SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
Merhaba
Merhaba buraya yeni üye oldum ve burası hakkında hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz rica etsem normal hayyata çopk yanlızım yeni insan lar tanımak istiyorum içinde allah sevgisi olan arkadaşlar.
4.899 görüntülenme · 30 yanıt
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZMerhaba buraya yeni üye oldum ve burası hakkında hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz rica etsem normal hayyata çopk yanlızım yeni insan lar tanımak istiyorum içinde allah sevgisi olan arkadaşlar.
makbergülücanım bende rüyamda sancı çektiğimi doğum anının geldiğini gördüm. Ama son anda doğum gerçekleşmeden uyandım.tabirinide bulamadım.yardımcı olursanız rahatlarım.sıkıntılı günlerdeyiz.acaba bitmiycek mi diye düşünür oldum?...
MAKBERGÜLÜCanım bende rüyamda sancı çektiğimi doğum anının geldiğini gördüm. Ama son anda doğum gerçekleşmeden uyandım.tabirinide bulamadım.yardımcı olursanız rahatlarım.sıkıntılı günlerdeyiz.acaba bitmiycek mi diye düşünür oldum?...
hanife denizSelamun Aleykum Kardeşim,
Allah hayırlara çıkarsın inş. Biz müslümanız ümitsizlik bize yakışmaz,inş. yüzel günler yakında, ınıtma canım, her gece sabaha gebedir, her doğum sancıyladır ama sonucu güzeldir. Allahın izni ile inş Selamete çıkacaksınız,sabır ve dua kardeşim,hepimiz geçtik geçiyoruz çeşitli sınavlardan. Doğum yapmadan uyanmış olman seni üitsizliğe düşürmesin,doğum sancıları gelir geçer zaman zaman fakat belli sürede Rabbimin izni ile doğum gerçekleşir.
Selam ve Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27895-ruyami-yorumlarmisiniz-cok-ilginc · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.