Kurani Kerim türkçe sesli açıklama
8.536 görüntülenme · 5 yanıt
RE: Kurani Kerim türkçe sesli açıklama
s.a şahdem bu yol gerçekten de en doğrusu olduğuna inanıyorum ben de .kuranmeali.com hem meal hem tefsir var.çok güzel bir site.ben de ordan takip ediyorum.
De ki: “Allah'ın kulları için yarattığı güzelliği, rızkın iyisini, temizini yasaklayan kim?” De ki: “Bunlar dünya hayatında imana erenler için [meşru]durlar; Kıyamet Günü'nde ise yalnızca onlara özgü olacaklardır.” Anlama-kavrama yeteneği olan insanlar için bu mesajları Biz işte böyle açık açık dile getiriyoruz! (7:32)
s.a şahdem bu yol gerçekten de en doğrusu olduğuna inanıyorum ben de .kuranmeali.com hem meal hem tefsir var.çok güzel bir site.ben de ordan takip ediyorum.
De ki: “Allah'ın kulları için yarattığı güzelliği, rızkın iyisini, temizini yasaklayan kim?” De ki: “Bunlar dünya hayatında imana erenler için [meşru]durlar; Kıyamet Günü'nde ise yalnızca onlara özgü olacaklardır.” Anlama-kavrama yeteneği olan insanlar için bu mesajları Biz işte böyle açık açık dile getiriyoruz! (7:32)
RE: Kurani Kerim türkçe sesli açıklama
kur-an okuma adabını kur-an anlama adabından daha çok değer veren arkadaşlarım.bu kur-an neden indirildi en güzel şekil de oumak için mi? yoksa en iyi şekilde anlayıp,kavrayıp üzerin de dşünmemiz için mi??????
kur-an okuma adabını kur-an anlama adabından daha çok değer veren arkadaşlarım.bu kur-an neden indirildi en güzel şekil de oumak için mi? yoksa en iyi şekilde anlayıp,kavrayıp üzerin de dşünmemiz için mi??????
Sa'd el-Ğamidi Tivaletiyle Türkçe Sesli Açıklamalı Kur'an-ı Kerim - Kur'an-ı Kerim
adresinde 114 sure'yi ayrı ayrı indirip ayet ayet arapçası peşinden türkçesi sesli olsrak dinleyebilirsin. Allah Muvaffak etsin.
Bizlerede dua et.
adresinde 114 sure'yi ayrı ayrı indirip ayet ayet arapçası peşinden türkçesi sesli olsrak dinleyebilirsin. Allah Muvaffak etsin.
Bizlerede dua et.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5460-kurani-kerim-turkce-sesli-aciklama · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Abdestsiz Kurani Kerim okunurmu Abdest 1 cevap
- Kurani Kerim Yukle - Cuz Cuz (Hatim) Kuran-ı Kerim 7 cevap
- CEP'te Namaz Sureleri ve Duaları (Arapça,Türkçe,Latince) Hem De SESLİ (JAVA) İslami Programlar 24 cevap
- Sesli Meal Elmalili Hamdi Yazir Türkçe Meal Mp3 (no Rapid) İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Kuran türkçe sesli meal dinle Kuran-ı Kerim meali 27 cevap
- kur'an kerim arapca ve turkce meali sesli ariyorum Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.