Ey Kardeşim!!!!

5.739 görüntülenme · 45 yanıt

Paylaş:
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

emeğinize sağlık.Allah bu dünyada bizi kimsesiz bırakmasın.yar ve yardımcımız olsun..Amin.
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

Ey kardeşim!
Ben sahipsizim deme
Çünkü
RABBIMIN bir AHMET MUHAMMED MUSTAFASI VAR.....

GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN ABİ
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

islam_güneşiemeğinize sağlık.Allah bu dünyada bizi kimsesiz bırakmasın.yar ve yardımcımız olsun..Amin.

selamün aleyküm kardeşim.
güzel duanıza canı gönülden AMİN,AMİN,AMİN diyorum.RABBİM yalnız bıraktıklarından eylemesin.amin.selametle
kasım hadi

kasım hadi

TURUSİNAEy kardeşim!
Ben sahipsizim deme
Çünkü
RABBIMIN bir AHMET MUHAMMED MUSTAFASI VAR.....

GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN ABİ

selamün aleyküm kardeşim.
güzellikler seninle her daim beraber olsun.yüzüne tebessüm,gönlüne huzur dolsun.EFENDİMİZ sana şefatçi olsun.selametle:H
SEKERSUCORLU

SEKERSUCORLU

Üye · 17 mesaj

selamın alyküm kasım abim çok güzel bi payşalım allah senden razı olsun.dualarında bizlerde yer alıyorsak ne mutlu bize.:H
kasım hadi

kasım hadi

SEKERSUCORLU, post: 540122, member: 33601selamın alyküm kasım abim çok güzel bi payşalım allah senden razı olsun.dualarında bizlerde yer alıyorsak ne mutlu bize.:H

aleyküm selam güzel kardeşim.
bizler mümin kardeşleriz.hepimiz günahkar olsakta,hatalı olsakta ALLAH VE RASÜLÜNÜN sevgisi kalbimizde.kalplerinde iman olan kurtuldu.
RABBİM kalbize imanı perçinlesin.son nefese kadar imanla yaşayıp,imanla huzuruna tertemiz bir yüzle varmayı nasip etsin.amin.bizler sizlere sizlerde bizlere dua edin.çünkü hacet kapısının kime açık oldugunu yalnız RABBİM bilir.
RABBİM sizlere zeval ve ziyan vermesin.huzurlu ve agız tadıyla yaşamayı nasip etsin.gününüz aydın ömrünüz hayırlı ve beretli olsun .AMİN.SELAMETLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.