MALATYA yöresinden fışfış

9.233 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

€bru;593429Aleyküm selam kardeşim bende yeşilyurt-gündüzbeyliyim.

bu kadar tesadüf olamaz bende yeşilyurt gündüzbeyliyim görüşelim hemşerim
cerennurum

cerennurum

..................................selamünaleyküm.........................................
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam abla nasılsın??

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ben bu tatlıyı biliyorum buna kaz lokması diyoruz cerennur bunun içine birazda fındık veya ceviz veya portakal rendelersen farklı tatlar çıkıyor ortaya
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Hım evet abla portakalla harika oluyor tavsiye ederim gerçekten

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
cerennurum

cerennurum

€bru;794305Ve Aleyküm Selam abla nasılsın??

iyiyim ablacım sen nasılsın bursaya geldinmi
cerennurum

cerennurum

dinciben bu tatlıyı biliyorum buna kaz lokması diyoruz cerennur bunun içine birazda fındık veya ceviz veya portakal rendelersen farklı tatlar çıkıyor ortaya

sizinkinide denerim çok sevdiğim bir tatlı
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

cerennurumiyiyim ablacım sen nasılsın bursaya geldinmi

Bende iyiyim abla Allah'a şükür...bir ara geldim kayıtdır felan filan uğraştık şu an Malatyadayım bayramdan sonra inşaallah Bursada olucam.Şimdiden bayramın mübarek olsun ablacığım bu arada Malatya'ya gelecek misiniz?

cerennurum

cerennurum

€bru;796203Bende iyiyim abla Allah'a şükür...bir ara geldim kayıtdır felan filan uğraştık şu an Malatyadayım bayramdan sonra inşaallah Bursada olucam.Şimdiden bayramın mübarek olsun ablacığım bu arada Malatya'ya gelecek misiniz?

sağol canım seninde bayramın mübarek olsun bende yaza inşallah malatyadayım
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

İnşaallah abla gel Malatyada çok büyük değişiklikler var neyse gelince görürsün inşaallah.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.