ANNE (Lütfen izleyin!)
1.178 görüntülenme · 6 yanıt
RE: ANNE (Lütfen izleyin!)
Selamun Aleykum
:( :( :( YAZIK ÇOK YAZIK o evlada
Cennet anaların ayakları altındadır
Rabbim nefislerimize hakim olmayı nasip kılsın bizlere İnşAllah..
Hiç insan annesin nefret edermi yaa.. dokuz ay seni karnında taşısın, büyütsün, gekertiğinde her şeyini versin, o evlada en güzel hayatı vermeye çalışsın (böyle evlatlar) onlarda Annelerine nankörlük etsin
Malesef böyle insanlar var hayatta ALLAH ISLAH EYLESİN...
Paylaşımınız için Tşk ler...
Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız banadır." (LOKMAN SURESİ / 14)
---
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
:( :( :( YAZIK ÇOK YAZIK o evlada
Cennet anaların ayakları altındadır
Rabbim nefislerimize hakim olmayı nasip kılsın bizlere İnşAllah..
Hiç insan annesin nefret edermi yaa.. dokuz ay seni karnında taşısın, büyütsün, gekertiğinde her şeyini versin, o evlada en güzel hayatı vermeye çalışsın (böyle evlatlar) onlarda Annelerine nankörlük etsin
Malesef böyle insanlar var hayatta ALLAH ISLAH EYLESİN...
Paylaşımınız için Tşk ler...
Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız banadır." (LOKMAN SURESİ / 14)
---
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kardeşim Rabbim kat kat razı olsun pişman olacağını tahmin etmiştim ama.....
Kardeşim Rabbim kat kat razı olsun pişman olacağını tahmin etmiştim ama.....
etkileyici ve üzücü bir olay.son pişmanlık fayda vermez derler ya bu da öyle bişi.sağol kardeş video için.
etkileyici ve üzücü bir olay.son pişmanlık fayda vermez derler ya bu da öyle bişi.sağol kardeş video için.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16188-anne-lutfen-izleyin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Anne ve anne adayları lütfen okuyun bir bebeğin günlüğü İslamda Çocuk ve Gelişimi 17 cevap
- namaz[lütfen izleyin] Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 6 cevap
- lütfen izleyin..Kendi sağlığınız için.(cep telefonunun yeni marifeti).. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- nihat hatipoğlu - kıyamet [2].bölüm lütfen izleyin izletin İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Anne anne, Allah bizi görüyor Dini Hikayeler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.