sesli cevşen buyrun ..
6.459 görüntülenme · 11 yanıt
hasırsayın hocam sesli cevşen aradım bir türlü bulamadım yardımcı olursan sevirim. Allah' selamı üzerinize olsun Abdullah koç k.maraş
Ben cevşenlerin nerede olduğunu buldum, ancak msj sayım 50 olmadığı için gönderemiyormuşum. Niye böyle bir uygulama var ki anlamadım.
bu sitede dinleyebiliyorsun, başkaları da vardı da onları şimdi bulamadım, bulunca veririm linklerini
Cevşen-ül Kebir - Sesli Cevşen | RisaleSohbet.Net - islami sohbet - dini sohbet, islami chat, islami muhabbet, dini chat, risale sohbetleri, bediuzzaman sohbetleri, sesli goruntulu risale sohbetleri, nur cemaati agabeylerinin sohbetleri
Cevşen-ül Kebir - Sesli Cevşen | RisaleSohbet.Net - islami sohbet - dini sohbet, islami chat, islami muhabbet, dini chat, risale sohbetleri, bediuzzaman sohbetleri, sesli goruntulu risale sohbetleri, nur cemaati agabeylerinin sohbetleri
dursun fakiselamün aleyküm
sesli cevşeni bende aradım bulamadım
hayırlısı olsun.
Nur Penceresi » Risale-i Nur, İslam, Kur'an, Bediüzzaman, Said Nursi, Risale-i Nur Dersi, Sesli Sohbet, Görüntülü Sohbet, Nur Dersi, Ders, Sempozyum, Sinevizyon, Cep Telefonu Programları, Mobil Program, Duvar Kağıdı, Cevşen
Değerli kardeşim artık link verebiliyorum. Biraz inceledim de sonradan bu siteden indirebiliyoruz da aynı zamanda.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25958-sesli-cevsen-buyrun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hz Muhammed'in Hayati (sesli kitap) Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- ♥iSLAM iLMiHALi♥ sesli İslami Programlar 4 cevap
- Sesli düşünmek Genel Konular 2 cevap
- GÖRÜNTÜLÜ ve sesli Risale-i Nur DERSLERi Risale-i Nur 3 cevap
- Yasin-i Şerif... Sesli ve Mealli... Kuran-ı Kerim meali 1 cevap
- ♥HAYAT ♥(SESLİ)♥ Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.