Canim Sulatanim

2.777 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

PEYGAMBER ALEYHİSSELAM O GÜN ÇOK NEŞELİ İDİ...HZ.AYŞE VALİDEMİZ,ONUN BU HALİNİ GÖRÜNCE :
-''EY ALLAHIN RESULÜ,BANA DUA ET!''dedi.
PEYGAMBER ALEYHİSSELAM ona şöyle dua etti:
-''ALLAHIM AİŞENİN GEÇMİŞ,GELECEK,GİZLİ VE AÇIK BÜTÜN GÜNAHLARINI BAĞIŞLA!''
HZ.AYŞE bu duaya o kadar sevindiki,SEVİNCİNDEN GÜLMEYE BAŞLADI.
RESULULLAH,onun böyle gülmesine hayret ederek sordu:
-''EY AİŞE,SANA ETTİĞİM DUA,SENİ BU KADAR ÇOK MU SEVİNDİRDİ?''
HZ.AYŞE:
-''YA RESULULLAH NASIL SEVİNMEM!''dedi..
PEYGAMBER ALEYHİSSELAM birden ciddileşti ve:
-''YA AİŞE,VALLAHİ BEN BU DUAYI HER NAMAZDAN SONRA BÜTÜN ÜMMETİM İÇİN ETMEKTEYİM......''
SELAM VE DUA İLE...
<DAMLA>

<DAMLA>

selamun aleykum kardeşlerim hayırlı ve bereketli günler inşallah:H
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm Kardesim

Cok Güzel Bir Paylasim Olmus__ ALLAH (c.c) Razi Olsun__ Rabbim Efendimize Laik bir kul olmayi nasip etsin InsALLAHB):gulegule
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Nur Damlası..Emeğine, yüreğine sağlık güzel kardeşim..Gül sultanımız (s.a.v) ile ilgili ne güzel bir paylaşımdı..Beğeniyle okudum..Ve de şükrümüz daha da çok arttı, kainatın serveri Efendimiz (s.a.v)'in ümmeti olduğumuz için..Ümmetini de, kendi nefsi kadar düşünen ne yüce bir peygamber..Rabbimiz c.c sünnetinden bizleri ayırmasın, şefaatlerine cümlemizi nail eylesin inşallah..Dualarımda daimsin Nur Damlam..Rahman ve Rahim olan Mevla, gönlündekilerin en güzelini nasip eylesin her şeyde. Rabbimize emanetsin..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah canım kardeşim..B)

<DAMLA>

<DAMLA>

Bahar_58
Selamun Aleyküm Kardesim

Cok Güzel Bir Paylasim Olmus__ ALLAH (c.c) Razi Olsun__ Rabbim Efendimize Laik bir kul olmayi nasip etsin InsALLAHB):gulegule

aleykum selam gönlü güzel kardeşim
amin kardeşim rabbim efendimize layık ümmet olabilmeyi nasip etsin rabbim senden de razı olsun kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:guleguleB)
<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Nur Damlası..Emeğine, yüreğine sağlık güzel kardeşim..Gül sultanımız (s.a.v) ile ilgili ne güzel bir paylaşımdı..Beğeniyle okudum..Ve de şükrümüz daha da çok arttı, kainatın serveri Efendimiz (s.a.v)'in ümmeti olduğumuz için..Ümmetini de, kendi nefsi kadar düşünen ne yüce bir peygamber..Rabbimiz c.c sünnetinden bizleri ayırmasın, şefaatlerine cümlemizi nail eylesin inşallah..Dualarımda daimsin Nur Damlam..Rahman ve Rahim olan Mevla, gönlündekilerin en güzelini nasip eylesin her şeyde. Rabbimize emanetsin..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah canım kardeşim..

aleykum selam gül tanem benim
amin inşallah can kardeşim benim çok sevindim gül tanem beyendiğine rabbim güllerini en sevgiliye ulaştırmıştır inşallah :A
ellerine güzel gönlüne saglık can kardeşim benim sende benim daim dualarımdasın kardeşim inşallah ahirette buluşma duasıyla :A
güzel rabbimize emanetsin gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

<DAMLA>
aleykum selam gül tanem benim

amin inşallah can kardeşim benim çok sevindim gül tanem beyendiğine rabbim güllerini en sevgiliye ulaştırmıştır inşallah :A
ellerine güzel gönlüne saglık can kardeşim benim sende benim daim dualarımdasın kardeşim inşallah ahirette buluşma duasıyla :A
güzel rabbimize emanetsin gül tanesi

Selamün Aleyküm , o güzel dualarına can-ı gönülden amin canım kardeşim..Rabbimize emanetsin sen de..Selam, dua ve baki kardeşliğimizle inşallah..Mevlamız c.c ahirette nasip eyler inşallah güzel kardeşim..Dua edelim inşallah...B)

<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliye
Selamün Aleyküm , o güzel dualarına can-ı gönülden amin canım kardeşim..Rabbimize emanetsin sen de..Selam, dua ve baki kardeşliğimizle inşallah..Mevlamız c.c ahirette nasip eyler inşallah güzel kardeşim..Dua edelim inşallah...B)

aleykum selam gül tanem benim o kadar
nur damlaya gül damlasına alıştım ki o kadar sevdimki rabbim senden ebeden razı olsun gül tanem benim rabbim güzel gönlüne göre versin güzel kardeşim benim inşalalh peygamberimize komşu olursun <amin>
ktyglcnztkn

ktyglcnztkn

Üye · 22 mesaj

s.a zaten cehennemde yanmazsak hem ibadetlerimizin doğruluğu için hemde peygamberimzin şefaati ve duaları üzere yanmayız inşallah.YARABBİ!!! SEN ÜMMET-İ MUHAMMEDİ CENNETİNİNİN EN GÜZEL KÖŞESİNE KOY...(amin)
<DAMLA>

