Bilgisayarımı açtığımda bütün programlarım açılıyor msn,sözlük,vs....Bu konu hakkında yardımcı olunmuş regedit üzerinden ama ben o yolu takip ediyorum ve en son söylenen yerde benim programlarım yok....Kısacası yapamadım şunu daha açık ve net bir şekilde rica etsem anlatırmısınız....Ben windows xp kullanıyorum...Şimdiden çok çok teşekkür ederim....Saygılar...:A
bakarmısınız
1.637 görüntülenme · 2 yanıt
baslat - calistir a tikla, oraya msconfig yaz enter la , acilan yerde baslangic die bi bolum var, resimde goredugun gibi , oradan baslangicta hangi programlarin acilip , acilmamasini istiyorsan ona gore secimini yap, tamam de, yeniden baslatilsinmi die soracak, istiyorsan baslat...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25550-bakarmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Arkadaşlar Lütfen Bakarmısınız Konuya ? [ Çok önemli benim için ] Genel Konular 6 cevap
- şu anneye bakarmısınız Resimler 24 cevap
- Lütfen bakarmısınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Bi bakarmısınız:D Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- namaz kılan çocuklara bakarmısınız :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.