samsun ---55
10.062 görüntülenme · 79 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Tuğba kardeşim..Emeğine sağlık.. Resimler çok güzeldi..Samsun çok güzelmiş gerçekten kardeşim..Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler. Amasra'ya çok benzettim resimleri..Orayı görmek nasip olmuştu, birkaç sene önce. Ne de olsa coğrafi yakınlıktan olsa gerek, limanlarını, kıyılarını çok benzettim oraya:)..
Allah c.c razı olsun kardeşim..Rabbimize emanet ol..Selam ve dua ile inşallah.
SELAMUN ALEYKÜM TUBA KARDEŞİM...BENİ TAM 12 SENE ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN...ASKERLİĞİMİN ACEMİ BİRLİĞİ TAM 70 GÜN SAHRA SIHHIYE OKULUNDA GEÇMİŞTİ...HEM İYİ HEM KÖTÜ...AMA SADECE KÖTÜ HAVASI KALDI AKLIMDA 1 GÜNDE 4 MEVSİMİ YAŞARDIK SÖYLERLERDİDE İNANMAZDIM TAKİ HASTA OLANA KADAR:K...TABİ BİDE ASKERLİĞİMİN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRKAÇ GÜZEL İYİ ANI...AMA ÇOK DEĞİŞMİŞ SAMSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...DAHA GÜZEL OLUR İNŞALLAH YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ ENDER YERLEDEN BİR BİYER...HA BİDE AKLIMDA KALAN TEKSTİL BAKIMINDANDA ÇOK İLERLEMİŞ...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Tuğba kardeşim..Emeğine sağlık.. Resimler çok güzeldi..Samsun çok güzelmiş gerçekten kardeşim..Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler. Amasra'ya çok benzettim resimleri..Orayı görmek nasip olmuştu, birkaç sene önce. Ne de olsa coğrafi yakınlıktan olsa gerek, limanlarını, kıyılarını çok benzettim oraya:)..
ve aleykümselam ablacım evet öyledir Rabbimiz razı olsun gözlerine sağlık inşaallah..sahil kasabası sayılır bir yerde :evet
hayırlı günler ablacım Rabbimize emnaet ol inşaallah..:H
hayırlı günler ablacım Rabbimize emnaet ol inşaallah..:H
Samsunumu gezdirdin bana nasilda özlemisim.burnumda tütdü.Allah razi olsun kardesim.dua edin insallah bu sene samsuna gelebilelim.cok özledim cok.selametle ...
M DENIZSELAMUN ALEYKÜM TUBA KARDEŞİM...BENİ TAM 12 SENE ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN...ASKERLİĞİMİN ACEMİ BİRLİĞİ TAM 70 GÜN SAHRA SIHHIYE OKULUNDA GEÇMİŞTİ...HEM İYİ HEM KÖTÜ...AMA SADECE KÖTÜ HAVASI KALDI AKLIMDA 1 GÜNDE 4 MEVSİMİ YAŞARDIK SÖYLERLERDİDE İNANMAZDIM TAKİ HASTA OLANA KADAR:K...TABİ BİDE ASKERLİĞİMİN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRKAÇ GÜZEL İYİ ANI...AMA ÇOK DEĞİŞMİŞ SAMSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...DAHA GÜZEL OLUR İNŞALLAH YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ ENDER YERLEDEN BİR BİYER...HA BİDE AKLIMDA KALAN TEKSTİL BAKIMINDANDA ÇOK İLERLEMİŞ...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...
ve aleykümselam abi ne güzel hatıralarını canlandırmış olduk...:K evet yavaş yavaş birşeyler oluyoo Rabbimize şükür
Rabbimize emanet ol abi selametle kal inşaallah...
Rabbimize emanet ol abi selametle kal inşaallah...
pakizebölükbasSamsunumu gezdirdin bana nasilda özlemisim.burnumda tütdü.Allah razi olsun kardesim.dua edin insallah bu sene samsuna gelebilelim.cok özledim cok.selametle ...
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah Rabbimiz hayırlısıyla gelebilmeyi nasip eylesin inşaallah..
Selamunaleyküm Tubacım emeklerine sağlık harika resimler oralara hiç gitmek nasip olmadı sayende gezmiş kadar oldum selam ve dua ile ...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meltem, post: 631987, member: 44598Selamunaleyküm Tubacım emeklerine sağlık harika resimler oralara hiç gitmek nasip olmadı sayende gezmiş kadar oldum selam ve dua ile ...
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun sendende inşaallah gözlerine sağlık Rabbimize emnaet ol
duy.90s.a tubacım resımler superdı harıkaydı yureğine gönlüne sağlık yüce Rabbime emanet olun hayırlı günler . bu arada bi hemşerinbişz daha çıktı bende samsunluyum merkez
ve aleykümselam kardeşim ne güzel...
hayırlı günler Rabbimize emnaet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27978-samsun-55 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.