Olagan ustu bir ekran koruyucu baliklara dokunabiliyorsunuz

9.082 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Kardeş Cok Sağol Ben Indirdim Ama Dosya Acilmiyor Masa üstüne Indirdim. Medya Playir Acildi Burdada Uyumlu Olmadiğindan Acilmiyor özelliklerden Değiştirm Pictor Falan Yaptim Genede Almada Acilmadi. Rar Ekran Koruyucu Dosyasi Olarak Kayitli . Dosya Nerden Hangi özellikten Aciliyor Yazarmisin Sonra Ekran Koruyuculara Ben Ayarlarim Selam Ve Dua Ile Kalin
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Kardeş Bir Cok Kere Yükledeim Ama Dosya Acilmiyor Acilanlarda Simge Var Sana Ait Sanirim Doğa Resimleri Var Ama Akvaryum Falan Yok Yine De Sağol Cok Heveslenmiştim Bak Ama Yükleyemedim ,selam Ve Dua Ile
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

banamı ait nasıl yani anlamadım indirdikten snr dosyayı açıp şifreyi girip etkinleştirdinizmi???
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

bende Indirdim Ama Nerye Gitti Bulamiyorum :(
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

aradan "ekran_koruyucu__ifre_lanset" diye aratın çıkar o
NEGİF

NEGİF

Üye · 10 mesaj

Ekran Koruyucu ücretsizmi Acaba çaliştiğim şirketteki Bilgisayara Indireceğimde Adsl Faturamizi Etkilermi Teşekkürler
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Valla Gene Yükledim Ama Gene Acilmiyor Pictor Sayfasinda Resimler Ve Internet Kisayolu Cikiyor Karikatür Resimleri Falan Var Neyse Yinede Sağolun Allaha Emanet Olun
hüma

hüma

Aktif Üye · 84 mesaj

selamün aleyküm ben indirdim açıyorum masa üstü yapmaya çalışıyorum allah razı olsun çok güzel
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

T.Nur, post: 631176, member: 77422Valla Gene Yükledim Ama Gene Acilmiyor Pictor Sayfasinda Resimler Ve Internet Kisayolu Cikiyor Karikatür Resimleri Falan Var Neyse Yinede Sağolun Allaha Emanet Olun

walla bende ne anlat istediğinizi anlamadım keşke yardımcı olabilseydim inanın anlamadım sorun ne kusura bakmayın
ebu cerrah

ebu cerrah

Yeni Üye · 1 mesaj

es alekum ALLAH razı olsun kardeş çok beğendim
paksu

paksu

Üye · 24 mesaj

allah razı olsun çok beğendim
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

sa kardeşim buyurun.............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

bilgisayara indirdim ama açilmiyor indirdigim dosyadan anlamadim birturlu masaustu yapamiyorummmm
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
عمرفاروق

عمرفاروق

Üye · 10 mesaj

الله razı olsun
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

huzunlu_gurbetbilgisayara indirdim ama açilmiyor indirdigim dosyadan anlamadim birturlu masaustu yapamiyorummmm

SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM CEVAP VERMEK BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA BENDE AYNI SORUNU YAŞADIM ÖZELLİKLERDEN EKRAN KORUYUCUYU TIKLAYACAKSINIZ ALLAHA EMANET OLUN
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

ben indirdim çok güzelmiş ve sorun yaşamadım teşekkürler
hüma

hüma

Aktif Üye · 84 mesaj

Allah razı olsun kardeşim hemen indirmiştim her gördüğümde sana dua ediyorum rahman suresini koydum sevabından sanada nasib olsun inşallah
er.okur69

er.okur69

Yeni Üye · 1 mesaj

selamunaleykum arkdslr ben bu ekran koruyucuyu almadim bana yardimci olursaniz memnun olurum vermiyor dosyayi
vedat81

vedat81

Yeni Üye · 1 mesaj

tesekkürler allah razı olsun
NAZAR_66

NAZAR_66

Üye · 18 mesaj

Çok güzel ekran koruyucu TEŞEKKÜRLER eline saglık
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.