samsun ---55
10.062 görüntülenme · 79 yanıt
emanet55 ↗işte asıl memleket...Bafra'm benim.....burası bizim cumhuriyet meydanımız...daha bir saat önce ordaydım:)
Bafra bildiğim kadarıyla baya gelişmiş bir ilçe değil mi? Zaten delta ovası olmasından kaynaklı topraklar da verimli diye biliyorum...
Guo1903, post: 818743, member: 66917Ne kadar samsunlu var maşallah:) Bafralı çok sevdiğim arkadaşlarım var.. Biri nerelisin diye Sorduğunda Bafralıyım derler:)
Terme'yi falan gördüm ama kısmet olursa bir gün Samsun'u da görmek isterim inşallah..
evet sitede çok var samsunlu e bende bafralıyım öyle diyeyim bari:a12:...
hımm ne güzel,sıcak kanlıyızdır ALLAHA şükür...samsun güzel şehir gelip görmeye gezmeye değer yani
Guo1903Bafra bildiğim kadarıyla baya gelişmiş bir ilçe değil mi? Zaten delta ovası olmasından kaynaklı topraklar da verimli diye biliyorum...
evet samsunun diğer ilçelerine göre daha gelişmiş daha büyük ve daha verimli...ova olduğundan çok verimli evet....tarıma dayanıyor geçim kaynağı çoğunlukla çok köyü var çünkü...
rüyam3Selamün Aleyküm
Tuğbacım bayıldım valla özellikle deniz kenarları ne kadar güzel ve dikkatimi çekti faytonda var ahh keşkeler çektim valla :)
ve aleyküm selam ablacım henüz bana da binmek nasip olmadı ya:K
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet ol inşaallah
-Tuğba-ve aleyküm selam ablacım henüz bana da binmek nasip olmadı ya:K
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet ol inşaallah
Hadiyaa :a21: yarın birgün yasaklanmadan bin ne olur olmaz bide bakmışsın yasak gelmiş hiç binemezsin
rüyam3Hadiyaa :a21: yarın birgün yasaklanmadan bin ne olur olmaz bide bakmışsın yasak gelmiş hiç binemezsin
YOK ABLA YA NEDENDİR BİLMEM KORKUYORUM BEN ONDAN :a16:
Guo1903, post: 818743, member: 66917Ne kadar samsunlu var maşallah:) Bafralı çok sevdiğim arkadaşlarım var.. Biri nerelisin diye Sorduğunda Bafralıyım derler:)
Terme'yi falan gördüm ama kısmet olursa bir gün Samsun'u da görmek isterim inşallah..
selamun aleyküm yok ya istanbullu kardeşlerimiz daha çok :) hızla neslimizi artırmaya çalışıyoruz :)
inşallah karedeşim Rabbimiz nasip etsin...
inşallah karedeşim Rabbimiz nasip etsin...
ismaileSamsun'da faytona ve teleferiğe binmemek büyük kayıp :)
:( hiç farkına varmadım bu kaybın açıkçası :)
Samsuna gittim. Sahil kesmi çok hoş bir şehir. Ancak belli semtler hapishane bölgesi çok yığıntılı. Bizim Akçaabat gibi. Ancak teleferikte yaşadığım korku. Ve hayvanat bahçesinde sarı köpeği hiç unutamıyorum. ;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27978-samsun-55 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.