akıl hastasının yaptığı resme bakın...acaba neden korkuyor?

9.216 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

sana katılıyorum yanlızktan sesizlıkten kimsesizlikten korkuyor çünkü hep yanlızlık çekmiş gibi onu hissetirdi bana öyle olmasını istıyo gibi herşeyin renkli hareketli :A:A
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a kardeşim resimi çizen gayet güzel çizmiş ama burada bir sorun var doktor deliye inanmış ve onun söylediğini çözmeye çalışmış ama çözememiş ve insanlara sorarak öğrenmeye çalışmış hani derlerya bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış buda öyle bir şey....selametle..
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Bu Resmi Çizen Deli olabilirmi Önce onu bi tartışmak lazım, yahut Araştırmak lazım, Belki Adı delidir, Bizim Mecnun gibi Olamazmı :) En Akıllıyım diyen Ressam bile zor çizer bunu çok büyük incelikler var Resimde, Ama Diyelimki Bunu bir Deli Çizdi ve Birşeyden Korkuyor. Korktuğu Şeyle Bu Resmi Nasıl Bağdaştırıyorlar Yani bi insanın Korkularını Çizdiği Resimle Anlamak Gerçekse, Biz Ümmeti Muhammed-i Böyle Bir Testten GeÇirseler Hepimizin Çizdiği Resim Aynı olurdu sanırım... İki Hece Tek Kelime "ALLAH"

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ReisulKurraBu Resmi Çizen Deli olabilirmi Önce onu bi tartışmak lazım, yahut Araştırmak lazım, Belki Adı delidir, Bizim Mecnun gibi Olamazmı :) En Akıllıyım diyen Ressam bile zor çizer bunu çok büyük incelikler var Resimde, Ama Diyelimki Bunu bir Deli Çizdi ve Birşeyden Korkuyor. Korktuğu Şeyle Bu Resmi Nasıl Bağdaştırıyorlar Yani bi insanın Korkularını Çizdiği Resimle Anlamak Gerçekse, Biz Ümmeti Muhammed-i Böyle Bir Testten GeÇirseler Hepimizin Çizdiği Resim Aynı olurdu sanırım... İki Hece Tek Kelime "ALLAH"

psikoloji biliminde kişi çizdiği çizgilerden yaptığı resimlerden ruh halini yansıtır.dinlediği müzikten bile anlaşılır kişinin ruh hali...selamün aleyküm..
ÂNI YAŞA...
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Ben şuan sözlerini kendi yazdığım birşey dinliyorum :p Ruh halim hiç iyi değil:p
Ah Meleğim.....
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

bende burada yayınlanan bir türküyü dinliyorum..bağışla sevdiğim hakkı seversen...türkü hakkında bişeyler sordum ama bilen yok herhalde...neyse çok şahane yorumlamışlar gençler...
ÂNI YAŞA...
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Hakkı Seven Neyi Bağışlamazki... Allah Bizi Bağışlasın... İnsanın Bazı uzuvları Hep iki Parçadır iki el iki göz iki ayak gibi Biri Olmayınca HAyat çok Zorlaşır. Taki Alışana Dek....
Kübraa

Kübraa

Üye · 47 mesaj

Yalnızlık bence....
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Fobisini bilemem ama resim çok güzel....
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Selamın Aleyküm,Atlarda bir tuhaflık var sanki
yerde gitmiyorlarda uçuyorlar gibi.Selametle.
Mc Laren

Mc Laren

Kıdemli Üye · 138 mesaj

delinin teki kuyuya bir taş atmış,100 akıllı çıkaramamış. onun gibi bişey bence. ama resim güzel olmuş.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

bence bu akıl fazlası hasta.
çizgilere baksanıza.
sözüm ona ben akıllıyım.ama onun gibi güzel çiemem.acaba hangimiz daha akılıyız.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.