RESİMLER ARaSıNDaKİ FARK

5.808 görüntülenme · 51 yanıt

Paylaş:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

gülnisagece gece cok korktum.şımdı nasıl uyuyaacağım :(

bende ayni duruma dustum abla kucagimda de henuz 3 aylik olan bebegim vardi ki ben çiglik atinca çocuk daha fazla korktu ve yarim saat agladi benimde aslinda okadar kizmamin sebebi bebegimin korkùasiydi selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

zeynep03aynısı benimde başıma geldi. ama ben resimlerdeki küçük noktaları buluyordum. her resimde noktalar küçüldü, onlar küçüldükce ben ekrana yaklaştım sonrası malum. ama böyle bişey çocuğa yapılırmı ya. nasılda korkmuş:A

ahh kardesim insan beklemedigi bir anda boyle biseyle karsilasinca nasilda korkuyor dimi sizi çok iyi anliyorum Allah,a emanet olun selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

selamünaleyküm hüzünlü gurbet kardeşim.

inanın ilk önce yazdıklarınıza çok üzüldüm.sonra kıymetli bebeğinize üzüldüm.

aynı hataya bende düştüm kendi halimde aklıma gelince halada gülüyorum.

mevlama ailecek emanet olunuz kardeşim.

selam ve saygılarımla.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

??????????????????????????*******
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mekarim-i Ahlakselamünaleyküm hüzünlü gurbet kardeşim.

inanın ilk önce yazdıklarınıza çok üzüldüm.sonra kıymetli bebeğinize üzüldüm.

aynı hataya bende düştüm kendi halimde aklıma gelince halada gülüyorum.

mevlama ailecek emanet olunuz kardeşim.

selam ve saygılarımla.

çok tesekkur ederim kardesim ALLAH razi olsun evet bebegimin yarim saate yakin aglaamsi çok kotuydu hemde için çeke çeke neyse geçti çok sukur sizde alemlerin Rabbina emanet olun sevgi saygi ve selamlarimla...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

mustafa11??????????????????????????*******

abicim konuyu anlayamamissiniz galiba ilk sayfadaki yaziyii okursaniz ( ama ben o linke girmenizi tavsiye etmiyorum ) çok iyi anlayacaksiniz selam ve dua ile...
imported__Hatice_

imported__Hatice_

Yeni Üye · 7 mesaj

Çok korkunçtu öyle bi dikkatimi vermiştim ki az kalsın ölüyodum korkudan:A:A
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm... öyle Küçük çoçuğa Izletilirmi Oyaa Kalbi Durucakti çoçuğun.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

FATIMAASelamün Aleyküm... öyle Küçük çoçuğa Izletilirmi Oyaa Kalbi Durucakti çoçuğun.

aleykumselam kardesim yok yok çocuga izlettirmedim ben kendim bakiyodum soylenilen o farklari bulmak için oda kucagimdaydi olay boyle gerçeklesti selam ve dua ile...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

huzunlu_gurbetaleykumselam kardesim yok yok çocuga izlettirmedim ben kendim bakiyodum soylenilen o farklari bulmak için oda kucagimdaydi olay boyle gerçeklesti selam ve dua ile...

ANLADIĞIM KADARIYLA SİZİN ÇOÇUĞUNUZ BEŞ AYLIK. BENİM KASTETTİĞİM ÇOÇUK LİNKTTEKİ ÇOÇUK BİRDEN YERİNDEN FIRLIYOOO...KORKUDAN BİLGİSAYARIN EKRANINA VURUYOR . KİMSEYE TAVSİYE ETMEM İZLETTİRMEYİN ÇOÇUKLARA. HUZUNLU GURBET KARDEŞİM MEVLA BEBEĞİNİZİ SİZE BAĞIŞLASIN .ANALI BABALI BÜYÜSÜN İNŞALLAH....ÖPÜN YERİME.:K:evet
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

FATIMAAANLADIĞIM KADARIYLA SİZİN ÇOÇUĞUNUZ BEŞ AYLIK. BENİM KASTETTİĞİM ÇOÇUK LİNKTTEKİ ÇOÇUK BİRDEN YERİNDEN FIRLIYOOO...KORKUDAN BİLGİSAYARIN EKRANINA VURUYOR . KİMSEYE TAVSİYE ETMEM İZLETTİRMEYİN ÇOÇUKLARA. HUZUNLU GURBET KARDEŞİM MEVLA BEBEĞİNİZİ SİZE BAĞIŞLASIN .ANALI BABALI BÜYÜSÜN İNŞALLAH....ÖPÜN YERİME.:K:evet

ha anladim dogru simdi izledim bende o çocugun halini yazik gunah yaaaaa ben bile bukadar korktuysam Allah bilir o çocuk nasil korkmustur .... neyse Allah razi olsun kardesim amin operm sizin için bebegimi selam ve dua ile...
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

ölüyorum sandım korkudan:(
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

S.A Arkadaşlar bunu biliyordum fakat formun bu bölümünü yeni gördüğüm için arkadaşları bilgilendiremedim. Aslında tekpilere bakılırsa bu linkin kaldırılması gerekir. Allah'a Emanet Olun.

405
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

Vallahi şuan 8 Yaşindaki Oğlum Hüngür Hüngür Ağliyo Anne Bizim Bilgisayarimizdanda çikarmi Diye Güleyimmi Ağlayayimmi Hayirli Akşamlar
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

cerennurumVallahi şuan 8 Yaşindaki Oğlum Hüngür Hüngür Ağliyo Anne Bizim Bilgisayarimizdanda çikarmi Diye Güleyimmi Ağlayayimmi Hayirli Akşamlar

benimde 3 aylik kizim yarim saat boyunca aglama krizine girmiste ben korkup çiglik atinca!!!!! ama çok korkmustummm..
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

DuaLar, post: 580528, member: 60957ölüyorum sandım korkudan:(

Allah korusun o nasil soz oyle??
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

çok komikti yaf bende nöle bişi izlemiştim çok korktum ama yazık kötü oldum yaf:9
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

yalniz_yolcuçok komikti yaf bende nöle bişi izlemiştim çok korktum ama yazık kötü oldum yaf:9

neresi komik kardesim insanin odu kopuyo bence...
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

::::)))))9
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

[medya]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.