AKŞAMA KADAR YAŞAMAK

5.675 görüntülenme · 69 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aliye_aliyeSelamün Aleyküm Şeker kardeşim. Çok manalı ve ibretlik bir kıssa idi.. Mevlamız c.c razı ve hoşnut olsun inşallah..Hepimiz böyle düşünebilsek, dünyayla sınırlarımızı güzel bir şekilde çizmeyi başarabilsek, faniliğimizin bilincine varıp Baki olan'a yönelsek, bir gün hiçbir şeysiz O'na döneceğimizi bir an dahi hatırımızdan çıkarmasak, ne ayrılıklar, ne hastalıklar ne de ölümler acı verecek o zaman... ''Kalp atışlarımız, aslında Azrail'in ayak sesleri..'' bu parolayı unutmadan günlerimizi yaşarsak her iki cihanda da saadeti yakalayanlardan oluruz biiznillah.. Güzel gönlüne sağlık, güzel kardeşim..Rabbim bu güzel paylaşımlarını ve varlığını daim kılsın inşallah burada..Selam, dua ve muhabbetle B)

aleykum selam gül kardeşim
ne güzel yazmışsın keşke daima bunların farkkında olabilsek...
kardeşim parolayı aldım rabbim unutturmasın çok güzel bir parola inşallah kardeşim iki cihandada saadeti yakalarız...
amin inşallah bende burayı çok seviyorum ama burayı sevmemim nedeninin biriside sizlersiniz canım kardeşim buraya ısındıran hemen aranıza katan
gül kardeşim cevdet abi kaaan erdem nigdeli kardeşlerim rabbim hepinizden razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah canım kardeşim
selam dua ve muhabbetle B)B)B)
<DAMLA>

<DAMLA>

berra34allah razı olsun.çok güzel di allaha emanet olun.grcekten an ve an ne olacağımız belli değil.

rabbim senden de razı olsun kardeşim
rabbimize emanetsi inşallah
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

SelamunAleyküm Gül Damla'sı,
Kardeşlerini kendi nefsine tercih etmek,"Yokken" verebilmek-Fi'sebilillah-İnfak edebilmek,Veren El olmak...muhakkak çok daha fazlası da söylenebilir.İlk anda bunları getirdi hatırıma...Bizlere hatırlattıkların için Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile.
tuanna bak

tuanna bak

Üye · 20 mesaj

selamun aleykum yaaa ne kadar güzel hassasiyet dimi.
eline sağlık kardeşim
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM Kardeşim.Hani ibretlik resimler vardır uzun uzadıya Bakar bakar dururuz.Kimi boş gözlerle bakar, kimide hayranlıkla.işte bence seninde yazdıgın metin bir ibretlik metindir.ALLAHIM boş bakan gözlerden eylemesin.ALLAHA emanet ol.
<DAMLA>

<DAMLA>

talipamcaSelamunAleyküm Gül Damla'sı,
Kardeşlerini kendi nefsine tercih etmek,"Yokken" verebilmek-Fi'sebilillah-İnfak edebilmek,Veren El olmak...muhakkak çok daha fazlası da söylenebilir.İlk anda bunları getirdi hatırıma...Bizlere hatırlattıkların için Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile.

aleykum selam talip amca
rabbim senden de razı olsun veren el olmak yokken verebilmek ne güzel inşallah bizde bunları yapabiliriz...
rabbimize emanetsin inşallah talip amca
selam dua ile
<DAMLA>

<DAMLA>

tuanna bakselamun aleykum yaaa ne kadar güzel hassasiyet dimi.
eline sağlık kardeşim

aleykum selam kardeşim
evet çok güzel inşallah bizde bunları yapabiliriz
rabbimize emanetsin inşallah
<DAMLA>

<DAMLA>

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM Kardeşim.Hani ibretlik resimler vardır uzun uzadıya Bakar bakar dururuz.Kimi boş gözlerle bakar, kimide hayranlıkla.işte bence seninde yazdıgın metin bir ibretlik metindir.ALLAHIM boş bakan gözlerden eylemesin.ALLAHA emanet ol.

aleykum selam kardeşim
amin inşallah...
rkycskn

rkycskn

Üye · 33 mesaj

Selamun aleyküm... Allah razı olsun çok güzeldi Rabbim bizide böyle insanlardan eylesin inşallah...
Ben bugün ilk defa foruma giriyorum ve hayran kaldım gerçekten... Birbirinizle diyaloğunuz çok hoşuma gitti. Böyle imanlı insanların bu kadar çok olması beni çok sevindirdi. Allah hepinizden razı olsun inşallah...
<DAMLA>

