işte doğa harikaları (trabzon) görmeye hazırmısınız

18.391 görüntülenme · 125 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

erdal, post: 566446, member: 69715Ne yaptın Tuğba kardeş...

Mısır ekmeği ile şu muhlama yenmezmi şimdi...Ağzımızın suyu aktı yani......

Sizlere çok teşekkür ediyorum...Trabzona gösterdiğiniz vefalılıktan dolayı...

abi aslına bakarsan hamsiyle felan pek aram yoktur ama arkadaşlara bi gösterelim dedik e tpabzona gidemesekde aslımız orası bazı degerleriş yaşamak ve yaşatmak çok güzel
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

-Tuğba-
abi aslına bakarsan hamsiyle felan pek aram yoktur ama arkadaşlara bi gösterelim dedik e tpabzona gidemesekde aslımız orası bazı degerleriş yaşamak ve yaşatmak çok güzel

TUĞBA KARDEŞ HAMSİ HERYERDE VAR...TÜRKİYENİN HER YERİNE DE KARADENİZDEN GİDİYOR...IZGARASI HARİÇ BENDE ÇOK TERCİH ETMEM.
AMA O YÖREYE HAS TEREYAĞI , PEYNİR VE MISIR UNU GİBİ YİYECEKLERİN LEZZETİ BİR BAŞKA...ŞU MUHLAMAYA BAYAĞI TAKILDIM YANİ...

BU GÜZELLİKLERİ SUNDUĞUN İÇİN ALLAH c.c. RAZI OLSUN...

SELAMETLE KAL DİYORUM....
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

Selamun Aleykum

Selamun Aleykum

Resimler Harikaydi Ya Eline Emegine Saglik Kardesim Bende Trabzonluyum Ama Gurbette Yasiyom Trabzonu Hic Görmedim Ama Resimdende Olsa Cok Guzel Duygular Insanin Icinde Beliriyo Tsk Saygilar Slm Ve Dua Ile
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

erdalTUĞBA KARDEŞ HAMSİ HERYERDE VAR...TÜRKİYENİN HER YERİNE DE KARADENİZDEN GİDİYOR...IZGARASI HARİÇ BENDE ÇOK TERCİH ETMEM.
AMA O YÖREYE HAS TEREYAĞI , PEYNİR VE MISIR UNU GİBİ YİYECEKLERİN LEZZETİ BİR BAŞKA...ŞU MUHLAMAYA BAYAĞI TAKILDIM YANİ...

BU GÜZELLİKLERİ SUNDUĞUN İÇİN ALLAH c.c. RAZI OLSUN...

SELAMETLE KAL DİYORUM....

Rabbimiz sendende razı olsun abi Rabbimize emanet ol:H:H:H
TUGAYTOPCU

TUGAYTOPCU

Yeni Üye · 4 mesaj

trabzon tarihiyel deniziyle güzel bir ilimiz
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Canan38Resimler Harikaydi Ya Eline Emegine Saglik Kardesim Bende Trabzonluyum Ama Gurbette Yasiyom Trabzonu Hic Görmedim Ama Resimdende Olsa Cok Guzel Duygular Insanin Icinde Beliriyo Tsk Saygilar Slm Ve Dua Ile

ve aleyküm selam Rabbimize emnaet olun inşaallah selametle...:H
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

hayırlı sabahlar tuğba
ınan kı cok beğendım bolge olarak karadenıze gıtmeyı cok ıstemışımdır.fotoların eskı ve yenı olması hıç fark etmez zaten 100 puanı yeşıllığe verıyorum 100 puan da sana:)
allaha emanet ol
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Allah,im ne kadar ozledim trabzon,u anlatamam bende trabzonluyum ve geçen yaz gidemedim her kosesi burnumda tutuyooooo.senden de Allah razi olsun kardesim hepsi çooooook guzel resimler çok begendim ve birazda hasret giderdim eline emegine saglik selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

sa kardeşim hakikaten harika biryer ağustosta gittim hayran kaldım ramazan bayramınıda orda geçirdim aklım hala orda güneydoğu hariç yudun tamamını bilirim ama karadeniz bambaşka İNŞALLAH tekrar giderim ama bana göre havası çok nemli o yüzden ya sonbahar yada ilkbahar gitmek istiyorum doğubeyazıtın havası çok kuru bu yüzden havası çok nemli geldi hele hele artvin hopa şaşvat cennet parçası sanki halkı çok çalışkan toprağı çok güzel kullanıyorlar ALLAHA emanet olun emeyinize sağlık
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

EsSelamü Aleyküm tuğba kardeşim
bu kadar güzel olabiliceğiniz tahmın etmiyordum... Gerçekten harika .... senin sayende resım de olsa bu güzel memleketimizi görmüş olduk... sağolasın güzel kardeşim...Buarada muhlamayı çokkkkkkkkk severim ben .... harıka görunuyordu resımde şimdi olsada yesek:)
Rabbım' e emanet ol kardeşim selam ve dua ile..
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

hey yer çok güzel ama karadeniz bir başka
eline sağlık kardeşim

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim.... Gösterdğiniz Fotoğraflar Ararsinda Dağlar Ayri Bir Güzel....karadeniz çok Yeşilmiş Görmedim Ama Duydum....
cengiz10

cengiz10

Yeni Üye · 1 mesaj

elinize saglik
DAĞLARKIZI

DAĞLARKIZI

Üye · 40 mesaj

S.a. Ben De Samsunluyum Ama üniversiteyi Trabzon Da Okudum..Trabzon U Kariş Kariş Bilirim..gezmeyi Sevdiğim Için..tarihi Yerleri..ilçeleri..resimde Görünen Her Yeri Beni Oyillara Götürdü Bu Resimler çok Güüzel...kemalpaşaya Kadar Gittim Tüm Yöresel Yemeklerinden Yedim Hepsini öğrendim..şimdi Ben Evde Yapiyorum..ankara Ya Taşidim Yemekleri..hamsi Tavam Meşhurdur..herkes Arar Hamsi Yemeğe Geliyoruz Der..Allah Bana Diğer şehirlerimizi Gezmeyi Nasip Etsin Inşallah.. Ve Isteyen Herkese..Ammiinnn...
izet_63

izet_63

Yeni Üye · 1 mesaj

Resimler Süper
ilke021

ilke021

Yeni Üye · 2 mesaj

slm ya bunlar süper çok güzel manzaralar insanın içini kıpır kıpır ediyo gidip gezmek isitiyo insan ya çok tşekürler allah razı olsun
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

Eline sağlık kardeşim....
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

s.a
ellerine sağlık kardeşim..bende trabzon'yum ve gururu duyuyorum inanın.böylesine bir doğa harikasına ait olmak gerçekten gurur verici.:)ama ne yazıkki bursadayım ayrıyım memleketten olsun böyle daha güzel ordayken pek belli olmuyo güzelliği..ama herşeyiyle güzel..selametle...
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Trabzon'umuzun güzelliği tartışılmaz...
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

emeğinize sağlık
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.