Islami. Gen.tr Ailesi

13.907 görüntülenme · 87 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Medine_gülü57, post: 576823, member: 50317Selamunaleyküm...
Çok güzel bir video olmuş..
emeğinize sağlık..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

selamun aleykum abim çok güzel bir çalışma olmuş...emeğine sağlık hatırlarsan bir zaman lar video bile yükleyemiyordun:Dama maşaALLAH işleri büyütüp aşmissın bile tekrardan tşk.selam ve dua ile
[medya]
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

s.a. cevdet abi,
ilk basta sunu söylemeliyim Allah senden bin kat razi olsun. cok harika olmus. emegine saglik. Allah bile kac saat ugrasmisindir bu video yla! ve hicte acemi oldugun belli degil. cok güzel olmus :G Allaha emanet olun. SElam ve dua ile Fikriye
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

aleyküm selam cevdet abi çok güzel olmuş çok beğendim. emeğin ve hayır dualların için rabbim razı olsun.yaradana emanet olun hayırlı günler.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

yun_us25, post: 576865, member: 20924selamun aleykum abim çok güzel bir çalışma olmuş...emeğine sağlık hatırlarsan bir zaman lar video bile yükleyemiyordun:Dama maşaALLAH işleri büyütüp aşmissın bile tekrardan tşk.selam ve dua ile

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HATIRLAMAZ OLURMUYUM AMA BEN COOOOK İNATCIYIMDIR KAFAMA KOYDUĞUMU YAPARIM ALLAHIN İZNİ İLE VE YAPMAYADA DEVAM EDİYORUM
RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. HAYIRLI GÜNLER İSMİMİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM BENİDE UNUTMAMIŞSINIZ SAĞOLUN...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAZIRLADIKLARINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK...
RABBİM CÜMLENİN DUALARIYLA BİRLİKTE SİZİNKİNİDE KABUL EDER İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

:) eline sağlık abi
güzel olmuş
her konuya değinmişsin nerdeyse :D

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:B:BS.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK SELAM VE DUA İLE :H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

fuzgunm, post: 576873, member: 26902s.a. cevdet abi,
ilk basta sunu söylemeliyim Allah senden bin kat razi olsun. cok harika olmus. emegine saglik. Allah bile kac saat ugrasmisindir bu video yla! ve hicte acemi oldugun belli degil. cok güzel olmus :G Allaha emanet olun. SElam ve dua ile Fikriye

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET BİRAZ UĞRAŞTIM AMA DEĞER SİZLER İCİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

FEYZAADALIaleyküm selam cevdet abi çok güzel olmuş çok beğendim. emeğin ve hayır dualların için rabbim razı olsun.yaradana emanet olun hayırlı günler.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAĞENDİĞİNE SEVİNDİM KARDEŞİMÖ RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

iklim.elaS.A. HAYIRLI GÜNLER İSMİMİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM BENİDE UNUTMAMIŞSINIZ SAĞOLUN...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAZIRLADIKLARINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK...
RABBİM CÜMLENİN DUALARIYLA BİRLİKTE SİZİNKİNİDE KABUL EDER İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...

A.S. KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDE SELAMETLE KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mustafa_xtar:) eline sağlık abi
güzel olmuş
her konuya değinmişsin nerdeyse :D

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİRAZ ACEMİCE OLDU AMA İLERDE BAŞKA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM .

ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Selamün Aleyküm çok güzel olmuş hele de adımı görünce ayrı bir duygulandım inşallah herşey gönlünce olur selametle.Haa bu arada adım geçecek mi diyede içim içimi yiyordu bunu da belirteyim.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum abicim Allah razi olsun senden tek kelimeyle superrrrr çok sevindim ve memnun oldum ama devaminida bekleriz ona gore... Allah butun islerinde kolayliklar versin insallah selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
gulbaharxx

gulbaharxx

Yeni Üye · 7 mesaj

selamünaleyküm.
Güzel bir basari,deneyim olmasina ragmen cok güzel olmus kutlarim
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah; çok Güzel olmus abi :G Rabbim razi olsun InsaAllah ileride daha güzelini beklerim.:B Kainatin efendisine emanet olun..Selametle kalin InsaAllah..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ozlem_37, post: 577052, member: 65378Selamün Aleyküm çok güzel olmuş hele de adımı görünce ayrı bir duygulandım inşallah herşey gönlünce olur selametle.Haa bu arada adım geçecek mi diyede içim içimi yiyordu bunu da belirteyim.

ve aleyküm selam kardeşim burada bana selam veren kardeşlerimi aldım ve sizde selam vermişsiniz ama ilerde allah izin verirse hepimizi tektek almayı düşünüyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile

beyazz

beyazz

Kıdemli Üye · 112 mesaj

Selamün aleyküm Cevdet abi ismimiz geçsin geçmesin çoook güzel olmuş eline emeğine sağlık devamını bekleriz.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

huzunlu_gurbet, post: 577060, member: 37970selamunaleykum abicim Allah razi olsun senden tek kelimeyle superrrrr çok sevindim ve memnun oldum ama devaminida bekleriz ona gore... Allah butun islerinde kolayliklar versin insallah selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN SİZE BİRAZ KIRILDIM NEDENİ BANA KİMSE FORUM ACMIYOR DEMİŞTİNİZ BEN ACTIM AMA BİR SELAM BİLE YAZMADINIZ YİNEDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gulbaharxxselamünaleyküm.
Güzel bir basari,deneyim olmasina ragmen cok güzel olmus kutlarim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET YAPANLARIN BİZDEN FAZLALIĞI VARMI DİYE DİŞİNDİM VE İNSAN NE İSTERSE YAPA BİLECEĞİNİ İSPATLADIM VE AYRICA BEN CAHİL BİRİYİM DEMEKKİ İNSAN İSTESE COK ŞEY YAPAR RABBİME EMANET OLUN

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.