dosta doğru

3.765 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleyküm
her perşembe saat 22:00 da
starda dosta doğru programı var
yanılmıyorsam abdurrahaman önül gelecek:B
şiddetle tavsiye ederim
dizilerden daha önemlidir
allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Levlake Ya Muhammed 2007 :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

ve aleyküm selam ben de çok seviyorum dosta doğru programını Senin kadar olmasa da Abdurrahman Önül ü de seviyorum :) İzlicem inşallah Allah'a emanet ol...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Aleyküm selam ekreme kardeşim Hatırlatmandan dolayı tşkler Allah razı olsun izlemeye çalışcam Allaha emanet ol ...

aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

BENDE MERAK EDİYORDUM EKREMEE KARDEŞİM NİYE FORUM AÇMADI ABDURRAHMAN ÖNÜL GELECEK DİYE DERKEN AÇMIŞSIN ...:B

EKREMEE HİÇ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE TANIŞMA FIRSATI BULDUN MU?
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam
Bugün sabah reklamını gördüm dosta doğrunun şaşırdım önceleri salı günleri yayınlanıyodu değişmiş günü neyse programı kaldırmasınlarda selametle :B
ekremeee

ekremeee

aysem06, post: 542403, member: 59734BENDE MERAK EDİYORDUM EKREMEE KARDEŞİM NİYE FORUM AÇMADI ABDURRAHMAN ÖNÜL GELECEK DİYE DERKEN AÇMIŞSIN ...:B

EKREMEE HİÇ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE TANIŞMA FIRSATI BULDUN MU?

selamun aleyküm :A:A:A
ablam malesef hiç tanışmadım bi ara babamla çarşıya gitmiştim bundan 2 yıl önce dev konser yazıyordu abdurrahman önül sedat uçan hasan dursun gelmişti gideecektim ama malesef kısmet değilmiş tam ogün halamın düğünü vardı anneme tek gidecem dedim yok ufaksın tek olmaz dediler sonra kaybolursun dediler ama ben ısrar ettim malesef olmadı o an deliye döndüm zaten işşallah bidaha gelir giderim allaha emanet ol
çok heyecanlıyım

ekremeee

ekremeee

rüyam3, post: 542404, member: 70715Aleyküm Selam
Bugün sabah reklamını gördüm dosta doğrunun şaşırdım önceleri salı günleri yayınlanıyodu değişmiş günü neyse programı kaldırmasınlarda selametle :B

selamun aleyküm evet her zaman izlemeye çalşırdım saat 24:00 da başlardı abla sen reklamını görmüşsün abdurrahman önül gelecekmi bundan 2 hafta önce her zaman buda dediler abdurrahman önül şimdi saat 22:00 olsaydı ne güzel olurdu allaha emenet ol

ekremeee

ekremeee

belginve aleyküm selam ben de çok seviyorum dosta doğru programını Senin kadar olmasa da Abdurrahman Önül ü de seviyorum :) İzlicem inşallah Allah'a emanet ol...

zaten benim kadar kimse sevemezki allaha emanet ol

ekremeee

ekremeee

gecekonduAleyküm selam ekreme kardeşim Hatırlatmandan dolayı tşkler Allah razı olsun izlemeye çalışcam Allaha emanet ol ...

allah sizdende razı olsun izlerseniz iyi olur allaha emanet ol
http://www.haykiris.net/Moduller/Video/Goster.asp?id=93

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm ekremee.
HAYDİ GÖZÜN AYDIN OLSUN....:H:H:H:H
ekremeee

ekremeee

kasım hadiselamün aleyküm ekremee.
HAYDİ GÖZÜN AYDIN OLSUN....:H:H:H:H

aleyküme selam
allah razı olsun allah razı olsun
abim bizde telefonla bağlanmaya çalışacaz işşalah abdurramman önülle ayrı görüşebilirmiyiz diyecem allaha emanet olun
uhut dağı uhut dağı
yandı yüreğimin bağrı
şehit ettiler hamzayı
hamza nerde uhut dağı

yani ciğerim çiğnedi
gökte melekler inledi
muhammedim ne söyledi
hamza nerde uhut dağı

uhut kazasına varam
peygamberi ahir zaman
amcası hamza pehlivan
hamza nerde uhut dağı

hamza nerde uhut dağı
lütfen dinleyin
YouTube - Abdurrahman Önül Hamza

musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

A.e.o Kardeşim Güzel Ilahiyi Bize Söyledigin Için Saol Varol...
ekremeee

ekremeee

musa____A.e.o Kardeşim Güzel Ilahiyi Bize Söyledigin Için Saol Varol...

selamun aleyküm abim çok güzel ilahi süper
bunuda dinlermisiniz
YouTube - Abdurrahman Önül Allahu Allah

aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ekremee üzüldüm ... yani zaten ben dün dosta doğruyu izleme fırsatı bulamadım ama senin için üzüldüm kardeşim inşallah birgün görüşürsün abdurrahman önül ile....... nihat hocamın telefon numarası var bende ama inan konuşmaya cesaretim olursa o mükemmel insanla ,seni söyliüyecem abdurrahman önül e olan hayranlığını belki görüştürür..hani söz vermeyeyimde kendimde bi cesaret bulurda araya bilirsem söylerim aeo
ekremeee

ekremeee

aysem06, post: 542783, member: 66901ekremee üzüldüm ... yani zaten ben dün dosta doğruyu izleme fırsatı bulamadım ama senin için üzüldüm kardeşim inşallah birgün görüşürsün abdurrahman önül ile....... nihat hocamın telefon numarası var bende ama inan konuşmaya cesaretim olursa o mükemmel insanla ,seni söyliüyecem abdurrahman önül e olan hayranlığını belki görüştürür..hani söz vermeyeyimde kendimde bi cesaret bulurda araya bilirsem söylerim aeo

selamun aleyküm ablam çok iyi olur allah razı olsun çok iyi olur lütfen söyleseniz iyi olur ama siz bilirsiniz allaha emanet olun
YouTube - Cok Duygulu Ilahi

ekremeee

ekremeee

aysem06, post: 542783, member: 66901ekremee üzüldüm ... yani zaten ben dün dosta doğruyu izleme fırsatı bulamadım ama senin için üzüldüm kardeşim inşallah birgün görüşürsün abdurrahman önül ile....... nihat hocamın telefon numarası var bende ama inan konuşmaya cesaretim olursa o mükemmel insanla ,seni söyliüyecem abdurrahman önül e olan hayranlığını belki görüştürür..hani söz vermeyeyimde kendimde bi cesaret bulurda araya bilirsem söylerim aeo

selamun aleyküm ablam iy i olurya söyleseniz hemde çok iyi olur allah razı olsun allaha emanet ol

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim.evet akşam izledim.salı günleri hiç kaçırmazdım.perşembeye alınması çok iyi oldun.dün akşam çok güzel bir programdı.rabbime emanet ol.
ekremeee

ekremeee

mahsun kulSelamün aleyküm kardeşim.evet akşam izledim.salı günleri hiç kaçırmazdım.perşembeye alınması çok iyi oldun.dün akşam çok güzel bir programdı.rabbime emanet ol.

aleyküme selam evet güzeldi ama abdurrahma nönül olsaydı çooooooooooooook daha güzel olacaktı allaha emanet olun
YouTube - Abdurrahman önül - Sana geleyim

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.