rüyam3izne mi çıkıyosun hayırdır izne çıkmak için erken değil mi?
Yazın ne yapıcan?
kızım ameliyat olucak ya ondan canım.hem yazında çıkıcam ben:K16 yaşından beri çalışırım.yazın işten çıkıp klışın girerim.ne güzel demi:K
4.541 görüntülenme · 49 yanıt
rüyam3izne mi çıkıyosun hayırdır izne çıkmak için erken değil mi?
Yazın ne yapıcan?
-Tuğba-abla ya durup dururken ne izini bu görende çok çalıştın yoruldun :evet
sanacak
çalış işte ne güzel
15 gün geçer mi hiç
mahsun kulkızım ameliyat olucak ya ondan canım.hem yazında çıkıcam ben:K16 yaşından beri çalışırım.yazın işten çıkıp klışın girerim.ne güzel demi:K
rüyam3Ya Canım ya o zaman çevrimdışı göster kendini :]
mahsun kul, post: 555914, member: 56599CANIM BAK BEN 7,5 KULLANIYORUM ONU AÇTIĞIMDA 4.7 KAPATIYOR KENDİNİ.AMA ONDA ÇEVRİM DIŞI GÖSTEREMİYORUM KENDİM.YANİ BİLGİSAYAR AÇILIR AÇILMAZ ÇEVRİÇ İÇİ GÖRÜNÜYORUM 4.7 DE .

CEVDET-71, post: 555945, member: 9204SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM AYNI OLAY BENİMDE BAŞIMDA İDİ BENİMKİ BİLGİ SAYARI KİM ACSA OTAMATİK ACIYORDU TABİ ARKADAŞLARIMDA SELAM VERMİYORSUN DİYE BANA KIZIYORLARDI VE BU GÜN BİR İNTERNETCİ ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİM İNŞALLAH SANADA YARDIMCI OLUR BAKIN ÖNCE BAŞLATI TIKLA CALIŞTIR AC VE OTAYA MSCONFİG YAZ SONRA BAŞLANGICI AC ORADA MSMSPS BUL KALDIR BUNUN ARKASINA BİR İKİ HARF DAHA OLABİLİYORMUŞ BAZILARININ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN EĞER OLMAZSA TEKRAR YAZIN BEN TAM SİZİN SORUMUNUZU ÖĞRENİRİM
mahsun kul, post: 555952, member: 62852AS ABİM.DEDİĞİNİ YAPIYORUM AMA BÖYLE BİR DOSYA BULUNAMADI DİYOR.

D-e-R-y-A, post: 555953, member: 9204abicim
başlat/ ayarlar/ denetim masası/program ekle kaldır dan bütün msn leri sil
daha sonra yüklemek istediğin msn tekrar yükle

CEVDET-71birdaha dene benim yazılarımı iyi
oku ve takip et almazsa bana tam sorumu yaz ben pazartesi sana yazarım yaradana emaanet olun
CEVDET-71allah razı olsun kardeşim ozaman sadece ekle kaldır siliniyor ama benlikteki silinmiyor otamatik silimi bu şekil tekrar teşekkür ederim bilginiz icin bizi yaradana emaenetsiniz
mahsun kul
YAPTIM OLMUYOR.ŞİMDİ SORUN ŞU.1 AY ÖNCE KULLANDIM SÜRÜME VİRÜS GİRMİŞTİ BENDE ONU İPTAL ETTİM.SONRA PCDE YENİ BİR SÜRÜM VARDI ODA ÇOK ESKİYMİŞ.4.7. SÜREKLİ ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNDÜĞÜM İÇİN BEN BUNU DENETİM MASASINA GİRİP KALDIRMIŞTIM.YENİ BİR SÜRÜM İNDİRDİM.AMA BİLGİSAYARIMI AÇTIĞIM GİBİ 4.7 DE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORUM.YANİ PCDE AMA SİLEMİYORUM.YENİ İNDİRDİĞİM 7.5 SÜRÜMÜNÜ AÇTIĞIM GİBİ DİĞER SÜRÜM KENDİNİ KAPATIYOR.VE BEN BUNU PCDEN ÇIKARTAMIYORUM.DUYDUĞUMA GÖRE 4.7 SÜRÜMÜ BİLGİSAYARA ZARARDA VERBİLİYORMUŞ VE KAYBOLMUYORMUŞ.ANLADINMI CEVDET ABİ.:A
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27619-bana-yardimci-olucak-olan-varmi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.