<DAMLA>

ktyglcnztkns.a zaten cehennemde yanmazsak hem ibadetlerimizin doğruluğu için hemde peygamberimzin şefaati ve duaları üzere yanmayız inşallah.YARABBİ!!! SEN ÜMMET-İ MUHAMMEDİ CENNETİNİNİN EN GÜZEL KÖŞESİNE KOY...(amin)

amin kardeşim inşallah en güzel köşe gül sultanımızın yanı
selam ve dua ile
syk

syk

Kıdemli Üye · 140 mesaj

sevgi de vicdan gibi değil midir?RABBIM AZZE VE CELLE O(S A V ) SEVGİLİ'NİN SEVGİSİNİ YÜREĞİMİZE KOYMADI MI?

ALLAH ( C C ) 'IN HABİBULLAHINI BİZE SEVDİĞİ İÇİN SEVDİRMEDİ Mİ?

O'( S A V )NU SEVMEYEN GÖNÜL NASIL BİR GÖNÜLDÜR....?

BUNCA ZAMAN GEÇMESİNE RAĞMEN HERGÜN BÜYÜYEN BU SEVGİ BİR MUCİZEDİR....BU ÖYLE BİR SEVGİ Kİ ....BUGÜN Kİ BAŞKA,YARIN Kİ ÇOK BAŞKA ....BİR DİĞER GÜN BAMBAŞKA.....

HERGÜN BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA FAZLA SEVİLEN BİR KUL BİR RESUL....

ALLAH'IM SEN HZ.MUHAMMED MUSTAFA ( S A V )'YA VAAD ETTİĞİN MAKAMA YÜKSELT YARABBİM.....

O'(S A V )NUN YAŞAMIŞ OLDUĞU BU DÜNYADA BİZLERİDE NASİPLENDİĞİN İÇİN SONSUZ ŞÜKÜRLER YARABBIM....EĞER BU DÜNYA O(S A V )SEVGİLİ OLMASAYDI YAŞANMAZ OLURDU....BİZLERE O'( S A V )NUN SEVGİSİNİ YAŞATTIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBIM....

YARABBIM BİZLERİ VUSLAT ZAMANI GELDİĞİNDE O(S AV ) 'NUNLA,AL VE ASHABIYLA BİR OTURANLARDAN EYLE YARABBIM....

YARABBIM BİZLERİ O (S A V )SEVGİLİYE LAYIK ÜMMET EYLE.....
<DAMLA>

<DAMLA>

syk, post: 523162, member: 23787sevgi de vicdan gibi değil midir?RABBIM AZZE VE CELLE O(S A V ) SEVGİLİ'NİN SEVGİSİNİ YÜREĞİMİZE KOYMADI MI?

ALLAH ( C C ) 'IN HABİBULLAHINI BİZE SEVDİĞİ İÇİN SEVDİRMEDİ Mİ?

O'( S A V )NU SEVMEYEN GÖNÜL NASIL BİR GÖNÜLDÜR....?

BUNCA ZAMAN GEÇMESİNE RAĞMEN HERGÜN BÜYÜYEN BU SEVGİ BİR MUCİZEDİR....BU ÖYLE BİR SEVGİ Kİ ....BUGÜN Kİ BAŞKA,YARIN Kİ ÇOK BAŞKA ....BİR DİĞER GÜN BAMBAŞKA.....

HERGÜN BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA FAZLA SEVİLEN BİR KUL BİR RESUL....

ALLAH'IM SEN HZ.MUHAMMED MUSTAFA ( S A V )'YA VAAD ETTİĞİN MAKAMA YÜKSELT YARABBİM.....

O'(S A V )NUN YAŞAMIŞ OLDUĞU BU DÜNYADA BİZLERİDE NASİPLENDİĞİN İÇİN SONSUZ ŞÜKÜRLER YARABBIM....EĞER BU DÜNYA O(S A V )SEVGİLİ OLMASAYDI YAŞANMAZ OLURDU....BİZLERE O'( S A V )NUN SEVGİSİNİ YAŞATTIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBIM....

YARABBIM BİZLERİ VUSLAT ZAMANI GELDİĞİNDE O(S AV ) 'NUNLA,AL VE ASHABIYLA BİR OTURANLARDAN EYLE YARABBIM....

YARABBIM BİZLERİ O (S A V )SEVGİLİYE LAYIK ÜMMET EYLE.....

amin inşallah
selamun aleykum kardeşim
ellerine yüreğine saglık kardeşim rabbim senden razı olsun çok güzel yazmışsın
güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim
selam ve dua ile :gulegule
sena_şeyma

sena_şeyma

Üye · 23 mesaj

selamun aleykum damla
ellerine güzel yüreğine saglık rabbim razı olsun
allah'a emanet ol
dua ile
<DAMLA>

<DAMLA>

sena_şeymaselamun aleykum damla
ellerine güzel yüreğine saglık rabbim razı olsun
allah'a emanet ol
dua ile

aleykum selam şeyma
sagol rabbim senden de razı olsun
selam ve dua ile
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

ALLAH cc razı olsun.çok çok güzel..selam ve dua ile..
<DAMLA>

<DAMLA>

gizemmsevgiALLAH cc razı olsun.çok çok güzel..selam ve dua ile..

amin sizden de rabbim razı olsun kardeşim bende çok çok teşekkür ederim
selam ve dua ile
<DAMLA>

<DAMLA>

<<B)B)B)>>
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.