Huzunlu_gurbet Kardeşimize

896 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM HUZUNLU_GURBET KARDEŞİM BİR YERDE OKUDUM AMA HATIRLAMIYORUM ŞU AN BANA KİMSE FORUM ACMIYOR VE CAĞIRMIYOR YAZMIŞSIN SANA FORUM ACMAMIZA GEREK YOK SEN HEP KALBİMİZDESİN VE HEP TAKİP EDİYORUZ BURDA OLDUĞUNU GÖRÜNCE İNAN COK SEVİNİYORUZ EĞER UNUTULDUĞUNU VE İLGİLENMEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSAN COK YANILIYORSUN SİZ COK DEĞERLİ BİR KARDEŞİMİZSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

BAK BU BİZLERDEN SANA GELSİN UMARIM BEĞİNİRSİN

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

cevdat kardeşim siz ne güzel insansınız böyle gerek paylaşımlarınız gerek yardımlarınız Allah yar ve yardımcınız olsun kalbiniz hep böyle temiz kalsın inşallah selam ve dua ile
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM HUZUNLU_GURBET KARDEŞİM BİR YERDE OKUDUM AMA HATIRLAMIYORUM ŞU AN BANA KİMSE FORUM ACMIYOR VE CAĞIRMIYOR YAZMIŞSIN SANA FORUM ACMAMIZA GEREK YOK SEN HEP KALBİMİZDESİN VE HEP TAKİP EDİYORUZ BURDA OLDUĞUNU GÖRÜNCE İNAN COK SEVİNİYORUZ EĞER UNUTULDUĞUNU VE İLGİLENMEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSAN COK YANILIYORSUN SİZ COK DEĞERLİ BİR KARDEŞİMİZSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

BAK BU BİZLERDEN SANA GELSİN UMARIM BEĞİNİRSİN

sızı oncelıkle tebrık edıyorum.hayatta ınsanların gonlunu almak ve mutlu etmek cok guzel bunları parayla pulla alamassınız cunku ......ALLAHA EMANET OLUN
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

salih cingözcevdat kardeşim siz ne güzel insansınız böyle gerek paylaşımlarınız gerek yardımlarınız Allah yar ve yardımcınız olsun kalbiniz hep böyle temiz kalsın inşallah selam ve dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ SİZNDE KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :T

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gülnisasızı oncelıkle tebrık edıyorum.hayatta ınsanların gonlunu almak ve mutlu etmek cok guzel bunları parayla pulla alamassınız cunku ......ALLAHA EMANET OLUN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET SEVGİ VE SAYGI PARA İLE ALINAMAZ ALINSADA SAHTE OLUR O SEVGİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.