"CHARGOGGAGOGGMANCHAUGGAGOGGCHAUBUNAGUNGAMAUGG "
Bu gölün yerel dildeki anlamı ise "Sen kendi tarafında, ben kendi tarafımda balık avlayalım, ortada kimse avlanmasın."
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
1.336 görüntülenme · 10 yanıt
ekremeeebilgiler için allah razı olsun ama türkçesi daha kolay allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
hafizeNipmuck Kızılderililerinin yaşadığı Orta Amerika'da bulunan bir gölün 45 harften oluşan ismini telaffuz etmek neredeyse imkansız. Şimdi derin bir nefes alın ve bir çırpıda okumaya çalışın bakalım becerebilecek misiniz.? gölün adı
Bu gölün yerel dildeki anlamı ise "Sen kendi tarafında, ben kendi tarafımda balık avlayalım, ortada kimse avlanmasın."
hafizeNipmuck Kızılderililerinin yaşadığı Orta Amerika'da bulunan bir gölün 45 harften oluşan ismini telaffuz etmek neredeyse imkansız. Şimdi derin bir nefes alın ve bir çırpıda okumaya çalışın bakalım becerebilecek misiniz.? gölün adı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27380-dunyanin-ismi-en-zor-soylenen-golu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.