çok endişeliyim yardım edip rüyamı yorumlarmısınız:(
794 görüntülenme · 3 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Selamun Aleyküm Kardeşim,
Bazı rüyalar rahmani bazı rüyalar şeytanidir ve her rüya her yerde paylaşılmaz.Özellikle de böyle rüyalar.
Rüya yorumlayanın yorumuyla bütünleşebilir.Hayra yorup kapatmak veyahut bu işin bilenleriyle konuşmak gerekir.
Peygamber efendimiz kim rüyasında beni görürse gerçekten beni görmüştür,şeytan beni kılığıma giremez demiştir,fakat gelen bu peygamber eendimizdir diyen sesin şeytandan gelmediği ne malumdur değil mi?
Hemen bu rüyayı burdan kaldırıp bir anlayanla konuş.
Korktuğun rüyalar olursa sünnet olduğu gibi uyanınca sol tarafına 3 kez tükürüp besmele çek ve hayr olması için dua et...
Anlaşılması duasıyla...
Bazı rüyalar rahmani bazı rüyalar şeytanidir ve her rüya her yerde paylaşılmaz.Özellikle de böyle rüyalar.
Rüya yorumlayanın yorumuyla bütünleşebilir.Hayra yorup kapatmak veyahut bu işin bilenleriyle konuşmak gerekir.
Peygamber efendimiz kim rüyasında beni görürse gerçekten beni görmüştür,şeytan beni kılığıma giremez demiştir,fakat gelen bu peygamber eendimizdir diyen sesin şeytandan gelmediği ne malumdur değil mi?
Hemen bu rüyayı burdan kaldırıp bir anlayanla konuş.
Korktuğun rüyalar olursa sünnet olduğu gibi uyanınca sol tarafına 3 kez tükürüp besmele çek ve hayr olması için dua et...
Anlaşılması duasıyla...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
sınan_06, post: 1018176, member: 1200saol kardesim
Sen sağol kardeşim,itikatının sağlam olduğu belli...
Sen hayır olduğuna inan ve dua et,mutlaka hayr olacaktır...
Rabbim razı olsun..
Hayırlı günler..
Sen hayır olduğuna inan ve dua et,mutlaka hayr olacaktır...
Rabbim razı olsun..
Hayırlı günler..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54387-cok-endiseliyim-yardim-edip-ruyami-yorumlarmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- rüyamı yorumlarmısınız çok ilginç Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 30 cevap
- her gün gördüğüm rüya(yorumlarmısınız?) Sırlar Dünyası 9 cevap
- Bir rüyamı sizlerle paylaşmak istiyorum Genel Konular 4 cevap
- Rüyamı yorumlar mısınız? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- "Sünnet'i terk edip yalnız Kur'an ile amel etmek isteyenler İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.