Olagan ustu bir ekran koruyucu baliklara dokunabiliyorsunuz
9.082 görüntülenme · 60 yanıt
Kardeş Cok Sağol Ben Indirdim Ama Dosya Acilmiyor Masa üstüne Indirdim. Medya Playir Acildi Burdada Uyumlu Olmadiğindan Acilmiyor özelliklerden Değiştirm Pictor Falan Yaptim Genede Almada Acilmadi. Rar Ekran Koruyucu Dosyasi Olarak Kayitli . Dosya Nerden Hangi özellikten Aciliyor Yazarmisin Sonra Ekran Koruyuculara Ben Ayarlarim Selam Ve Dua Ile Kalin
T.Nur, post: 631176, member: 77422Valla Gene Yükledim Ama Gene Acilmiyor Pictor Sayfasinda Resimler Ve Internet Kisayolu Cikiyor Karikatür Resimleri Falan Var Neyse Yinede Sağolun Allaha Emanet Olun
walla bende ne anlat istediğinizi anlamadım keşke yardımcı olabilseydim inanın anlamadım sorun ne kusura bakmayın
bilgisayara indirdim ama açilmiyor indirdigim dosyadan anlamadim birturlu masaustu yapamiyorummmm
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetbilgisayara indirdim ama açilmiyor indirdigim dosyadan anlamadim birturlu masaustu yapamiyorummmm
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM CEVAP VERMEK BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA BENDE AYNI SORUNU YAŞADIM ÖZELLİKLERDEN EKRAN KORUYUCUYU TIKLAYACAKSINIZ ALLAHA EMANET OLUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27110-olagan-ustu-bir-ekran-koruyucu-baliklara-dokunabiliyorsunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.