izleyin kardeşlerr:(
1.186 görüntülenme · 9 yanıt
ozden-ihlYouTube - Salavat Klibi
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İZLEDİM.TEBRİK EDİYORUM BU ARADA SEN
BEN NE ZAMAN SONRA VİDEO EKLEMEYİ ÖĞRENEBİLDİM.MAŞAALAH.SUBHANALLAH.ALLAHA EMANET OL
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM COK GÜZEL BIR PAYLASIM OLMUS NEDENDIR BILMIYORUM COCUKLUGUMDAN BERI BU SELAVATI DUYUNCA DINLAYINCE ICIM YANIYOR VE GÖZLERIMDEN YASLARIN AKMASINA MANI OLAMIYORUM BENI COK ETKILIYOR VE NE MUTLU MÜSLÜMANIM MÜSLÜMAN DOGMUSUM DIYE HEP **ALLAH'IMA SÜKREDIYORUM VE **ALLAH* TA SENDEN RAZI OLSUN BÜYLE BIR SEYI KONU YAPTIGIN ICIN ALLAHA EMANET OL
ozden-ihlannem yat artık dio ama burayı bırakıp gidemiom:( okuyom bırakamıom
anneni dinle kardeşim yarın tekrar girersin
:'( bugün ablama misafirliğe gidioruz bir haftalık evli ben burayı bırakıp gidemiyorum gelmiyim dedim ama kısdı bana zati evlendiğinin 3.günü ondaydın hatta 5 .günüde kendi çağırdı ben gitmiodum:D yaaaa offf:( neyse akşam görüşürüz inşallah ...inşallah kaçırdığım önemli bişiler olmaz burda... Hadi Allaha emanet olunn...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28650-izleyin-kardeslerr · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MUTLAKA İZLEYİN DUYGULANACAKSINIZ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- (izleyin)cennet ve dereceleri Dini Hikayeler 2 cevap
- Gözyaşı Geceleri - Tecelligah MUTLAKA İZLEYİN.. İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- çok komik izleyin sonuna kadar :D:D:D Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 7 cevap
- YouTube'da "Cehennem azabı nasıldır?" videosunu izleyin Gündem 1 cevap
- sonuna kadar izleyin kardeşlerim bişey kaybetmessiniz... Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.