işte doğa harikaları (trabzon) görmeye hazırmısınız
18.391 görüntülenme · 125 yanıt
selamün aleyküm tugba kardeşim
saolasın ne güzel resimler koymuşsun bende trabzonluyum o resimdeki yerleri gezdim cok güzel yerler yolu düşen herkesin görmesini isterim yaylalarımız var oralarda cok güzel herkesi bekleriz aşure günümüz mübarek olsun aeo:B
saolasın ne güzel resimler koymuşsun bende trabzonluyum o resimdeki yerleri gezdim cok güzel yerler yolu düşen herkesin görmesini isterim yaylalarımız var oralarda cok güzel herkesi bekleriz aşure günümüz mübarek olsun aeo:B
erdalBu Fotoğraflar Eski Tuğba Kardeş...
Yenilerini Gönderelim....
abi yardım etsene bana sana güvendimm..:K:K
ayminesaolasın ne güzel resimler koymuşsun bende trabzonluyum o resimdeki yerleri gezdim cok güzel yerler yolu düşen herkesin görmesini isterim yaylalarımız var oralarda cok güzel herkesi bekleriz aşure günümüz mübarek olsun aeo:B
ve aleyküm selam kardeşim nasip olursa gelecez işden ğüçden fırsat olsa.. seninde aşure günün mübarek olsun Rabbimize emanet ol..:H:H
selamün aleyküm.karadenizlilere gelin gittim ama karadenizi hiç görmedim:Açok güzelmiş.inşallah gitmek kısmet olur:evet
Y.e.K.Mselamın aleyküm
allah razı olsun kardeşim çok güzel yerler çok gitmek istiyorum...:evet
selametle...
aleyküm selam rabbimiz nasip etsin inşaallah selametle...
mahsun kulselamün aleyküm.karadenizlilere gelin gittim ama karadenizi hiç görmedim:Açok güzelmiş.inşallah gitmek kısmet olur:evet
aaana bize mi gelin geldin :K:K yandık desee
gecekonduselamun aleyküm tugba kardeşim Allah razı olsun resimlere bakınca bi hoş oldum :( Allahım ne güzel memleketimiz var Ankaramda güzel ama türkiyemin her bir yeri birbirinden güzel şahane Allaha emanet ol
aleyküm selam kardeşim vatanımız gibisi var mı Rabbimiz ilelebet topraklarımızda huzur içinde yaşamamızı nasip eylesin:H:H:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28034-iste-doga-harikalari-trabzon-gormeye-hazirmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.