Teşekkür edebilirmiyim....
2.989 görüntülenme · 36 yanıt
BirnurSelamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..
binnyr kardeşim gözünüz aydın.rabbim ananeni sana evlatların bağışladı.inan çok sevindim
Allah,im nasil ama nasil sevindigimi anlatamam size çok mutlu oldum çunki onlar bizim en degerli varliklarimizdan tirnaklarina zarar gelse cigerimiz yanar kavrulur ... rabbim anne ve babalarimiza uzun uzun omuler versin insallah ve evlatlarimizida bize bagislasin selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
s.a. birnurcum bılıyosunkı sıteye gıremıyorum uzun zamandır sımdı konulara bı goz attımda anneannenle ılgılı haberı duyunca cok uzuldum ama bunu okuyuncada cok sevındım Rabbıme cok sukur bısey olmamasına cok sevındım cnm Allaha emanet ol selam ve dua ıle
Birnur, post: 569009, member: 37970aleyküm selam
Sağol canım.. evet zor bir zamandan geçtik ama çok şükür tahlil souçları yanlış çıktı. Belkide dualarla geri döndü bilmiyorum.sen iyisin değil mi ?
Sende Rabbime emanet ol
cok sukur ıyıyım cnm Allah razı olsun ıı olmasına cok sevındım Rabbıme emanet ol
fatmanaselamün aleyküm kızlar..sevalcim hoşgeldin nerelerdesin..en son hasta dedi nişanlın ozamandan beri yoksun ortada...merak ettik snei...birnurcum sen naıslısn...
aleyküm selam ablacım. laves gitti :( ben iyiyim çok şükür. :)
BirnurSelamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..
a.s kardesim
cok sukur YARADANIMIZA senden bu guzel haberi aldikya.inan cok sevindim.
okadar guzel dualar etmissinki kardesim;unutma ne kadarda yan yana olamasakta dualarimizla yaninda olmaya calistik.
COK SUKUR BUGUZEL HABERI ALDIK
YUCE RABBIM DERT VERIPTE DERMAN ARATIRMASIN HIC KIMSEYE
ALLAHA EMANET OL KARDESIM....

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28334-tesekkur-edebilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- anne ve çocuk(bizde annelerimize nasıl teşekkür ettiğimizi sorgulayalım) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- yine teşekkür ederim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Yakais 'ten Öz eleştiri ve teşekkür... Görüş- Öneri- İstek 32 cevap
- Kimseden teşekkür bekleme/yelim..!!! Edebiyat 8 cevap
- Teşekkür Ederim (Mehmet Orhan DURDU) Edebiyat 1 cevap
- ...bir inceliktir teşekkür etmek... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.