Dünyanin En Küçük 44 Hayvani
10.454 görüntülenme · 74 yanıt
esselamü aleyküm ne güzeller bunlar yaa hele bu en sondakı çok şirin keşke öyle bır haayvanım olsada beslesem onu adı ne acaba ılk defa göruyorum siz bılıyormusunz acaba damla kardesım bilginiz varmı... uğur böcegının üstündeki
<DAMLA>hepsi senin olsun canım kardeşim :D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:H
ılk sayfadakini çok merakettım uğur böcegının ustundekı ilk sayfada da yorum yazdım bana versınler ben beslerım yaaa çok şirinlerrrr
cennet_agaciesselamü aleyküm ne güzeller bunlar yaa hele bu en sondakı çok şirin keşke öyle bır haayvanım olsada beslesem onu adı ne acaba ılk defa göruyorum siz bılıyormusunz acaba damla kardesım bilginiz varmı... uğur böcegının üstündeki
aleykum selam kardeşim bilmiyorum canım kardeşim
rabbim neler yaratmış dedirtiyorlar
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim
rabbim neler yaratmış dedirtiyorlar
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim
cennet_agaciılk sayfadakini çok merakettım uğur böcegının ustundekı ilk sayfada da yorum yazdım bana versınler ben beslerım yaaa çok şirinlerrrr
kardeşim keşke bilsem bilmiyorum
ama benim bi kambuşum (kaplumbaga) var tavsiye ederim hayvan beslemek isterseniz çok kaprisli oluyorlar ama:D:D
ama benim bi kambuşum (kaplumbaga) var tavsiye ederim hayvan beslemek isterseniz çok kaprisli oluyorlar ama:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24429-dunyanin-en-kucuk-44-hayvani · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.