Kiyma Bana Anneciğim

3.194 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

fanidünya, post: 533335, member: 69839ALLAH RAZİ OLSUN

AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN:H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

sude-naz, post: 533355, member: 33601selamünaleyküm kardeşim çok güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık allah razı olsun a.e.o:gulegule

ALEYKÜM SELAM :T AMİN RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN :H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

laves, post: 533375, member: 63936Rabbım hayırlı ımanlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın ve annemıde Allah yolunda yuruynlerden etsın cok guzel bı paylasım Rabbım razı olsun benden buyuk yada kucuk oldugunuzu bılmedıgım ıcn nasıl hıtap edıcegımı bılmıyorum nolur kusuruma bakmayın

SELAMÜN ALEYKÜM LAVES KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN DİYORUM ESTAĞFİRULLAH NE KUSURU KARDEŞİM ZANNEDERSEM ABLAYIM AMİN RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN GÜZEL KARDEŞİMB)
cennet yolcusu

cennet yolcusu

kelteperabbim Razi Olsun Kardeşim..

çok Güzel Anlamli Bir Paylaşim...

A.e.olun Dua Ile..

AMİN ABLACIM RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM SİZDE RABBİME EMANET OLUN RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN:H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

EL_ENSARİ, post: 533469, member: 65928yüreğine sağlık be kardeşim çok çok güzel bir paylaşımdı.Allah cc.bizleri inanaçlı anneler terbiyesiyle büyütsün.bizleri bozuk çevre ve medyaist ahlaklarından muhafaza eylesin.a.e.o

TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM AMİN RABBİME EMANET OLUN
cennet yolcusu

cennet yolcusu

tevbeYA-HAKgerçekten çok anlamlı bir paylaşım olmuş.rabbim yardım etsin ebeyenlere de çocuklarada ....allah bizlere çocuklarımızı allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...

:TMİN RABBİME EMANET OLUN:H
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

cennet yolcusu, post: 533451, member: 66917
ALEYKÜM SELAM RABBİMİN SEVDİĞİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM NASİP ETSİN UYGULAMAMIZI HAKİKİ MÜCAHİDLER VE MÜCAHİDELER YETİŞTİRMEYİ AMİN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN RABBİM SİZİN GBİ MÜCAHİDEDENDE EBEDİ RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİ RABBİM SİZİ HER DAİM CENNET VE CAMİLENE KAVUŞTURSUN RABBİME EMANET OLUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BİL MUKABİL RABBİME EMANETSİNİZ

çok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

açık olan arkadaşlardan bir ricam var bana gelen mesajlar varsa nereden görebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim selamlar sevgilerimle a.e.o.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

KAAN ERDEM, post: 533162, member: 33601selamünaleyküm..çok güzel tokat gibi çarban insanı sarsan bir paylaşım olmuş...

selam ve dua ile kalın..selametle...

ALEYKÜM SELAM RABBİME EMANRT OLUN
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK RABBİMİZE EMANETSİNİZ
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet yolcusu

cennet yolcusu

gülderen özdemirçok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle

TEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

CEVDET-71, post: 534452, member: 58970SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK RABBİMİZE EMANETSİNİZ

ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANET OLUN:H
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

cennet yolcusuTEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H

CANIM KARDEŞİM SELAM AMİN RABBİM CÜMLEMİZİN EVLADINI HAYIRLI EVLAT OLARAK EYLESİN SİZDENDE MEVLAM RAZI OLSUN ALLAH C .C EMANET OLUN SEVGİYLE KALIN
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

selamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile
kartanesi53

kartanesi53

Yeni Üye · 3 mesaj

din kardeşim paylaşımın için Allah razı olsun.. Rabbim herkese biran önce gözlerini açıp doğruları göstermek nasip etsin....:T
cennet yolcusu

cennet yolcusu

SAFİYEselamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile

ALEYKÜM SELAM TEŞEKKÜRLER AMİN AMİN İNŞALLAH GELECEĞİN EMANETÇİLERİ ONLAR İNŞALLAH HAYIRLI NESİL YETİŞİR RABBİME EMANET OLUN
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
cennet yolcusu

cennet yolcusu

kartanesi53din kardeşim paylaşımın için Allah razı olsun.. Rabbim herkese biran önce gözlerini açıp doğruları göstermek nasip etsin....:T

AMİN RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUNDUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN RABBİME EMANET OLUN
cennet yolcusu

cennet yolcusu

gülnisaselamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol

ALEYKÜM SELAM GÜLNİSA HOCAM ÖĞRETMEN OLARAK ÇOCUKLARIN KIYMETİNİ VE KONUNUN DEĞERİNİ ÇOK GÜZEL YORUMLAMIŞSINIZ RABBİM RAZI OLSUN DUALARINIZADA CANI GÖNÜLDEM AMİN AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.