Hz.Veysel Karani'den bir inci

9.788 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

zeynep03S.A KARIŞMAK İSTEMEM AMA DURAMADIM BELİRTMEK İSTEDİM. BURADA Bİ ANLAM FAKI VAR ALLAHTAN GAYRISI YOK DENMEMİŞ, SADECE ALLAHTAN GAYRİ ŞEYLERİ UNUT DEMİŞ. HZ MUHAMMED NASIL ALLAHTAN GAYRİ ŞEY OLABİLİRKİ.

Vealeykumselam anlayan anladı siz o şahısı boş verin lütfen polemiğe girmeyiniz o zaten herkese tahrik edici yazılar yazıyor dikkat ettiyseniz ben polemiğe girmedim tşkler a.e.olunuz hayırlı aksamlar
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
kanal 7 de veysel karani nin hayatını izledim..sinema..dursun ali erzincanlı başrolde..
selam ve dualarımla..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
fevzisultansu

fevzisultansu

Kıdemli Üye · 262 mesaj

Allah Razi Olsun çok Güzel
Her Ne Kadar Bazilari Içinde Bi şeyler Arasada !
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
kanal 7 de veysel karani nin hayatını izledim..sinema..dursun ali erzincanlı başrolde..
selam ve dualarımla..:H

Vealeykumselam ewet ben sonunu kacırdım malesef ama inşallah cd sini almak istiyorum Allah şefaat lerine nail eylesin a.e.olunuz dua edin inşallah
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Çoban Uveys, post: 575539, member: 25977
Birisi Veysel Karânî hazretlerini ziyârete gitti. Ona hitâben; "Ey Allahü teâlânın sevgili kulu! Bana bir nasîhatta bulun?" dedi. Veysel Karânî hazretleri; “Allahü teâlâyı bilir misin?” Evet bilirim. “Öyle ise, Allahü teâlâdan gayri şeyleri unut. Bu yetişir.” buyurdu.

Yâ Üveys, bir nasihat daha söyle! “Allahü teâlâ seni bilir mi?” Evet bilir. “Öyle ise, Allah’tan gayrisi seni bilmesin. Allahü teâlânın bilmesi senin için kâfidir.” dedi.

selamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.çok güzeldi.ellerin dert görmesin.ALLAH o büyük zatların şefaatini nasip etsin.amin.selametle.
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

kasım hadiselamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.çok güzeldi.ellerin dert görmesin.ALLAH o büyük zatların şefaatini nasip etsin.amin.selametle.

Vealeykumselam kasım abi Allah c.c razı olsun tşkler Amin a.e.olunuz hayırlı cumalar dua edin inşallah
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Birisi Veysel Karânî hazretlerini ziyârete gitti. Ona hitâben; "Ey Allahü teâlânın sevgili kulu! Bana bir nasîhatta bulun?" dedi. Veysel Karânî hazretleri; “Allahü teâlâyı bilir misin?” Evet bilirim. “Öyle ise, Allahü teâlâdan gayri şeyleri unut. Bu yetişir.” buyurdu.

Yâ Üveys, bir nasihat daha söyle! “Allahü teâlâ seni bilir mi?” Evet bilir. “Öyle ise, Allah’tan gayrisi seni bilmesin. Allahü teâlânın bilmesi senin için kâfidir.” dedi.

mansur27

mansur27

Aktif Üye · 62 mesaj

Yarabbi bizide uveys gibi sana kul olmayı habibin aşkına kabul buyur
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

{{{{{{{{ B) B) B) B) }}}}}}}}}}
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

tevhiteri, post: 575618, member: 50627sa.peki burada peygamber ve hadisler ne oldu...nasıl yetti ...a.e.o

alaykümselam kardeşim ALLAH TAN GAYRISINI UNUT DERKEN ZATEN
PEYGAMBERİMİZDE HADİSLERDE AYNI MANAYA GELİYO
PEYGAMBERE iTAAT ALLAH A İTAATTTİR
son osm@nlı
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______selamün aleyküm ahmet kardeşim
rabbim razı olsun..
şefaatlerini inşallah nasip eder...

“Öyle ise, Allahü teâlâdan gayri şeyleri unut. Bu yetişir.”

Allah’tan gayrisi seni bilmesin. Allahü teâlânın bilmesi senin için kâfidir.”

rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile_______
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Ahmetim. Emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
ALLAH şefaatlerinenail eylesin inşaallah...
ALLAHa emanet ol kardeşim
selam ve dua ile...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim emeyine sağlık RABBİM CC bizlere şefaatçi eylesin inşallah
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

aminenur_______selamün aleyküm ahmet kardeşim
rabbim razı olsun..
şefaatlerini inşallah nasip eder...

“Öyle ise, Allahü teâlâdan gayri şeyleri unut. Bu yetişir.”

Allah’tan gayrisi seni bilmesin. Allahü teâlânın bilmesi senin için kâfidir.”

rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile_______

Vealeykumselam Allah cc sizdende razı olsun Allah cc. emanet olun hayırlı geceler
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Im_muslimSelamünaleyküm Ahmetim. Emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
ALLAH şefaatlerinenail eylesin inşaallah...
ALLAHa emanet ol kardeşim
selam ve dua ile...

Vealeykumselam Aydınım kardeşim Allah c.c. razı olsun Amin kardeşim Amin hayırlı geceler
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

dinciselamün aleyküm kardeşim emeyine sağlık RABBİM CC bizlere şefaatçi eylesin inşallah

Vealeykumselam Allah cc razı olsun tşkler kardeşim hayırlı bereketli geceler A.e.olunuz
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

.: DURSUN AL? ERZ?NCANLI / As?rl?k ?iir :.
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

[ı]selamunaleykum cumleten[/ı]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.