samsun ---55

10.062 görüntülenme · 79 yanıt

Paylaş:
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

samsunlu değilim ama ailem samsunda kalıyor.
trabzon fotoğrafları gibi bunlarda çok güzel.Elinize sağlık
ben de bir kaç tane ekledim.

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

SoRuNAllah razı olsun Yusuf Ziya Yılmaz iyi çalıştı.

amin inşaallah cümlemizden:H
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Tuğba kardeşim..Emeğine sağlık.. Resimler çok güzeldi..Samsun çok güzelmiş gerçekten kardeşim..Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler. Amasra'ya çok benzettim resimleri..Orayı görmek nasip olmuştu, birkaç sene önce. Ne de olsa coğrafi yakınlıktan olsa gerek, limanlarını, kıyılarını çok benzettim oraya:)..
Allah c.c razı olsun kardeşim..Rabbimize emanet ol..Selam ve dua ile inşallah.
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM TUBA KARDEŞİM...BENİ TAM 12 SENE ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN...ASKERLİĞİMİN ACEMİ BİRLİĞİ TAM 70 GÜN SAHRA SIHHIYE OKULUNDA GEÇMİŞTİ...HEM İYİ HEM KÖTÜ...AMA SADECE KÖTÜ HAVASI KALDI AKLIMDA 1 GÜNDE 4 MEVSİMİ YAŞARDIK SÖYLERLERDİDE İNANMAZDIM TAKİ HASTA OLANA KADAR:K...TABİ BİDE ASKERLİĞİMİN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRKAÇ GÜZEL İYİ ANI...AMA ÇOK DEĞİŞMİŞ SAMSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...DAHA GÜZEL OLUR İNŞALLAH YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ ENDER YERLEDEN BİR BİYER...HA BİDE AKLIMDA KALAN TEKSTİL BAKIMINDANDA ÇOK İLERLEMİŞ...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

GizliOznesamsunlu değilim ama ailem samsunda kalıyor.
trabzon fotoğrafları gibi bunlarda çok güzel.Elinize sağlık
ben de bir kaç tane ekledim.

ve aleyküm selam ellerinize sağlık katkılarınız için hayırlı günler Rabbimize emnaet olun inşallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Tuğba kardeşim..Emeğine sağlık.. Resimler çok güzeldi..Samsun çok güzelmiş gerçekten kardeşim..Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkürler. Amasra'ya çok benzettim resimleri..Orayı görmek nasip olmuştu, birkaç sene önce. Ne de olsa coğrafi yakınlıktan olsa gerek, limanlarını, kıyılarını çok benzettim oraya:)..

Allah c.c razı olsun kardeşim..Rabbimize emanet ol..Selam ve dua ile inşallah.

ve aleykümselam ablacım evet öyledir Rabbimiz razı olsun gözlerine sağlık inşaallah..sahil kasabası sayılır bir yerde :evet
hayırlı günler ablacım Rabbimize emnaet ol inşaallah..
:H
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Samsunumu gezdirdin bana nasilda özlemisim.burnumda tütdü.Allah razi olsun kardesim.dua edin insallah bu sene samsuna gelebilelim.cok özledim cok.selametle ...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

M DENIZ
SELAMUN ALEYKÜM TUBA KARDEŞİM...BENİ TAM 12 SENE ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN...ASKERLİĞİMİN ACEMİ BİRLİĞİ TAM 70 GÜN SAHRA SIHHIYE OKULUNDA GEÇMİŞTİ...HEM İYİ HEM KÖTÜ...AMA SADECE KÖTÜ HAVASI KALDI AKLIMDA 1 GÜNDE 4 MEVSİMİ YAŞARDIK SÖYLERLERDİDE İNANMAZDIM TAKİ HASTA OLANA KADAR:K...TABİ BİDE ASKERLİĞİMİN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRKAÇ GÜZEL İYİ ANI...AMA ÇOK DEĞİŞMİŞ SAMSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...DAHA GÜZEL OLUR İNŞALLAH YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ ENDER YERLEDEN BİR BİYER...HA BİDE AKLIMDA KALAN TEKSTİL BAKIMINDANDA ÇOK İLERLEMİŞ...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...

ve aleykümselam abi ne güzel hatıralarını canlandırmış olduk...:K evet yavaş yavaş birşeyler oluyoo Rabbimize şükür
Rabbimize emanet ol abi selametle kal inşaallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

pakizebölükbas
Samsunumu gezdirdin bana nasilda özlemisim.burnumda tütdü.Allah razi olsun kardesim.dua edin insallah bu sene samsuna gelebilelim.cok özledim cok.selametle ...

selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah Rabbimiz hayırlısıyla gelebilmeyi nasip eylesin inşaallah..
SU,DE

SU,DE

Yeni Üye · 6 mesaj

bende deniz hayranıyım
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

SU,DEbende deniz hayranıyım

selamun aleyküm:evet:H
Rabbimize emanet olun inşaallah
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm Tubacım emeklerine sağlık harika resimler oralara hiç gitmek nasip olmadı sayende gezmiş kadar oldum selam ve dua ile ...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

meltem, post: 631987, member: 44598
Selamunaleyküm Tubacım emeklerine sağlık harika resimler oralara hiç gitmek nasip olmadı sayende gezmiş kadar oldum selam ve dua ile ...

ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun sendende inşaallah gözlerine sağlık Rabbimize emnaet ol
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

vay hemşerim bende samsunluyum ama ilçesinde oturuyorum olsun o da güzel.hayırlı günler.SELAM VE DUA İLE....
duy.90

duy.90

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a tubacım resımler superdı harıkaydı yureğine gönlüne sağlık yüce Rabbime emanet olun hayırlı günler . bu arada bi hemşerinbişz daha çıktı bende samsunluyum merkez
NesLihan.18

NesLihan.18

Yeni Üye · 4 mesaj

Çok guzeL resimLer...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

duy.90s.a tubacım resımler superdı harıkaydı yureğine gönlüne sağlık yüce Rabbime emanet olun hayırlı günler . bu arada bi hemşerinbişz daha çıktı bende samsunluyum merkez

ve aleykümselam kardeşim ne güzel...
hayırlı günler Rabbimize emnaet ol
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Ne kadar samsunlu var maşallah:) Bafralı çok sevdiğim arkadaşlarım var.. Biri nerelisin diye Sorduğunda Bafralıyım derler:)

Terme'yi falan gördüm ama kısmet olursa bir gün Samsun'u da görmek isterim inşallah..
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

sa kardeşim hiç görmemiştim samsunu cok guzel yaaaaaaaaaaaa
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

memleketim yaa...buda benden olsun...ha bu arada tuğba sen sahilin son halini gördünmü?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.