BABAM Için Sizlerden Dua Lütfen!!
1.715 görüntülenme · 25 yanıt
Bu Sitede Sürekli Bulunan Tüm Arkadaşlardan Ve Tüm ziyaretçilerden Babam Için Allah Dan şifa Için Dularinizi Bekliyorum..babam Pazar Gününe Kadar Sapasağlam Ve Emekli Olduğu Halde çalişan çok Güçlü Bi Insandi Ne Olduysa Pazar Günü Bir Bayginlik Geçirdi Ve Tüm Günü Acil De Geçirdi..şimdi Annem Ve Kardeşim Onu çapa Hst.ne Götürüyorlar özel Hastaneler Emekli Olduğu Halde Felaket Masraf çikardilar..beyin Le Ilgili Bişey Olabilirmiş,çok Korkuyorum Ve üzülüyorum Babam Için..dualarinizi Diliyorum..
s.a
s.a
allah razı olsun sizen de..
inşşallah geçer bugunler de..ben dualarıma katılan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum..
kalın sağlıcakla..
s.a
mahsun kulsa kardeşim.Allah şifa versin.dualrımızdasınız.sabırlı olun.inşallah kötü birşey çıkmaz.
allah razı olsun sizen de..
inşşallah geçer bugunler de..ben dualarıma katılan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum..
kalın sağlıcakla..
ALLAH babanızın yardımcısı olsun.(amin)şifasını versin .inşallah önemli birşey değildir.
Korkmayın.ALLAH onu başınızdan eksik etmesin.
Korkmayın.ALLAH onu başınızdan eksik etmesin.
selamun aleyküm ,
geçmiş olsun ... allah cc acil şifalar versin ... dualarımız sizinle inşallah ...
allaha emanet olun ...
geçmiş olsun ... allah cc acil şifalar versin ... dualarımız sizinle inşallah ...
allaha emanet olun ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Çok geçmiş olsun özlem kardeşim. Rabbim babana acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aranıza döner.
Selamün Aleyküm Kardeşim baban için çok üzüldüm RABBİM acil şifa versin yardımcısı olsun dualarım sizinle
SELAM ve DUA ile kalın
SELAM ve DUA ile kalın
selamun aleyküm..Rabbimiz acil,hayırlı şifalar ihsan eylesin inşAllah..ŞAFİ ismi hürmetine tüm kardeşlerimizin hastalarına şifalar versin inşAllah..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25499-babam-icin-sizlerden-dua-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.