<DAMLA>

rkycsknSelamun aleyküm... Allah razı olsun çok güzeldi Rabbim bizide böyle insanlardan eylesin inşallah...
Ben bugün ilk defa foruma giriyorum ve hayran kaldım gerçekten... Birbirinizle diyaloğunuz çok hoşuma gitti. Böyle imanlı insanların bu kadar çok olması beni çok sevindirdi. Allah hepinizden razı olsun inşallah...

aleykum selam kardeşim
rabbim senden de razı olsun amin inşallah...
"KİŞİ DOSTUNUN DİNİ ÜZEREDİR" gerçekten kimlerle dostluk kurduğumuzu iyi bilmemiz gerekiyor kardeşim...
rabbimize eamnetsin inşallah
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

paylasim icin tesekkürler.. Gerçekten çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık allah razı olsun.
keske hepimiz ayni hassasyeti gösterebilsek.. ölümün bize şah damarımıdan daha yakin oldugunu aklimizdan hic cikarmasak..

selam ve dua ile..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
<DAMLA>

<DAMLA>

leyla Belginpaylasim icin tesekkürler.. Gerçekten çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık allah razı olsun.
keske hepimiz ayni hassasyeti gösterebilsek.. ölümün bize şah damarımıdan daha yakin oldugunu aklimizdan hic cikarmasak..

selam ve dua ile..

inşallah göstermeyew çabalıyalım...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

çok guzzel bir paylasimdi ALLAH razi olsun selam ve dau ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
<DAMLA>

<DAMLA>

huzunlu_gurbetçok guzzel bir paylasimdi ALLAH razi olsun selam ve dau ile..

berkanazkara46

berkanazkara46

Aktif Üye · 67 mesaj

Akşama Kadar Yaşamak

Akşama Kadar Yaşamak

Yaşlı bir adam ve genç bir delikanlı bir köşede oturup konuşmaktalar. Önlerinde iyi giyimli bir adam belirir. Genç olanın önüne bir kese altın koyar.

Genç:
- Sağol, paraya ihtiyacım yok.

- Olsun, ben sana veriyorum, ister sen harca, ister fakirere ver.

Genç fazla ısrar etmez. Keseyi alır hemen hepsini ihtiyacı olduğunu bildiklerine dağıtır.

Yaşlı adam aynı akşam genci bir başkasından yardım isterken görür ve sorar:

- Niçin o bir kese altından kendine ayırmadın?

Genç:

-Akşama kadar yaşayacağımı düşünemezdim.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamün Aleyküm açıkcası ilginçti.Paylaşım için teşekkürler...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
berkanazkara46

berkanazkara46

Aktif Üye · 67 mesaj

allah sizdende razı olsun
BaFrALı AhMeT

BaFrALı AhMeT

Kıdemli Üye · 136 mesaj

Akşama kadar yaşamak....

Akşama kadar yaşamak....

Akşama Kadar Yaşamak
Mekke...

Yaşlı bir adam ve genç bir delikanlı bir köşede oturup konuşmaktalar. Önlerinde iyi giyimli bir adam belirir. Genç olanın önüne bir kese altın koyar.
Genç:
- Sağol, paraya ihtiyacım yok.
- Olsun, ben sana veriyorum, ister sen harca, ister fakirere ver.
Genç fazla ısrar etmez. Keseyi alır hemen hepsini ihtiyacı olduğunu bildiklerine dağıtır.
Yaşlı adam aynı akşam genci bir başkasından yardım isterken görür ve sorar:
- Niçin o bir kese altından kendine ayırmadın?
Genç:
-Akşama kadar yaşayacağımı düşünemezdim.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm kardeşim paylaşımın için teşekkürler..
hemşerimsin hemde çççok yakından benda bafralıyım...
hoşgeldin sitemize..
RABBİM daim ve hayırlı eylesin
BaFrALı AhMeT

BaFrALı AhMeT

Kıdemli Üye · 136 mesaj

emanet55selamun aleyküm kardeşim paylaşımın için teşekkürler..
hemşerimsin hemde çççok yakından benda bafralıyım...
hoşgeldin sitemize..
RABBİM daim ve hayırlı eylesin

Aleyküm selam hemşerim. Hoşbulduk.ALLAH razı olsun.ALLAHA emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.