RECEB-I KAMERselamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok güzel ve de ibret alınabilecek bir paylaşımdı..yanılmıyorsam bir kaç sene önce bir ramazan programında dinlemiştim bu vesile ile hatırlamış olduk sağolasınız kardeşim..yani doğruluk üzerine bi kompozisyon yazılcak olsa evvela bu yazıyı aynen eklemek gerekir..günümüzde doğruluk kavramı pek yaşanmıyor malesef..insanlar basit çıkarlar uğruna yalan söylemekten kaçınmıyorlar..adeta yalanla güne başlanıyor yalanla gün bitiyor..halbuki görüyoruzki en zor şartta dahi doğruyu söyleyince Rabbimiz nasılda yardım ediyor..belki bize çok basit,çok küçük bir olaymış gibi gelsede ufacık bir davranışla kaç insanı doğruluğa sevkedebileceğimizi(Rabbimizin izni ile)unutmayalım..Rabbim bizleri her daim doğru konuşan,konuştuğunu yaşayanlardan eylesin inşAllah.. Rabbime emanet olunuz kardeşim,hayırlı akşamlar..selamun aleyküm
ve aleyna aleyküm selam Recep kardeşim..sağolasınız, Allah razı olsun yorumunuz için. Efendimiz s.a.v. de bir hadisi şeriflerinde; yalan söylemeyi, kelebeğin çekinmeden ateşe atılmasına benzetiyor.. Rabbul alemin muhafaza buyursun bizleri bu halden kardeşim..duanıza da amin diyorum, Rabbimiz kabul eylesin inşaAllah..
Rabbimiz c.c. arefenizi ve bayramınızı mübarek ve hayırlara vesile kılsın inşaAllah..Daha nice bayramlara, hayırlarla erişmek duasıyla inşaAllah kardeşim.
siz de Mevlaya c.c. emanetsiniz...Hayırlı, bereketli geceler..ve aleyküm selam..