akıl hastasının yaptığı resme bakın...acaba neden korkuyor?
9.216 görüntülenme · 31 yanıt
s a kardeşim resimi çizen gayet güzel çizmiş ama burada bir sorun var doktor deliye inanmış ve onun söylediğini çözmeye çalışmış ama çözememiş ve insanlara sorarak öğrenmeye çalışmış hani derlerya bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış buda öyle bir şey....selametle..
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Bu Resmi Çizen Deli olabilirmi Önce onu bi tartışmak lazım, yahut Araştırmak lazım, Belki Adı delidir, Bizim Mecnun gibi Olamazmı :) En Akıllıyım diyen Ressam bile zor çizer bunu çok büyük incelikler var Resimde, Ama Diyelimki Bunu bir Deli Çizdi ve Birşeyden Korkuyor. Korktuğu Şeyle Bu Resmi Nasıl Bağdaştırıyorlar Yani bi insanın Korkularını Çizdiği Resimle Anlamak Gerçekse, Biz Ümmeti Muhammed-i Böyle Bir Testten GeÇirseler Hepimizin Çizdiği Resim Aynı olurdu sanırım... İki Hece Tek Kelime "ALLAH"

ReisulKurraBu Resmi Çizen Deli olabilirmi Önce onu bi tartışmak lazım, yahut Araştırmak lazım, Belki Adı delidir, Bizim Mecnun gibi Olamazmı :) En Akıllıyım diyen Ressam bile zor çizer bunu çok büyük incelikler var Resimde, Ama Diyelimki Bunu bir Deli Çizdi ve Birşeyden Korkuyor. Korktuğu Şeyle Bu Resmi Nasıl Bağdaştırıyorlar Yani bi insanın Korkularını Çizdiği Resimle Anlamak Gerçekse, Biz Ümmeti Muhammed-i Böyle Bir Testten GeÇirseler Hepimizin Çizdiği Resim Aynı olurdu sanırım... İki Hece Tek Kelime "ALLAH"
psikoloji biliminde kişi çizdiği çizgilerden yaptığı resimlerden ruh halini yansıtır.dinlediği müzikten bile anlaşılır kişinin ruh hali...selamün aleyküm..
ÂNI YAŞA...
Ben şuan sözlerini kendi yazdığım birşey dinliyorum :p Ruh halim hiç iyi değil:p
Ah Meleğim.....
Ah Meleğim.....
bende burada yayınlanan bir türküyü dinliyorum..bağışla sevdiğim hakkı seversen...türkü hakkında bişeyler sordum ama bilen yok herhalde...neyse çok şahane yorumlamışlar gençler...
ÂNI YAŞA...
Hakkı Seven Neyi Bağışlamazki... Allah Bizi Bağışlasın... İnsanın Bazı uzuvları Hep iki Parçadır iki el iki göz iki ayak gibi Biri Olmayınca HAyat çok Zorlaşır. Taki Alışana Dek....
bence bu akıl fazlası hasta.
çizgilere baksanıza.
sözüm ona ben akıllıyım.ama onun gibi güzel çiemem.acaba hangimiz daha akılıyız.
çizgilere baksanıza.
sözüm ona ben akıllıyım.ama onun gibi güzel çiemem.acaba hangimiz daha akılıyız.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27610-akil-hastasinin-yaptigi-resme-bakin-acaba-neden-korkuyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sadece 10 sn resme bakın Resimler 19 cevap
- Bu resme bir bakın.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- şu resme bakın.. Resimler 3 cevap
- önce yazıyı okuyun sonra resme bakın... :( Dini Hikayeler 14 cevap
- Net..Hastasının Mezar Taşı - Resimler 8 cevap
- çizdiğin resme dikkat et Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.