BABAM Için Sizlerden Dua Lütfen!!
1.715 görüntülenme · 25 yanıt
oncelikle babaniz icin gecmis olsun.yuce rabbim acil sifalar versin ne kisa zamanda.babanizi basinizdan eksik etmesin.unutmayinki hersey bizim icin.bol bol dua edin sizde.bizim dualarimizda sizlerle.oncelikle babaniza ve hasta olupta hasta yataklarinda sifa bekleyen hastalara yuce rabbim merhamet etsin sifa versin.

Allah acil şifalar versin inşallah.onu siz ailesine sevdiklerine bağışlasın.üzüntünüzü paylaşıyorum kardeşim.sabırlı olunuz.Allah büyüktür.
ozlemkocaBu Sitede Sürekli Bulunan Tüm Arkadaşlardan Ve Tüm ziyaretçilerden Babam Için Allah Dan şifa Için Dularinizi Bekliyorum..babam Pazar Gününe Kadar Sapasağlam Ve Emekli Olduğu Halde çalişan çok Güçlü Bi Insandi Ne Olduysa Pazar Günü Bir Bayginlik Geçirdi Ve Tüm Günü Acil De Geçirdi..şimdi Annem Ve Kardeşim Onu çapa Hst.ne Götürüyorlar özel Hastaneler Emekli Olduğu Halde Felaket Masraf çikardilar..beyin Le Ilgili Bişey Olabilirmiş,çok Korkuyorum Ve üzülüyorum Babam Için..dualarinizi Diliyorum..
selamün aleyküm derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah. ALLAH şifasını versin geçmiş olsun ... aeo
Çok sevindim babanızın daha iyi olmasına ....ALLAH bütün hastaların yardımcısı olsun inşallah...
Selamün aleyküm.
ALLAH acil şifalar verssin kardeşim.Hastalık çok zor bir sıkıntıdıdır.inşaallah babanız tez zamanda acil şifalara kavuşur.selametle.
ALLAH acil şifalar verssin kardeşim.Hastalık çok zor bir sıkıntıdıdır.inşaallah babanız tez zamanda acil şifalara kavuşur.selametle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25499-babam-icin-sizlerden-dua-lutfen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ailem icin dua istiyorum sizlerden - yardim edin lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Sizlerden Dualarınızı istiyorum Lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 48 cevap
- Annem için sizlerden rica ediyorum...lütfen.... Dua Bölümü 3 cevap
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.