akıl hastasının yaptığı resme bakın...acaba neden korkuyor?

9.216 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş...
ÂNI YAŞA...
ORKİDE

ORKİDE

Kıdemli Üye · 192 mesaj

Birçok sitede adı geçen bir konu...

Ben de bulamadım neden korktuğunu...Belki de uydurmacadır..
sedat166

sedat166

Yeni Üye · 6 mesaj

Bu Hangi Akil Hastasiymişda Böyle Güzel Bi Resim çizmiş.sirri Falan Boşverde Tebrik Etmek Lazim Adami.:)
şevvalmina

şevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

geceden olabilirmi?
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

şevvalminageceden olabilirmi?

BİLMEM Kİ BENDE BİR ANLAM VEREMEDİM...FAKAT RESİM MÜKEMMEL YANİ BİR AKIL HASTASINA GÖRE...:evet
ÂNI YAŞA...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Buldum Buldum:):):)

Hayırlı akşamlar hocam...ya bakıyorumda bişey yok...ama ipucunu kullanıpda herşeyi silersek boş bir sayfa kalır elimizde...boşluktan mı korkuyor ne...yani boşluk derken bomboş işte:)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Valla Hocam Bilemiyorum Ki...resm Banaküçüklüğümdeki Hikaye Kitaplarini Hatirlatti.3. Sinifta Okduğumuz Kitaplari...onlarda Da Böyle Resimler Vardi...
Hocam Bu Arada Bişey Soracağim Size.çocuklarin Okuduğu Bütün Kitaplari E-okula Giriyormusunuz...
ÂNI YAŞA...
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

Resimde vlerinişikları ve yıldızlar olduğuna göer gece ..ama gece karanlığında herhalde kayak yapılmaz ;buda gündüzü temsil ediyordur ve insanlar dışarda bir yaşantıyı düzeni gösteriyor .bunları kaldırırsak :DYANLIZLIKTAN:Dsalladım ama idare et..SELAMETLE
[medya]
Im_muslim

Im_muslim

tevbeYA-HAKValla Hocam Bilemiyorum Ki...resm Banaküçüklüğümdeki Hikaye Kitaplarini Hatirlatti.3. Sinifta Okduğumuz Kitaplari...onlarda Da Böyle Resimler Vardi...
Hocam Bu Arada Bişey Soracağim Size.çocuklarin Okuduğu Bütün Kitaplari E-okula Giriyormusunuz...

Ya bizde bütün arkadaşlarla birlikte aynı dertten muzdaribiz...Ne olacağını tam bilemiyoruz ama karne için (ne alakası varsa artık) girmek gerekiyormuş diye duydum...aslında bende bu konuda size danışacaktım...diğer arkadaşlar yazıyorlar evet kitapları ama ben 1. sınıfları okutuyorum malum köyde çocukların seviyesine göre sesleri bitirmedim...hikaye falan okumadılar daha...tam bir cevap yazamadım çünkü bizde bilmiyruz kusura bakmayın...bilgim olursa sizlerle paylaşırım inşaallah...
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

galiba yan yana fırlayan atlar, biraz tuhaf geldi
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Im_muslimYa bizde bütün arkadaşlarla birlikte aynı dertten muzdaribiz...Ne olacağını tam bilemiyoruz ama karne için (ne alakası varsa artık) girmek gerekiyormuş diye duydum...aslında bende bu konuda size danışacaktım...diğer arkadaşlar yazıyorlar evet kitapları ama ben 1. sınıfları okutuyorum malum köyde çocukların seviyesine göre sesleri bitirmedim...hikaye falan okumadılar daha...tam bir cevap yazamadım çünkü bizde bilmiyruz kusura bakmayın...bilgim olursa sizlerle paylaşırım inşaallah...

HOCAM BAK BEN GALİBA SANA GÖRE BİRAZ DAHA MERKEZDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SENİ BURADAKİ DURUMLARDAN HABERDAR EDERİM İNŞALLAH.KEŞKE SORSAYDIN..BİZ GİRİYORUZ KİTAP İSİMLERİNİ ÇÜNKÜ KARNEDE OKUDUĞU KİTAP SAYISI DİYE BİR BÖLÜM VAR..GALİBA HİÇ OKUMAYANLARINKİNE HİÇ KİTAP OKUMADI YAZILIR YA DA 0(SIFIR) YAZILIR...
BİZİM 1. SINIF ÖĞRETMENİMİZ KASIM AYINDA OKUMAYA BAŞLATTI ŞÜKÜR ÇOCUKLARI ŞUAN HİKAYE KİTABI OKUYORŞAR..AMA SENİN ÖĞRENCİLERİN GEÇMEDİYSE OKUMAYA ZATEN HİÇ BİŞEY YAZMAYANİ DAHA OKUMAYI BİLMEYEN ÖĞRENCİNİN KARNESİNDE DE OKUDUĞU KİTAP SAYISI BÖLÜMÜNE HERHANGİ BİR RAKAM YAZILMASI PEK UYGUN OLMAZ.BENCE SEN YAZMA...AMA NORMALDE GİRİLMESİ GEREK DİĞER ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN DA TEREDDÜTTE İSE SÖYLERSİN ONLARADA...SELAMETLE CAN KARDEŞİMB)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENİMKİLERİN HERBİRİNİN 30 KİTABI FELAN VAR..KAÇ GÜNDÜR BİTMEDİ ÇOK ZOR GERÇEKTEN..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN:H
ÂNI YAŞA...
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum hocam bu adam yalnızlıktan korkuyor galiba diye tahmin ettim yani salladım :K a.e.olunuz hayırlı aksamlar
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

