her güne bir duamız olsun inşallah
184.989 görüntülenme · 1.557 yanıt
Ey Allah'ım (c.c) günahlarımı bağışla, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir,
kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme,Sen (c.c) benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma.
Ey Allah'ım (c.c) ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun. Amellerimin en hayırlısı
sonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana (c.c) ulaştığım gün kıl.
Ey merhametlilerin en merhametlisi, bana rahmetinle muamele et.
Amin...
kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme,Sen (c.c) benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma.
Ey Allah'ım (c.c) ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun. Amellerimin en hayırlısı
sonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana (c.c) ulaştığım gün kıl.
Ey merhametlilerin en merhametlisi, bana rahmetinle muamele et.
Amin...
Allahım benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!
Beni nefsime kul etme,kul et nefsimi sana!
Bir lahza dahi bana bırakma beni!
Sen bana yetersin yetmem ben bana,
Bilmediğimi bildir,görmediğimi göster!
Sen bildirmezsen bilemem,göstermezsen göremem ey yüce Allahım!
Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizlerime derman ver!
Sen ol deyince olur,olmaz ol demezsin!
Canana can,cana canan,kalbe ferman ver!
Sen bana yetersin ,ben bana yetmem,
Allahım'ım Allah'ım
bırakma bizleri..
........::::::: Aşk ile yanan gönüller hürmetine:::::::.........
........::::::::Seni Zikreden kalp nasip et Allah'ım::::::::.........
........::::::::Seni Zikreden kalp nasip et Allah'ım::::::::.........
hasgülSelamun aleyküm kardeşim,
Emeğine, yüreğine sağlık. Bu güzel duaları yürekten tekrarlayanlardan olalım.
Selametle...
Ve Aleykum Selam kardeşim, İnşaALLAH...
Selam ve dua ile...
ALLAH'ım (c.c) şu anda SEN (c.c) kendi settârlığınla hataları ört de, ayıp arayanlar, hatalarımızı araştıranlar, o ayıpları hataları görmesinler.
Amin...
LuviVe Aleykum Selam kardeşim, İnşaALLAH...
Selam ve dua ile...
ALLAH'ım (c.c) şu anda SEN (c.c) kendi settârlığınla hataları ört de, ayıp arayanlar, hatalarımızı araştıranlar, o ayıpları hataları görmesinler.
Amin...
Amin amin amin...
Sen cc. örtmesen ayıplarımızı, kim örterdi?
Sen cc. ötelemesen hatalarımızı, kim ötelerdi?
Bize de mümin kardeşlerimizin ayıplarını örtme şuurunu ver. Amin.
Allah’ım (c.c), bize, SANA (c.c) itaat etmek muvaffakiyetini, isyandan uzaklaşmayı, niyetin doğruluğunu ve ihtiramları korunması gereken kimseleri tanımayı ihsan et; bize hidayete erişmek ve ona sabit kalmakla ikramda bulun; dillerimizi doğruluk ve hikmetle güçlendir; kalplerimizi ilim ve mârifetle doldur; karınlarımızı haramdan ve şüpheli şeylerden arıt; ellerimizi zulüm ve tecavüzden alıkoy; gözlerimizi kötülüklerden ve hıyanetten koru; kulaklarımızı boş söz ve gıybete kapat.
Âmîn...
Âmîn...
Rabbim titremeyen gönülden yasarmayan gözden sana sıgınırım kalpleri halden hale ceviren rabbim kalbimi dinin üzere sabit kıl aminn
Allâh'ım (c.c), Sen (c.c) sözümü duyarsın, yerimi görürsün, gizlimi ve açığımı bilirsin, hiçbir işim SEN'den (c.c) gizli kalmaz. Ben, yardım ve kurtuluş dileyen, huzurunda korkudan titreyerek günahlarını itiraf eden zavallı bir yoksulum. Bir zavallı kulun olarak Sana (c.c) yalvarıyor, boynu bükük bir âciz olarak Sana (c.c) iltica ediyor, huzurunda zilletle eğilmiş bir biçare olarak Sana (c.c) duâ ediyorum.
Duâmı kabul eyle…
Âmîn... Âmîn... Âmîn..
Duâmı kabul eyle…
Âmîn... Âmîn... Âmîn..
Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım (c.c)! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
LuviEy yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım (c.c)! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Amin cok guzel dualar ,emegine saglık kardesim.ALLAH razı olsun senden insallah.
alliesAmin cok guzel dualar ,emegine saglık kardesim.ALLAH razı olsun senden insallah.
Yüce ALLAH (c.c) bütün inananlardan razı olur İnşaALLAH...
Selam ve dua ile...
Ya Rabbi (c.c), Sana (c.c) ve Resulüne (sav) itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
Ya Rabbi (c.c), faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan Sana (c.c) sığınırım.
Ya Rabbi (c.c), bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!
Amin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26580-her-gune-bir-duamiz-olsun-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.