RESİMLER ARaSıNDaKİ FARK
5.808 görüntülenme · 51 yanıt
Selamun Aleyküm,
Değerli arkadaşlar bu tür içeriğe sahip iki mesaj gördüm sitede. İlkinde yani şu yılbaşı şarkısının tersten okunduğu mesaja yorum yapmadım zaten gelen tepki üzerine link silinmişti. Ama bu ikinci aynı tarz mesajı görünce uyarmam lazım diye düşünüyorum.
Bakın Tıp'ta İNHİBİSYON'la ölüm diye bir kavram vardır.Psişik inhibitörler denilen heyecan, korku ve ağrı hisleri solunum veya dolaşımı durdurabilir.Bu durum vücudun uyarılara karşı göstermiş olduğu aşırı bir reaksiyondur.İnhibe olan kişinin birden rengi solar, başı döner, gözü kararır, tansiyonu düşer, yere yıkılır, kalp atışları yavaşlar, solunum yüzeyelleşir, ağızda köpürme olabilir ve ölüm gerçekleşir. Yapılan otopside kesin bir bulgu yoktur.
Açık söyleyeyim bu tür şakalar sonucu resmen bir cinayet gerçekleşebilir...
Yeni konu açarken mutlaka azami dikkat sarfederek açmamız gerekir...
Allah'a emanet olun...
Değerli arkadaşlar bu tür içeriğe sahip iki mesaj gördüm sitede. İlkinde yani şu yılbaşı şarkısının tersten okunduğu mesaja yorum yapmadım zaten gelen tepki üzerine link silinmişti. Ama bu ikinci aynı tarz mesajı görünce uyarmam lazım diye düşünüyorum.
Bakın Tıp'ta İNHİBİSYON'la ölüm diye bir kavram vardır.Psişik inhibitörler denilen heyecan, korku ve ağrı hisleri solunum veya dolaşımı durdurabilir.Bu durum vücudun uyarılara karşı göstermiş olduğu aşırı bir reaksiyondur.İnhibe olan kişinin birden rengi solar, başı döner, gözü kararır, tansiyonu düşer, yere yıkılır, kalp atışları yavaşlar, solunum yüzeyelleşir, ağızda köpürme olabilir ve ölüm gerçekleşir. Yapılan otopside kesin bir bulgu yoktur.
Açık söyleyeyim bu tür şakalar sonucu resmen bir cinayet gerçekleşebilir...
Yeni konu açarken mutlaka azami dikkat sarfederek açmamız gerekir...
Allah'a emanet olun...
gerçekten komikti:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
medahms, post: 533531, member: 16903RESİMLER ARaSıNDaKİ FARK
Asagidaki linkte yer alan 2 resim arasinda 3 tane fark var,
2 dk. sonraçikan forma cevabi yaziyorsunuz ve e-mail adresinize küçük bir hediyegeliyor.
Bu arada fondaki müzige dikkat etmeni öneririm. Iyi sanslar.
.. insurance, attorney, lawyer, car leasing, banking, holdings, corporation, stock, marketing, car insurance
Ne olduğunu bilmiyorum bilen varsa bilgilendirirse ona göre bakıcam:D
korkmaya hiç niyetim yok:a01:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
bu tür şakaları biliyordum ama bunu gerçekten fark oyunu sandım vallahi çok titredim böyle şeyler yayınlamayın rica ederim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26183-resimler-arasindaki-fark · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sinirli erkek ve bayan arasındaki fark Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 39 cevap
- ALLAH ile Tanrı kelimesi arasındaki fark buyrun. Allah (c.c) Hazretleri 9 cevap
- Allah (C.C.) kelimesi ile Tanrı kelimesi arasındaki fark !... Nasihatler 1 cevap
- iki resim arasındaki fark (ben bulamadım yardımcı olurmusunuz) Resimler 11 cevap
- Hamd ile şükür arasındaki fark ! Dini sohbet 8 cevap
- ılımlı islam ve Radikal islam arasındaki fark Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.