:K
Bilmiyorum Ki Ahmet Kardeşim Bende öyle Düşündüm Inanir Misin Ilk Gördüğünde....bir De şunu Düşündüm...bence Bu Adam Hasta Felan Değil...üstelik Baya Zeki....:K:K:K
ÂNI YAŞA...
nurani06

nurani06

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleyküm
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

nurani06selamun aleyküm

VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜH...
ÂNI YAŞA...
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Bunu yapan deliyse biz süper zeka olmamız gerek...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ReisulKurraBunu yapan deliyse biz süper zeka olmamız gerek...

????
ZEKAMDAN ŞÜPHE EDİYORUM....:K:K:K
ÂNI YAŞA...
Im_muslim

Im_muslim

tevbeYA-HAKHOCAM BAK BEN GALİBA SANA GÖRE BİRAZ DAHA MERKEZDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SENİ BURADAKİ DURUMLARDAN HABERDAR EDERİM İNŞALLAH.KEŞKE SORSAYDIN..BİZ GİRİYORUZ KİTAP İSİMLERİNİ ÇÜNKÜ KARNEDE OKUDUĞU KİTAP SAYISI DİYE BİR BÖLÜM VAR..GALİBA HİÇ OKUMAYANLARINKİNE HİÇ KİTAP OKUMADI YAZILIR YA DA 0(SIFIR) YAZILIR...
BİZİM 1. SINIF ÖĞRETMENİMİZ KASIM AYINDA OKUMAYA BAŞLATTI ŞÜKÜR ÇOCUKLARI ŞUAN HİKAYE KİTABI OKUYORŞAR..AMA SENİN ÖĞRENCİLERİN GEÇMEDİYSE OKUMAYA ZATEN HİÇ BİŞEY YAZMAYANİ DAHA OKUMAYI BİLMEYEN ÖĞRENCİNİN KARNESİNDE DE OKUDUĞU KİTAP SAYISI BÖLÜMÜNE HERHANGİ BİR RAKAM YAZILMASI PEK UYGUN OLMAZ.BENCE SEN YAZMA...AMA NORMALDE GİRİLMESİ GEREK DİĞER ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN DA TEREDDÜTTE İSE SÖYLERSİN ONLARADA...SELAMETLE CAN KARDEŞİMB)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENİMKİLERİN HERBİRİNİN 30 KİTABI FELAN VAR..KAÇ GÜNDÜR BİTMEDİ ÇOK ZOR GERÇEKTEN..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN

Evet hocam dediğiniz gibi çok zorluk yaşıyor arkadaşlar yine benimki 1. sınıf oluduğu için biraz daha rahatım...Ya benim öğrencilerimden 10 tanesi kadar okuyor şimdi tabi verdiğim sesleri diyelim...21 öğrencim var...gerisi de ALLAHın izni ile okuyacak inşaallah...yardımınız için ALLAH razı olsun kardeşim buralara çok geç geliyor bilgiler:):) Aslında o kadar mahrumiyet yeri sayılmaz:) neyse hocam şimdiden çok sağolun...hayırlı akşamlar...
ramazan_71

ramazan_71

Yeni Üye · 9 mesaj

bencede...

bencede...

resimdeki tüm cisimleri ortadan kaldırdığımızda bir dünya şekli ortaya cıkıyor.aslında deli dediğimiz kişi gercekte normal bir insanın bile anlayamadığı noktayı anlıyor. yani dünyanın yalan olduğunu tüm korkusuda bundan olabilir...
yasminq1

yasminq1

Kıdemli Üye · 149 mesaj

Karlı bir gece, soğuk, üşümekten kaçıyor olabilirler ama evlerini bırakıp ailelerini de alarak hızla kaçıyorlar....Ayrıntıya kaçmazsam gece ve kar kalıyor geriye....
Beyaz belki ölümü çağrıştırıyor evet ölümden de kaçıyor olabilirler bildim mi acaba merak ettim???
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.