Bir Selam Yeter
191.733 görüntülenme · 2.581 yanıt
nigdelies selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah..
Allah'a c.c emanet olun abi..selam ve dua ile
ve aleyküm selam kardeşim rabbime emanet ol sağlıcakla kal
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sevgi dinc, post: 528663, member: 69058ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
burdayız cevdet abi rabbim ayırmasın inşallah
ve aleyküm selam kardeşim rabbime emanet olun sağlıcakla kalın inşallah herdain
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

نعىمة;528681işin ucunda listeye alınmak şerefi varken biz de yazalım dedik
acaba şu anda burda hazır bulunan kardeşlerimiz neden uyumuyor?
SA
uykum gelmedi bi turlu , ve bugun giremedim siteye girilen konulara bakiyordum :)
ya siz? :H
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
GUNAY9328SA
uykum gelmedi bi turlu , ve bugun giremedim siteye girilen konulara bakiyordum :)
ya siz? :H
çok şanslısınız yani istediğiniz zaman gidip yatabilirsiniz
bense şu motorlarla ilgli tercümelerle hiç başa çıkamıyorum
fizikten fazla anlamam,sözlüğüm de yok oturuyoruz işte interneti karıştırıyorum
Selamun Aleyküm
Selamun Aleyküm
sitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
bir paylaşımım olsun istiyorum sizlerle.bu paylaşımdaki amacım belkide sizlerin görüşlerinden yararlanmak isteyişimden..
üniversite öğrencisiyim bu yıl bir apartta kalıyorum.bir odayı iki bayan paylaşıyorduk.1 ay kadar beraber kaldığım arkadaşım alkol kullanıyordu.bu durumdan rahatsız olduğumu hem onla hemde apart yöneticileri ile paylaştım.birdaha olmayacağını söylediler fakat birdahası oldu.önce aparttan çıkmayı düşündüm, haram olan bir yerde benim olmamam gerektiğini düşündüğüm için.fakat bu konumda rahat edebileceğim başka bir yer bulamadım ve yöneticilerinde iknası ile odamı değiştirerek burda kalmaya devam ettim.bu insana bir faydam olmadı onu işlediği haramlardan ayıramadım ayırmak içinde çaba sarf etmedim.çünkü zaman zaman konuşmalarımızdan edindiğim izlenime göre benden iyi biliyordu sevabı günahı ve yaptığının cezasının ne olacağını.o şimdi bir gaflet içerisinde hayatına devam ediyor.bense müslüman olarak onun için birşey yapamamanın vicdan azabı içinde kavrulup duruyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olun...
Selamun Aleyküm
sitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
bir paylaşımım olsun istiyorum sizlerle.bu paylaşımdaki amacım belkide sizlerin görüşlerinden yararlanmak isteyişimden..
üniversite öğrencisiyim bu yıl bir apartta kalıyorum.bir odayı iki bayan paylaşıyorduk.1 ay kadar beraber kaldığım arkadaşım alkol kullanıyordu.bu durumdan rahatsız olduğumu hem onla hemde apart yöneticileri ile paylaştım.birdaha olmayacağını söylediler fakat birdahası oldu.önce aparttan çıkmayı düşündüm, haram olan bir yerde benim olmamam gerektiğini düşündüğüm için.fakat bu konumda rahat edebileceğim başka bir yer bulamadım ve yöneticilerinde iknası ile odamı değiştirerek burda kalmaya devam ettim.bu insana bir faydam olmadı onu işlediği haramlardan ayıramadım ayırmak içinde çaba sarf etmedim.çünkü zaman zaman konuşmalarımızdan edindiğim izlenime göre benden iyi biliyordu sevabı günahı ve yaptığının cezasının ne olacağını.o şimdi bir gaflet içerisinde hayatına devam ediyor.bense müslüman olarak onun için birşey yapamamanın vicdan azabı içinde kavrulup duruyorum..
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
lylasitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
ve a.s Türkiyede içkinin gündemde olmaması gerekiyordu
du,çünkü dinden uzak kalınca insan bunalıma gırer ister istemez ,içki de içer başka şeyler de yapar.
Üzüldüğünüzü anlayabiliyorum ama hidayet Allahtandır
benim ailem eşim ve çocuklarım dışında müslüman değiller ama duadan başka bir şey gelmiyor elimden
Allah yardımcınız olsun inşallah sizin için içki içilen yerde kalmamanız için uygun bir yer bulunur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25908-bir-selam-yeter · 17.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.