Selamun Aleyküm Arkadaşlar..sinava Girecek Kardesim Için Fiili Duamizi Yaptik.artik Tevekkülün Gereği Olarak Sonumuzu Allah'in Takdirine Biraktik..tabii Dulara Siğinarak..sinav Başlamadan önce Salati Tefriciye Okumaya Niyetlendik. Ancak Zaman Az Kaldiği Için Yetiştiremeyeceğiz..allah Rizasi Için Müsait Arkadaslardan Yardimlarini Bekliyoruz..eğer Okuyan Arkadaş Olursa Okumayanlarla Birlikte Allah Ondanda Razi Olsun..(okuyan Arkadaslarin Sayi Bildirmelerini Rica Ediyorum..)allah!a Emanet Olun..
Allah Rizasi Için Salat-i Tefriciye
747 görüntülenme · 1 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36330-allah-rizasi-icin-salat-i-tefriciye · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 71 cevap
- Allah Rizasi Için Sorularim Cevap Istiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Rizasi Için Bakin Ne Olur :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 104 cevap
- Allah Rizasi Için Bana Bir Yol Gösterin çok çaresizim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.