Hz Cebral'i Ağlatan Iki önemli An...
11.905 görüntülenme · 108 yanıt
canomallah razı olsun çok güzel bir paylaşım ve çok güzeldi emeğinize saglık....
edam005Allah razı olsun ,rabbim biz aciz kullarınıda kendine asi gelmekten emin , kullarından eylesin inşallah..
selamun aleyküm Rabbimiz cümlemizden razı olsun inşaallah...
(( YüSRa ))Selamün aleyküm,güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık...Allah razı olsun
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun...
allah razı olsun çok güzel bir paylaşım
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
hülya deniz
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamun aleyküm güzel insan... Allah razı olsun,çok güzel bi paylaşım...allahım bizi de kendine asi gelmekten men kılsın inşaallah....tüm müslüman alemini peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v.)in güzel ahlakıyla ahlaklandırsın inşaallah...amin...selam ve dua ile...
allah razı olsun
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
xmemoliALLAH Razı olsun kardeşim Rabbim hepimizi kendisine asi gelmekten ve emirlerini harfiyen yerine getiren kullarından eylesin amin
Slm ve Dua ile
amin inşaallah selam ve dua ile...
Ne zaman okusam tüylerim diken diken oluıyor.
Beni çok duygulandırıyor.
Paylaşım için Allah c.c razı olsun...
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Beni çok duygulandırıyor.
Paylaşım için Allah c.c razı olsun...
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
hasgülSelamun aleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık. Rabbim razı olsun. Selametle..
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah...
cebrail (a.s.) bir melek benim öğrendiğim kadarıyla melklerde nefs yok ve onlar zamandan,mekandan münezzehler sadece allahın verdiği emirleri yerine getirirler ve sabah akşam ona ibadet ederler. nefsi olmayan bir varlık nasıl ağlar nasıl üzülür nasıl sevinir benim aklım cüzi ben bu kadar biliyorum inşallah bir kardeşim bunu bana anlatırsa çok memnun olurum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28705-hz-cebral-i-aglatan-iki-onemli-an · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.