Im_muslimYa bizde bütün arkadaşlarla birlikte aynı dertten muzdaribiz...Ne olacağını tam bilemiyoruz ama karne için (ne alakası varsa artık) girmek gerekiyormuş diye duydum...aslında bende bu konuda size danışacaktım...diğer arkadaşlar yazıyorlar evet kitapları ama ben 1. sınıfları okutuyorum malum köyde çocukların seviyesine göre sesleri bitirmedim...hikaye falan okumadılar daha...tam bir cevap yazamadım çünkü bizde bilmiyruz kusura bakmayın...bilgim olursa sizlerle paylaşırım inşaallah...
HOCAM BAK BEN GALİBA SANA GÖRE BİRAZ DAHA MERKEZDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SENİ BURADAKİ DURUMLARDAN HABERDAR EDERİM İNŞALLAH.KEŞKE SORSAYDIN..BİZ GİRİYORUZ KİTAP İSİMLERİNİ ÇÜNKÜ KARNEDE OKUDUĞU KİTAP SAYISI DİYE BİR BÖLÜM VAR..GALİBA HİÇ OKUMAYANLARINKİNE HİÇ KİTAP OKUMADI YAZILIR YA DA 0(SIFIR) YAZILIR...
BİZİM 1. SINIF ÖĞRETMENİMİZ KASIM AYINDA OKUMAYA BAŞLATTI ŞÜKÜR ÇOCUKLARI ŞUAN HİKAYE KİTABI OKUYORŞAR..AMA SENİN ÖĞRENCİLERİN GEÇMEDİYSE OKUMAYA ZATEN HİÇ BİŞEY YAZMAYANİ DAHA OKUMAYI BİLMEYEN ÖĞRENCİNİN KARNESİNDE DE OKUDUĞU KİTAP SAYISI BÖLÜMÜNE HERHANGİ BİR RAKAM YAZILMASI PEK UYGUN OLMAZ.BENCE SEN YAZMA...AMA NORMALDE GİRİLMESİ GEREK DİĞER ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN DA TEREDDÜTTE İSE SÖYLERSİN ONLARADA...SELAMETLE CAN KARDEŞİMB)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENİMKİLERİN HERBİRİNİN 30 KİTABI FELAN VAR..KAÇ GÜNDÜR BİTMEDİ ÇOK ZOR GERÇEKTEN..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN:H
ÂNI YAŞA...