ANNECİĞİM İÇİN????

4.577 görüntülenme · 80 yanıt

Paylaş:
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ailem...bu aralar formlar çok dolu,bende utanarak ve sıkılarak sizden bi ricada bulunsam???rahmetli anneciğimin 23,04 doğum günü 25,04 de vefat ettiği gün.anneciğim için dua edermisiniz.yasin fatiha yada ihlas okuyabilirmisiniz???gönlünüzden ne gelirse.bende çarşamba günü bu okunanları bağışlamak istiyorum.sizlerden selam yollamak istiyorum,bişeyler yapmak için de yardımınızı istiyorum...olurmu???Rabbim hepinizden razı olsun...selam ve dua ile A.E.O.B)
serkan25

serkan25

Kıdemli Üye · 498 mesaj

RE: ANNECİĞİM İÇİN????

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH(CC) RAHMET EYLESİN ABLAM OKUYALIM İNŞALLAH..
RUHLARINA HEDİYE EYLİYELİM...
AFRA_NUR

AFRA_NUR

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH(CC) RAHMET EYLESİN ABLAM OKUYALIM İNŞALLAH..
RUHLARINA HEDİYE EYLİYELİM...
a.s. Allah razı olsun kardeşim 9 kişiden ilk sen okuyalım dedin çok saolB)
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

SELAMUN ALEYKUM..

OKUYALIM.. MEKANI CENNET OLUR İNŞ..SELAMETLE..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
e_m_i_n

e_m_i_n

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Ve aleyküm selam ;

Allah annenize rahmet eylesin,arkasında sizin gibi inanan ve onu düşünen hayırlı bir evlat bırakmış mekanı cennet olur inşallah ...

Ben şimdiden bugün cuma namazından sonra annenizin ruhu için fatiha okuyacağım allah kabul eder inşallah, o gün geldiğinde de inşallah tekrar annenizin ruhu için fatiha ve okuyabildiğim kadar ihlas okurum ...Sonuçta dediğiniz gibi biz bir aileyiz ve o bizimde annemizdi !!B)

selamlar !
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

S.A CANIM BENİM BENİM OKUYALIM TABİKİ.RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.

LÜTFEN BAKANLAR ES GEÇMESİN OKUSUN.DUYARLI OLALIM BU KONULARDA ARKADAŞLAR BİZDE BİRGÜN ÖLECEZ UNUTMAYALIM
AFRA_NUR

AFRA_NUR

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
a.s. hihhhh Allah razı olsun kardeşim çok saol çok mutlu oldumB)B)B)
tugba_m

tugba_m

Mübarek Üye · 606 mesaj

Selamun aleykum abla.
Birnur söylemişti bana.Ben bi yasin okuyacağım inşallah.Yine okuyabilirsem daha fazla okurum allah izin verirse.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

ve aleykümselam ablacım
Rabbul Alemin razı olsun makamını cennet eylesin
Bizde okuyalım inşallah B)

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

yakalzey yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ailem...bu aralar formlar çok dolu,bende utanarak ve sıkılarak sizden bi ricada bulunsam???rahmetli anneciğimin 23,04 doğum günü 25,04 de vefat ettiği gün.anneciğim için dua edermisiniz.yasin fatiha yada ihlas okuyabilirmisiniz???gönlünüzden ne gelirse.bende çarşamba günü bu okunanları bağışlamak istiyorum.sizlerden selam yollamak istiyorum,bişeyler yapmak için de yardımınızı istiyorum...olurmu???Rabbim hepinizden razı olsun...selam ve dua ile A.E.O.B)

A.S.ANNEMİZİN MEKANI CENNET OLUR İNŞAALLAH BENDE 1 YASİNİ ŞERİF -FATİHA VE İHLAS OKUYAYIM...DEDİĞİN GİBİ BİZ BİR AİLEYİZ HEMDE BÜYÜK BİR AİLE...SELAM VE DUA İLE ..
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

selamün aleyküm kardeşim,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bende okurum.hayırlı cumalar.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

e_m_i_n yazdı:
Ve aleyküm selam ;

Allah annenize rahmet eylesin,arkasında sizin gibi inanan ve onu düşünen hayırlı bir evlat bırakmış mekanı cennet olur inşallah ...

Ben şimdiden bugün cuma namazından sonra annenizin ruhu için fatiha okuyacağım allah kabul eder inşallah, o gün geldiğinde de inşallah tekrar annenizin ruhu için fatiha ve okuyabildiğim kadar ihlas okurum ...Sonuçta dediğiniz gibi biz bir aileyiz ve o bizimde annemizdi !!B)

selamlar !ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNAN ŞUAN ÇOK DUYGULANDIM.ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)

tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

ALLAH CC RAHMET EYLESİN.1 YASİN BEN ALDIM İNŞAALLAH.B)
EFSUN-C

EFSUN-C

Aktif Üye · 84 mesaj

s a bende yasin okurum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. HAYIRLI CUMALAR
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

tebessumd yazdı:
ALLAH CC RAHMET EYLESİN.1 YASİN BEN ALDIM İNŞAALLAH.B)
Allah razı olsun kardeşim çok saolB)
AFRA_NUR

AFRA_NUR

B)
m_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM..

OKUYALIM.. MEKANI CENNET OLUR İNŞ..SELAMETLE..
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAOLUN
AFRA_NUR

AFRA_NUR

ogul yazdı:
s a bende yasin okurum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. HAYIRLI CUMALAR
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK MUTLUYUM
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

meftun61 yazdı:
S.A CANIM BENİM BENİM OKUYALIM TABİKİ.RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.

LÜTFEN BAKANLAR ES GEÇMESİN OKUSUN.DUYARLI OLALIM BU KONULARDA ARKADAŞLAR BİZDE BİRGÜN ÖLECEZ UNUTMAYALIM

S.A.BAK BEN ÖLÜNCE DE İSTERİM BÖYLE OKUMALAR ONA GÖRE.B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
AFRA_NUR

AFRA_NUR

tugba_m yazdı:
Selamun aleykum abla.
Birnur söylemişti bana.Ben bi yasin okuyacağım inşallah.Yine okuyabilirsem daha fazla okurum allah izin verirse.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.[/quote A.S ÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN TUĞBACIMB)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.