her güne bir duamız olsun inşallah

184.989 görüntülenme · 1.557 yanıt

Paylaş:
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Su-Eda

Canı gönülden;
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Rahman c.c. Razı olsun

Yüce ALLAH (c.c) bütün inananlardan razı olur inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Ey Allah'ım (c.c), kalbimi nifaktan, amelimi riyâdan ve gözümü hıyânetten arındır. Ey Allah'ım (c.c), günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle. Nefsimi bana vermediğin bir şeyin peşinde düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma. Ey Allah'ım (c.c), ömrümün sonunu, ömrümün en hayırlı bölümü yap, en son işlerim, amellerimin en hayırlıları, sana ulaştığım gün de en hayırlı günüm olsun..

Amin...
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

LuviYüce ALLAH (c.c) bütün inananlardan razı olur inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Ey Allah'ım (c.c), kalbimi nifaktan, amelimi riyâdan ve gözümü hıyânetten arındır. Ey Allah'ım (c.c), günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle. Nefsimi bana vermediğin bir şeyin peşinde düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma. Ey Allah'ım (c.c), ömrümün sonunu, ömrümün en hayırlı bölümü yap, en son işlerim, amellerimin en hayırlıları, sana ulaştığım gün de en hayırlı günüm olsun..

Amin...

Canı gönülden;
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Rahman c.c. Razı olsun
esince

esince

Aktif Üye · 77 mesaj

Amin amin aminn
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Amin.. Amin... Amin...
Allah razi olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

Amin.. Amin... Amin...
Allah razi olsun
Luvi

Luvi

Su-Eda

Canı gönülden;
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Rahman c.c. Razı olsun

esinceAmin amin aminn

lale&gülAmin.. Amin... Amin...
Allah razi olsun

DiLaRa_I NuRAmin.. Amin... Amin...
Allah razi olsun

Aminlerimiz inşaALLAH Yüce ALLAH (c.c)'nun dergah-ı izzetinde kabul olur...
Yüce ALLAH (c.c) bütün müslümanlardan razı olur inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (SANA cc doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
ilke

ilke

Aktif Üye · 58 mesaj

"Allah'ım (cc)! Bu toprakları zikrinle, veli ve salih kullarınla kıyamete kadar mamur kıl, rızkımızı helalden ve ummadığımız yerden günlük olarak ver. Allah'ım (cc) Bizleri Senin uğrunda birbirini seven, sayan ve ziyaret eden kullarından eyle!"
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Rabbimiz Sen Her şeyi Rahmet Ve Ilim Halinde Kuşattin,
Tövbe Edip Senin Yoluna Uymuş Olanlari Bağişla...
Luvi

Luvi

ilke"Allah'ım (cc)! Bu toprakları zikrinle, veli ve salih kullarınla kıyamete kadar mamur kıl, rızkımızı helalden ve ummadığımız yerden günlük olarak ver. Allah'ım (cc) Bizleri Senin uğrunda birbirini seven, sayan ve ziyaret eden kullarından eyle!"

Amin... Amin... Amin...

Yüce ALLAH (c.c) sizden razı olsun...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah’ım (c.c), Hz.Muhammed (sav) ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Luvi

Luvi

Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve kendisine ulaşmak için SANA (c.c) yalvardığım şeyin (cennetin) tadını ve kendisinden korunmak için SANA (c.c) sığındığım şeyin (cehennemin) tasasını duyuyormuşçasına, ödüllendirilme sevincinin özlemini ve cezalandırılma üzüntüsünün korkusunu ver bana. Allah’ım (c.c), hiç kuşkusuz, SEN (c.c), dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Luvi

Luvi

"ilahî, ben, Peygamberin Muhammed'in(s.a.v.) Sen'den (c.c) istediği bütün hayırlı şeyleri Sen'den (c.c) isterim. O'nun(s.a.v.) Sana (c.c) sığındığı bütün kötü işlerden de Sana (c.c) sığınırım. Yardım ancak Sen'den (c.c) beklenir ve dünya ve ahirette istenilecek şeye ulaştıracak Sen'sin (c.c). Hâkîmâne tasarruf da ve kamil kuvvet de ancak Allah (c.c) iledir. Kuvvet ve kudret ancak Allah'ın (c.c) ina*yeti iledir."

Âmîn...
Luvi

Luvi

Mevlam (c.c), ey Mevlam (c.c)! Sen (c.c) güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder? ALLAH'ım (c.c) bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım (c.c)...

Amin... Amin... Amin...
Luvi

Luvi

Allah’ım (c.c), verdikerine razı olmayan, sızlanıp duran, feryad eden nefsimin elinden feryad ediyorum, başkasından şikâyette bulunmuyorum. Sen'den (c.c), maddî çıkarım için yardım isteyen kendimden Sana (c.c) şikâyette bulunuyor, adâlet istiyorum.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Amin... Amin... Amin..
Allah razı olsun Allaha emanet olun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Luvi

Luvi

lale&gülAmin... Amin... Amin..
Allah razı olsun Allaha emanet olun

Yüce ALLAH (c.c) sabır ve sebatla duamıza her zaman Amin diyen sizden de razı olsun inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Yâ Rabbî (c.c)! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle. Yâ Rabbî (c.c)! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir. Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim (c.c)! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme. Yâ Rabbî (c.c)! Bizi ailemizi milletimizi insanlığı Hayr içinde gark et. Zulüm altındaki mazlumların âh'larını kendi üzerine al ve zâlimlerin hakettiklerini ver Allah'ım (c.c).

