almanız beni çok mutlu etti .Allah razı olsun, elinize ,yüreğinize sağlık.Çok güzel olmuş.Akıp giden isimlere bakarken bira an sanki o isimler hacca giden hacı kafilesi gibi geldi çok duygulandım .Rabbim bu güzel ailemizdeki herkezi hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.a.e.o
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

meliha c.selamün aleyküm cevdet ağbi,
Kendi adımı görünce çok duygulandım benide aileden görmeniz ve aranıza almanız beni çok mutlu etti .Allah razı olsun, elinize ,yüreğinize sağlık.Çok güzel olmuş.Akıp giden isimlere bakarken bira an sanki o isimler hacca giden hacı kafilesi gibi geldi çok duygulandım .Rabbim bu güzel ailemizdeki herkezi hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.a.e.o

MELİHAC ABLA GEÇEN YAKALAYAMADIM SİZİ YAZDIM AMA GÖRMEDEİNİZ ANNENİZ NASIL OLDU Bİ GELİŞME VARMI ABLA İNŞALLAH BU SEFER GÖRÜRSÜNÜZ
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm
çok Güzel Olmuş Cevdet Abi Elinize Emeğinize Sağlik Allah Razi Olsun.a.e.o
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

ES SELAMUN ALEYKÜM DEĞERLİ CEVDET ABİ.ÇOK HOŞ OLMUŞ.ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK OLSUN İNŞAALLAH.BU AİLEDE İSMİMİZİN UNUTULMAMASI ÇOK MUTLULUK VERİCİ.ALLAHC.C. RAZI OLSUN.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAM VE DUA İLE.RAHMAN'A C.C. EMANET OLUNUZ...B)

NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Allah Razi Olsun Abicim çok Sağolasin. Emeğine Sağlik Ismimi Orada Görmek Hiç Aklima Gelmemişti. Ama Banada Yer Vermişsin çok Mutlu Oldum. Rabbimde Seni Her Iki Cihandada Mutlu Etsin Inşallahh. Amin
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Selamun Aleykum Cevdet kardesim,ellerine saglik harika olmus.Bazen yasamak cok zor geliyor bana ve boyle guzel bir video veya kardeslik duygusunu hissettigimde yasamaya daha pozitif bakabiliyorum.Hayatin sadece acilarla dolu olmadigini hissediyorum.Bana yasama umidi veren videon icin Allah razi olsun.Yalniz olmadigimi hissettirdigin icin cok tesekkur ederim.Allah a emanet ol.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

rüyam3Selamün Aleyküm
Abim emeğine ve yüreğine sağlık :B süper olmuş çok ama çok beğendim
Selametle abim :G

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

adviye_34Selamun Aleykum Cevdet Kardeşim Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Razi Olsun çok Duygulandim Adimi Görünce. Selam Ve Dua Ile Kal

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.