🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

dosta doğru

3.765 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

ekremeeealeyküme selam evet güzeldi ama abdurrahma nönül olsaydı çooooooooooooook daha güzel olacaktı allaha emanet olun
YouTube - Abdurrahman önül - Sana geleyim

e ablam 1 haftada olmayıversin nolcak:Kşaka yaptım.ilahi için çok sağolun.sabah sabah senin ilahilerinle huzur buluyorum.Allaha emanet ol.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

mahsun kul, post: 542808, member: 70958e ablam 1 haftada olmayıversin nolcak:Kşaka yaptım.ilahi için çok sağolun.sabah sabah senin ilahilerinle huzur buluyorum.Allaha emanet ol.

selamun aleyküm ablam geçen haftada yoktu şampiyonlar ligi maçları vardı program yoktu.:A ama işşallah haftaya gelir allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Levlake Ya Muhammed 2007 :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

BILAL SHAM

BILAL SHAM

Yeni Üye · 1 mesaj

Thaik you very maths
mükail

mükail

Yeni Üye · 3 mesaj

slm hocam ben erzurumdan mikail nasılsınız hocam
mükail

mükail

Yeni Üye · 3 mesaj

hocam slm aleyküm hocam bilalı habeşi anlatsanıza hazreti hamzayı hazreti vahşi hazreti hamzayı şehit etti neden hazretihamzayla cennete kolkolagirecekler bizi aydınlat hocam
mükail

mükail

Yeni Üye · 3 mesaj

selam alöyküm hocam allahın rahmrti bereketi cümle ümmeti muhammetin üstüne olsun hocam pırogramınızı çok zevkle izliyoruz allah sizden razı olsun bizleri aydınlatıyorsunuz hocam dergaha giden birinsan allah yolunda dellenirmi hocam herkes öylediyor bizi aydınlatırmısınız selamun alöyküm
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

tmm kardeşim anlatırım inşaallah :D

abi bu yazdıklarımızı büyük bi ihtimal nihat hoca okumuyo :)
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.