ANNECİĞİM İÇİN????
4.577 görüntülenme · 80 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ailem...bu aralar formlar çok dolu,bende utanarak ve sıkılarak sizden bi ricada bulunsam???rahmetli anneciğimin 23,04 doğum günü 25,04 de vefat ettiği gün.anneciğim için dua edermisiniz.yasin fatiha yada ihlas okuyabilirmisiniz???gönlünüzden ne gelirse.bende çarşamba günü bu okunanları bağışlamak istiyorum.sizlerden selam yollamak istiyorum,bişeyler yapmak için de yardımınızı istiyorum...olurmu???Rabbim hepinizden razı olsun...selam ve dua ile A.E.O.B)
RE: ANNECİĞİM İÇİN????
serkan25 yazdı:a.s. Allah razı olsun kardeşim 9 kişiden ilk sen okuyalım dedin çok saolB)
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH(CC) RAHMET EYLESİN ABLAM OKUYALIM İNŞALLAH..
RUHLARINA HEDİYE EYLİYELİM...
Ve aleyküm selam ;
Allah annenize rahmet eylesin,arkasında sizin gibi inanan ve onu düşünen hayırlı bir evlat bırakmış mekanı cennet olur inşallah ...
Ben şimdiden bugün cuma namazından sonra annenizin ruhu için fatiha okuyacağım allah kabul eder inşallah, o gün geldiğinde de inşallah tekrar annenizin ruhu için fatiha ve okuyabildiğim kadar ihlas okurum ...Sonuçta dediğiniz gibi biz bir aileyiz ve o bizimde annemizdi !!B)
selamlar !
Ve aleyküm selam ;
Allah annenize rahmet eylesin,arkasında sizin gibi inanan ve onu düşünen hayırlı bir evlat bırakmış mekanı cennet olur inşallah ...
Ben şimdiden bugün cuma namazından sonra annenizin ruhu için fatiha okuyacağım allah kabul eder inşallah, o gün geldiğinde de inşallah tekrar annenizin ruhu için fatiha ve okuyabildiğim kadar ihlas okurum ...Sonuçta dediğiniz gibi biz bir aileyiz ve o bizimde annemizdi !!B)
selamlar !
S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA yazdı:a.s. hihhhh Allah razı olsun kardeşim çok saol çok mutlu oldumB)B)B)
ve aleykümselam ablacım
Rabbul Alemin razı olsun makamını cennet eylesin
Bizde okuyalım inşallah B)
ve aleykümselam ablacım
Rabbul Alemin razı olsun makamını cennet eylesin
Bizde okuyalım inşallah B)
A.S.ANNEMİZİN MEKANI CENNET OLUR İNŞAALLAH BENDE 1 YASİNİ ŞERİF -FATİHA VE İHLAS OKUYAYIM...DEDİĞİN GİBİ BİZ BİR AİLEYİZ HEMDE BÜYÜK BİR AİLE...SELAM VE DUA İLE ..
yakalzey yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ailem...bu aralar formlar çok dolu,bende utanarak ve sıkılarak sizden bi ricada bulunsam???rahmetli anneciğimin 23,04 doğum günü 25,04 de vefat ettiği gün.anneciğim için dua edermisiniz.yasin fatiha yada ihlas okuyabilirmisiniz???gönlünüzden ne gelirse.bende çarşamba günü bu okunanları bağışlamak istiyorum.sizlerden selam yollamak istiyorum,bişeyler yapmak için de yardımınızı istiyorum...olurmu???Rabbim hepinizden razı olsun...selam ve dua ile A.E.O.B)
A.S.ANNEMİZİN MEKANI CENNET OLUR İNŞAALLAH BENDE 1 YASİNİ ŞERİF -FATİHA VE İHLAS OKUYAYIM...DEDİĞİN GİBİ BİZ BİR AİLEYİZ HEMDE BÜYÜK BİR AİLE...SELAM VE DUA İLE ..
e_m_i_n yazdı:
Ve aleyküm selam ;
selamlar !ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNAN ŞUAN ÇOK DUYGULANDIM.ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)
s a bende yasin okurum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. HAYIRLI CUMALAR
s a bende yasin okurum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. HAYIRLI CUMALAR
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
S.A.BAK BEN ÖLÜNCE DE İSTERİM BÖYLE OKUMALAR ONA GÖRE.B)
meftun61 yazdı:
S.A CANIM BENİM BENİM OKUYALIM TABİKİ.RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.
LÜTFEN BAKANLAR ES GEÇMESİN OKUSUN.DUYARLI OLALIM BU KONULARDA ARKADAŞLAR BİZDE BİRGÜN ÖLECEZ UNUTMAYALIM
S.A.BAK BEN ÖLÜNCE DE İSTERİM BÖYLE OKUMALAR ONA GÖRE.B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
tugba_m yazdı:
Selamun aleykum abla.
Birnur söylemişti bana.Ben bi yasin okuyacağım inşallah.Yine okuyabilirsem daha fazla okurum allah izin verirse.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.[/quote A.S ÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN TUĞBACIMB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15066-annecigim-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.