Arkadaşlar, şimdi burda günlük hayatımızda hangi sünneti yapıyosak yazalım. Bakalım ne kadarını uygulayabiliyomuşuz.
Arkadaşlar birden fazla şık işaretleyebilirsiniz.

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
1.609 görüntülenme · 10 yanıt

lavess.a. hafıze annecım belkı sacma olucak ama sana bısey sorabılırmıyım ben yatarken sag tarafıma yatmaya cok ozen gosterıyorum peygamber efendımız boyle yatarmıs ama bu bı sunnetmı deılmı bu konuda bıkac kısı aklımı karıstırdıda hazır konus acılmısken sorım dedım bıde normal yerlere sag ayakla gırıp sol ayakla cıkıorum ama tuvalete sol ayakla gırıp sag ayakla cıkıyorum selam ve dua ıle annem
hafizeAleykümselam laves ( Uyku için yatınca önce sağ tarafına yatmak, sağ yanağını sağ avucunun içine koymak ve o günün muhasebesini yapmak ) doğru yapıyorsun aynen senin yaptıklarını yapıyorum hatta tuvalete girmeden önce euzu besmele çekiyorum :evethayırlı bayramlar :H
tuanna eftelyas.a yaa bende şu tuzla başlama fiilinin sünnet olmadını duydum benimde o kunuda kafam karışık bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden sağolun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26477-hangi-sunneti-yapiyoruz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.