Teşekkür edebilirmiyim....

2.989 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

BirnurSelamun aleyküm
Biliyorum Birkaç gündür benimle birlikte hepiniz üzüldünüz, Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şimdi sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum.Biliyorum benimle birlikte hepiniz çok mutlu olacaksınız. Ananem için ettiğiniz duaları Rabbim geri çevirmedi.. Allah’a Şükürler olsun.
Belediyede alınan kan tahlili sonuçlarında bir yanlışlık olduğu ortaya çıktı.Başka hastanelerde yapılan tahlillerde her şey normal çıktı. Rabbime şükürler olsun.Allah sizlerden razı olsun.Allah Okuduğunuz surelerin duaların sevabını versin. Okuduklarınız sizlerin derdine derman olsun inşallah.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Bu güzel dostluğumuz kardeşliğimiz Ahirettede sürsün inşallah
Allah’a emanet olun..

ve aleyküm selam kardeşim çok sevindim birşey çıkmamasına Rabbimize emanet ol inşaallah Rabbimiz gönlüne göre versin hayırlı günler
Birnur

Birnur

-Tuğba-
ve aleyküm selam kardeşim çok sevindim birşey çıkmamasına Rabbimize emanet ol inşaallah Rabbimiz gönlüne göre versin hayırlı günler

Sağol canım benim bizlerde çok sevindik gerçekten.Rabbim seninde herşeyi güzel gönlüne göre versin kardeşim.Sende Rabbime emanet ol
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

BirnurSelamun aleyküm
Allah’a emanet olun..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ... ÇOK SEVİNDİM ANNENİN RAHATSIZLIĞININ OLMAMASINA .... DUA HERŞEYİN ÇARESİDİR...... ALLAHA EMANET OLUN ANNENİZE SELAM SÖYLEYİN ELLERİNDEN ÖPÜN BENİM YERİME... ANNE GİBİ YAR OLMAZ RABBİM EKSİKLERİNİ GÖSTERMESİN İNŞALLAH
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Birnur kardeşim çok sevindim hayırlı haberler almanıza.
Cenabı hak cümlemizden razı olsun inşallah.
Tüm hastalarımıza acil şifalar versin.
Sende hakkını helal et kardeşim, bizim yoktur varsa da helal olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Birnur

Birnur

aysem06
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ... ÇOK SEVİNDİM ANNENİN RAHATSIZLIĞININ OLMAMASINA .... DUA HERŞEYİN ÇARESİDİR...... ALLAHA EMANET OLUN ANNENİZE SELAM SÖYLEYİN ELLERİNDEN ÖPÜN BENİM YERİME... ANNE GİBİ YAR OLMAZ RABBİM EKSİKLERİNİ GÖSTERMESİN İNŞALLAH

selamun aleyküm aysem kardeşim.Annem değil annanem canım,Onunda yeri anne kadar değerli. dua herşeyin caresi gerçekten kardeşim.Rabbim bilir herşeyi belkide dualarımızla şimdiki tahlil sonuçları temiz çıktı. Allah'a şükürler olsun.Allah'a emanet ol kardeşim
Birnur

Birnur

nesrin_77Selam aleyküm.
Birnur kardeşim çok sevindim hayırlı haberler almanıza.
Cenabı hak cümlemizden razı olsun inşallah.
Tüm hastalarımıza acil şifalar versin.
Sende hakkını helal et kardeşim, bizim yoktur varsa da helal olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Aleyküm selam
Hakkınız olmaz mı ablam hepiniz benim için dua ettiniz. Allah sizlerden razı olsun.Allah c.c Tüm hastalara şifa versin.Allah'a emanet ol ablacım
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

BirnurSelamun aleyküm
Allah’a emanet olun..

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Elhamdulillah çok sevindim kardeşim.Rabbim tekrar o sıkıntıları yaşatmasın amin.Hakkımız var ise helal olsun.Sizde Rabbime emanet olun.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamun aleyküm gerçekten çok mutlu oldum Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin sana ve ailene de uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah kardeşim Allah'a emanet ol...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a
bacım yeni okudum çok geçmiş olsun dua eden kardeşlerimizden rabbim her iki cihandada razı olsun sevdiklerini sana bağışlasın kib aeo....
Birnur

Birnur

istikbal, post: 567616, member: 9204Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Elhamdulillah çok sevindim kardeşim.Rabbim tekrar o sıkıntıları yaşatmasın amin.Hakkımız var ise helal olsun.Sizde Rabbime emanet olun.

Allah razı olsun.. Amin kardeşim Rabbim kimseye yaşatmasın,Tüm hastalara şifa versin inşallah.
Allah'a emanet olun..
Birnur

Birnur

belginselamun aleyküm gerçekten çok mutlu oldum Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin sana ve ailene de uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah kardeşim Allah'a emanet ol...

ecmain ablam.Allah razı olsun.
TUGAYTOPCU

TUGAYTOPCU

Yeni Üye · 4 mesaj

Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun
Birnur

Birnur

tsunamis.a
bacım yeni okudum çok geçmiş olsun dua eden kardeşlerimizden rabbim her iki cihandada razı olsun sevdiklerini sana bağışlasın kib aeo....

aleyküm selam bacım.Allah hepinizden razı olsun. Amin canım sende kendine iyi bak.A.e.o
Birnur

Birnur

TUGAYTOPCUAllah Yar Ve Yardimciniz Olsun

Allah c.c razı olsun
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

canım kardeşim çok sevindim

Şükür sana Allahım

Dua ile
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

Ve Aleyküm Selam Birnur Kardeşim. Önce anneniz için sonrada annaneniz lösemi olabilirmiş diye formu okuyunca çok üzüldüm. Çünkü ben o hastalıktan hayatını 17 yaşında kaybeden bir kızcağızı tanımıştım. Keşke bütün kanserli hastalar için böyle sevinebilsek kanserli değillermiş diye ama takdiri ilahi.
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

rabbim ne büyüktürki bak okunan dualarla yanlışlık olduğu ortaya çıkmış inan çok sevindim. Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin. Allah annene uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam kardeşim tekrar geçmiş olsun Allah annenane sağlıklı Ömürler Versin inşallah Allaha emanet ol selam ve dua ile...

efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

BirnurSelamun aleyküm
Allah’a emanet olun..

amin ,aleyküm selam kardeşim annenin durumuna çok sevindim ALLAH annelerimizi bizlere bagışlasın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.