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Luvi

Luvi

Allah’ım (c.c)! Biz ancak Sana (c.c) ibâdet ve kulluk ederiz. Ancak Senin (c.c) için namaz kılıp niyaz ederiz, yalnız Sana (c.c) secde eder, yalnız Sana (c.c) koşarız. İbadetlerini sevinçle yaparız, rahmetinin çok olmasını ve devamını dileriz, azâbından korkarız. Şüphe yok ki, azâbın kâfirlere ulaşır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Luvi

Luvi

Allâh'ım (c.c), âhiret gününde yüz akıyla sağ tarafımızdan kitabımızı almayı, şehitlerin makamına ermeyi ve Peygamberlere arkadaş olmayı nasib eyle. Allâh'ım (c.c), nefsimin kötülüklerinden, her canlının şerrinden Sana (c.c) sığınırız.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Aminnnnn ALLAH razı olsun
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Esselamu Aleyküm

Esselamu Aleyküm

LuviAminlerimiz inşaALLAH Yüce ALLAH (c.c)'nun dergah-ı izzetinde kabul olur...

Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (SANA cc doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

ilke"Allah'ım (cc)! Bu toprakları zikrinle, veli ve salih kullarınla kıyamete kadar mamur kıl, rızkımızı helalden ve ummadığımız yerden günlük olarak ver. Allah'ım (cc) Bizleri Senin uğrunda birbirini seven, sayan ve ziyaret eden kullarından eyle!"

Luvi, post: 1182945, member: 54443Amin... Amin... Amin...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah’ım (c.c), Hz.Muhammed (sav) ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

LuviAllah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve kendisine ulaşmak için SANA (c.c) yalvardığım şeyin (cennetin) tadını ve kendisinden korunmak için SANA (c.c) sığındığım şeyin (cehennemin) tasasını duyuyormuşçasına, ödüllendirilme sevincinin özlemini ve cezalandırılma üzüntüsünün korkusunu ver bana. Allah’ım (c.c), hiç kuşkusuz, SEN (c.c), dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi"ilahî, ben, Peygamberin Muhammed'in(s.a.v.) Sen'den (c.c) istediği bütün hayırlı şeyleri Sen'den (c.c) isterim. O'nun(s.a.v.) Sana (c.c) sığındığı bütün kötü işlerden de Sana (c.c) sığınırım. Yardım ancak Sen'den (c.c) beklenir ve dünya ve ahirette istenilecek şeye ulaştıracak Sen'sin (c.c). Hâkîmâne tasarruf da ve kamil kuvvet de ancak Allah (c.c) iledir. Kuvvet ve kudret ancak Allah'ın (c.c) ina*yeti iledir."

Âmîn...

LuviMevlam (c.c), ey Mevlam (c.c)! Sen (c.c) güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder? ALLAH'ım (c.c) bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım (c.c)...

Amin... Amin... Amin...

LuviAllah’ım (c.c), verdikerine razı olmayan, sızlanıp duran, feryad eden nefsimin elinden feryad ediyorum, başkasından şikâyette bulunmuyorum. Sen'den (c.c), maddî çıkarım için yardım isteyen kendimden Sana (c.c) şikâyette bulunuyor, adâlet istiyorum.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Yâ Rabbî (c.c)! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle. Yâ Rabbî (c.c)! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir. Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim (c.c)! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme. Yâ Rabbî (c.c)! Bizi ailemizi milletimizi insanlığı Hayr içinde gark et. Zulüm altındaki mazlumların âh'larını kendi üzerine al ve zâlimlerin hakettiklerini ver Allah'ım (c.c).

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

LuviAllah’ım (c.c)! Biz ancak Sana (c.c) ibâdet ve kulluk ederiz. Ancak Senin (c.c) için namaz kılıp niyaz ederiz, yalnız Sana (c.c) secde eder, yalnız Sana (c.c) koşarız. İbadetlerini sevinçle yaparız, rahmetinin çok olmasını ve devamını dileriz, azâbından korkarız. Şüphe yok ki, azâbın kâfirlere ulaşır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

LuviAllâh'ım (c.c), âhiret gününde yüz akıyla sağ tarafımızdan kitabımızı almayı, şehitlerin makamına ermeyi ve Peygamberlere arkadaş olmayı nasib eyle. Allâh'ım (c.c), nefsimin kötülüklerinden, her canlının şerrinden Sana (c.c) sığınırız.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Canı gönülden ;
Âmîn... Âmîn... Âmîn
Allah c.c. ebeden razı olsun İnşallah..
secdenur

secdenur

Üye · 38 mesaj

Allahım! Beni kendi boş isteklerimin peşinde yıpratma! Senin muradının mürîdi olmayı nasip et!.

"KALBİMİNURLANDIR" KULLANICISI :a45:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.