Olagan ustu bir ekran koruyucu baliklara dokunabiliyorsunuz

9.082 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
sas53

sas53

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 331 mesaj

Olagan ustu bir ekran koruyucu baliklara dokunabiliyorsunuz

Herkesin bildigi gibi bircok akvaryum ekran koruyucuları vardır.Ama bunun digerlerinden farki cok gercekci bir goruntusu ve balıklara dokunabilinmesi evet yanlis okumadınız balıklara dokunabiliyorsunuz ve onlarda kaciyorlar.
4 cesit akvaryum secenegi
cesitli baliklar

RapidShare: 1-Click Webhosting

..
rebida

rebida

Üye · 32 mesaj

Kardeşim hakkını helal et ama indirmeyi başaramadım bunu nasıl indireceğiz.
sas53

sas53

1

1

şifre: lanset

balılara dokunabilmek icin mouse ile ekran sag tiklayin ve orada cikan el isaretlerinden bir tanesini tiklayin ve eli kullanmaya baslayin gercekten cok eylenceli eli baligin üstüne getirin ardından tiklayin balik hemen kacmaya baslayacaktir

burdan indir.....

..
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Selamun aleykum

Vrediginiz linkte eksiklik var kardes
sas53

sas53

1

1

LİNK SAĞLAM BAKTIM....

...
rebida

rebida

Üye · 32 mesaj

sağol arkadaşım

sağol arkadaşım

Allah razı olsun senden indirdim çok süper:B hayırlısıyla arka plan olarak ayarlamayı başarabilsem..:)
beyazz

beyazz

Kıdemli Üye · 112 mesaj

Çok güzel ekran koruyucu TEŞEKKÜRLER.
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

S.A sas53 kardeşim. Şu an çekiyorum.

ek #404
bymen07

bymen07

Yeni Üye · 3 mesaj

rebidaAllah razı olsun senden indirdim çok süper:B hayırlısıyla arka plan olarak ayarlamayı başarabilsem..:)

kardes programı yukledikten sonra ekran koruyucuyu kullanabilmek icin masaustundeyken farenin sag tusuna basıp ozellikleri secmen lazım karsına cıkan ekranin ustunde ekran koruyucuları tıkla bilgisayar resminin hemen altındaki kutucuktan yukledigin ekran koruyucuyu secip uygula dedikten sonra islem tamamdır.not: ekran koruyucunun zamanını ,ekrandaki balikların hızını ,akvaryumun ısıgını falan ayarlayabilirsin.biraz ingilizcesi olanlar ekran koruyucu ayarlarından bilgisayardaki istedigi sarkıyıda caldırabilir aktif oldugunda ekranda baliklar yuzerken bitaraftanda sectigin musik caliyo.isteyene ayrıntılı yardım edebilirim
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

nasıl indirebilirim açıklarmısınız allah razı olsun selametle
dindarkız

dindarkız

Üye · 24 mesaj

kardeşim denedim denedim ama indiremedim o siteye girdikten sonra ne yapacağımı anlamadım çünkü site ingilizce ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim hayırlı günler:]
unutulankul

unutulankul

Yeni Üye · 3 mesaj

slm allah razı olsun koyduğunuz için ama kullanamadım şifre istiyor indirdikten sonra bi yardımcı olursanız sevinirim
unutulankul

unutulankul

Yeni Üye · 3 mesaj

arkadaşım indirdim programı çalıştıracam ama şifre var şifre neyse bi sana zahmet msn adresime gönderirmisin
unutulankul@hotmail.com
hakkını helal et
zeyfatma

zeyfatma

Aktif Üye · 75 mesaj

selamünaleyküm

selamünaleyküm

Bu ekran koruyucunun bilgisayara zararı olmaz dimi ?
rebida

rebida

Üye · 32 mesaj

arkadaşımız daha önce şifreyi vermişti ama ben onun adına yardımcı olayım.şifre:"lanset"
feyzam68km

feyzam68km

Aktif Üye · 60 mesaj

slm aleyküm

slm aleyküm

bende yapamadım bir daha anlatırmısın olmadı ya sag tıklayınca da el falan çıkmıyo birde o site yabancıya nerelere giricez anlatırsan sevinirim
pervin narman

pervin narman

Yeni Üye · 4 mesaj

Ya Bn Indiremedim
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

selamün aleyküm

Benim anlamadığım ise bu kardeşimiz niye yasaklı forumlarına baktımda hep pc ile alakalı kötü bişey görmedim gönül kırıcı veya hakaret içerikli bi lafıda yok kimseye karşı saygısız değil inatla forum açıp kavga çıkartan biride değil alla alla üzüldüm

Selametle
Enver Hasan

Enver Hasan

Üye · 29 mesaj

Allah razı olsun kardeşim çok güzel birşey selametle kalın...
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

çok güselmiş teşekkürler

ben anlatıyım nasıl indiriceğiniz..

Aşağıdaki link'e tıklayın

açılan sayfadan Altta "free" yazan yere tıklayın

orda şu yazıyı görüceksiniz "Download ticket reserved. In 0.4 minutes your download will be ready."
burdaki 0.4 yazan yer tam 0 olunca sayfa değişicek biraz aşağıya inip

"No premium user. Please enter" yazan yerde gizli şifre(hire) var onu kutuya yazıp
"Download via level" tıklıyorsunuz. ve yüklemek istediğiniz yeri ayarlayıp yükleme yapıyor winzipli bir olduğu için indirdiğiniz yerden dosyayı bulup açmak için tıklıyorsunuz açıldığın dosyayı çalıştırıyorsunuz ve şifre istiyor "lanset" yazıp yükleme yapıyorsunuz veişlem bitti ekran koruyucu yüklendi.

masa üstünde sağ tıklayıp özelliklere giriyorsunuz ordan ekran koruyucusuna geliyorsunuz
ekran koruyucu seçeneklerinde "3D Dea Aquarium" seçip uygula tamam diyorsunuz.

Ekran koruyucunuz tamam Güle güle kullanın..

ekran koruyucu çalıştığında sağ tıkladığınız zaman el işaretleri çıkıyor biri tutmak için diğeride yem veriyor galiba :) çok güsel yani ...

bir kusurum yoktur inşallah Allah'a emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.