Bir Selam Yeter
191.733 görüntülenme · 2.581 yanıt
EL_ENSARİselamün aleyküm cevdet abi .iş yoğunluğundan pek giremiyom firsat buldukça faydalanmaya çalışıyom.Allaha emanet olun.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZİ KIRMADINIZ SELAM VERDİNİZ RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Cümleten selamün aleyküm...
Rabbim bize ve bu güzel formu açıp istifade ettirdiği için cevdet abiyi iki cihan da da mutluluk yaşatsın inşallah..
Hayırlı akşamlar..
Rabbim bize ve bu güzel formu açıp istifade ettirdiği için cevdet abiyi iki cihan da da mutluluk yaşatsın inşallah..
Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Ve aleykum selam kardeşim, siteye çok katkım olmasada elimden geldiği kadar girip istifade etmeye çalışıyorum ama son zamanda yaşananlara bir anlam veremiyorum kim haklı kim değil o bana düşmez ama olanlar ilamı bir siteye yakışan şeyler değil.Ne diyim Rabbim hiç birirmizi istikametten ayırmasın......
sahmerdanVe aleykum selam kardeşim, siteye çok katkım olmasada elimden geldiği kadar girip istifade etmeye çalışıyorum ama son zamanda yaşananlara bir anlam veremiyorum kim haklı kim değil o bana düşmez ama olanlar ilamı bir siteye yakışan şeyler değil.Ne diyim Rabbim hiç birirmizi istikametten ayırmasın......
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZİ BİR SELAM VERMENİZ YETER ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

tevbeYA-HAKcevdet abi ben o listede yokum ama yinede selamün aleyküm diyim ben....
S.A. KARDEŞİM LİSTEYLE ALAKALI DEĞİL BU LİSTE ZEHRA KARDEŞİMİN YAPMIŞ OLDUĞU BİR LİSTE BEN LİSTE YAPMIYORUM SADECE SELAM VERMENİZİ İSTİYORUM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71S.A. KARDEŞİM LİSTEYLE ALAKALI DEĞİL BU LİSTE ZEHRA KARDEŞİMİN YAPMIŞ OLDUĞU BİR LİSTE BEN LİSTE YAPMIYORUM SADECE SELAM VERMENİZİ İSTİYORUM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
selamün aleyküm....:H
ÂNI YAŞA...
Allah'ın rahmeti hepinizin üzerine olsun inşallah. Selamın aleyküm.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25908-bir-selam-yeter · 17.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.